میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری ۱۷ هزار نفر در حج

رسانه‌های سعودی گزارش دادند که مقامات امنیتی در این کشور بیش از ۱۷هزار نفر را تا روز جمعه به دلیل تلاش برای انجام مناسک سالانه حج بدون مجوز بازداشت کرده‌اند.
کد خبر: ۱۱۸۱۵۳۶
| |
14279 بازدید
|
۱
دستگیری ۱۷ هزار نفر در حج

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «محمد البسامی» ـ مدیر امنیت عمومی و رییس کمیته امنیت حج ـ گفت: در مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۵ نفر دستگیر شدند که ۹۵۰۹ متخلف از مقررات سکونت، کار و امنیت مرزی و سازمان‌دهندگان ۱۰۵ کمپین جعلی حج بودند که در مناطق مختلف عربستان به دادستانی ارجاع داده شده‌اند.
 
او افزود: ۲۰۲ هزار و ۶۹۵ نفر که مجوز حج نداشتند از مبادی ورودی مکه بازگردانده شدند و ۱۲۸ هزار و ۹۹۹ خودرو فاقد مجوز ورود به مکه نیز برگشت خوردند.
 
همچنین ۳۳ نفر از افرادی که زائران فاقد مجوز حج را جابه‌جا می‌کردند، دستگیر و برای اجرای مقررات به کمیته‌های فصلی اداره کل گذرنامه در ورودی‌های مکه معرفی شدند.
 
مناسک حج امسال در حالی از تاریخ ۲۶ ژوئن تا اول جولای (۵ تا ۱۰ تیرماه) برگزار شد که بنابر اعلام مقامات عربستانی امسال شاهد بزرگترین حج در دوران پس از کرونا بودیم و در مجموع ۱.۸ میلیون نفر به این سفر رهسپار شدند.
 
پس از چند سال کاهش چشمگیر ظرفیت حج، امسال مناسک حج با شرایط قبل از کرونا برگزار شد و اولویت حج امسال با کسانی بوده که قبلاً در این مناسک مذهبی مسلمانان شرکت نکرده بودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۲
خوب چون تجارت شما رو زیر پا گذاشتن و سودی برای شما و خدای شما نداشته نه وگر نه در خونه خدا که به روی بنده بسته نباید باشه .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
آخرین اخبار