لغو بازی‌های ساحلی جهان بخاطر بدقولی پولی اندونزی!

کد خبر: ۱۱۸۱۸۸۶
| |
3830 بازدید

اندونزی از میزبانی دومین دوره بازی‌های ساحلی جهان کنار کشید.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از Inside the games، دومین دوره بازی‌های ساحلی جهانی قرار بود ۵ تا ۱۵ اوت (۱۴ تا ۲۴ مرداد) در اندونزی برگزار شود اما بالی از میزبانی بازی‌های ساحلی جهان در ماه آینده کناره گیری کرد.

با توجه به اینکه زمان زیادی برای یافتن میزبان جایگزین وجود ندارد، دومین دوره این بازی‌ها فعلا لغو شده است. کمیته المپیک اندونزی علت این کناره‌گیری را ندادن بودجه از سوی دولت این کشور عنوان کرده است.

در این بازی‌ها قرار بود ۱۵۰۰ ورزشکار از ۱۳۰ کشور در ۳۱ رشته با هم رقابت کنند. انتظار می‌رود میزبان جدید در مجمع عمومی ANOC اواخر امسال معرفی شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت