بازدید 8638
با چهارصد و هشتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین

دیدار محرمانه رئیس سازمان سیا با زلنسکی/هشدار روسیه در مورد استقرار تسلیحات هسته‌ای ناتو در لهستان/بورل: اتفاقات مهمی درباره اوکراین در راه است

چهارصد و هشتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۸۱۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸ 01 July 2023

دیدار محرمانه رئیس سازمان سیا با زلنسکی

بین الملل تابناک: چهارصد و هشتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

شرط محال زلنسکی برای مذاکرات با روسیه
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۲۲:۵۹

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه در سخنانی هرگونه امکان دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک درباره جنگ در اوکراین پیش از رسیدن این کشور به مرزهای سال 1991 را رد کرد.

منظور زلنسکی از مرزهای سال 1991، عقب نشینی روسیه از منطقه دونباس، زاپوروژیا، خرسون و شبه جزیره کریمه است.

وی که این سخنان را در کنفرانس خبری با «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا مطرح می‌کرد، گفت: «این مرزهای ما نبوده و ما بار دیگر تاکید می‌کنیم اوکراین تنها در صورتی آماده گفت‌وگوهای دیپلماتیک با روسیه خواهد بود که به مرزهای واقعی خود بر اساس قوانین بین‌المللی باز گردد».

آلمان: قصدی برای مداخله در امور داخلی روسیه نداریم
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۲۲:۵۸

 «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز پنجشنبه گفت که این کشور هیچ قصدی برای مداخله در امور داخلی روسیه ندارد. 

وی که این سخنان را در جمع خبرنگاران در بروکسل و یک هفته پس از شورش مسلحانه گروه واگنر در روسیه مطرح می‌کرد، گفت: «برلین تنها می‌تواند شاهد حوادث در روسیه از فاصله دور باشد.

صدر اعظم آلمان در ادامه سخنانش در جمع خبرنگاران اضافه کرد که این کشور هیچ ارتباطی با شورش کوتاه مدتی که چند روز پیش در روسیه روی داد، ندارد.

شولتز گفت: «ما بخشی از چیزی که در حال روی دادن در روسیه بوده نیستیم. هدف ما تغییر نظام در روسیه نیست بلکه برلین به دنبال ادامه کمک به اوکراین در نبرد خود علیه مسکو است».

اسپانیا تسلیحات جدید به اوکراین می‌فرستد
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۲۲:۵۷

 «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا روز شنبه از ارسال تسلیحات جدید به اوکراین خبر داد.

نخست وزیر اسپانیا در سخنانی گفت که اسپانیا قصد دارد چهار تانک لئوپارد دیگر به اوکراین ارسال کند. 

وی در ادامه گفت که این کشور اروپایی درصدد است تا نفربرهای زرهی و یک بیمارستان صحرایی نیز به اوکراین بفرستد.

در شرایطی که آمریکایی‌ها به سرعت کند ضد حملات ادعایی اوکراین علیه روسیه اذعان کرده‌اند، خبر رسیده که کی‌یف از ترس مسکو فرستادن تانک‌های غربی به خط مقدم را به تعویق انداخته است.

به نوشته شبکه «راشاتودی»، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش روز جمعه (دیروز) خبر داد که اوکراین پس از ناکامی اولیه در دستیابی به اهداف ضد حمله ماه جاری علیه روسیه، از حملات بزرگ به روسیه اجتناب کرده است.

در گزارش این روزنامه آمریکایی تصریح شده است: «فرماندهان اوکراینی تا حد زیادی از اعزام گروه‌های پیاده نظام بزرگ و تانک‌های غربی برای حمله به مواضع روسیه خودداری کرده‌اند».

به ادعای وال استریت ژورنال، این وقفه در انجام عملیات نظامی بزرگ و ارسال تانک‌ها، به اوکراینی‌ها زمان می‌دهد تا از میدان‌های مین روسیه نقشه‌برداری کنند و ساختارهای دفاعی روسیه را با حملات از راه دور (با موشک و پهپاد)، «نرم‌سازی» کنند.

بورل: اتفاقات مهمی درباره اوکراین در راه است
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۱۹:۴۶

جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی «تی وی ای» اسپانیا اعلام کرد که رویدادهای بسیار مهمی درباره اوکراین به زودی فاش خواهد شد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که انتظار می‌رود تحولات مذکور در دوره ریاست شش ماهه اسپانیا بر اتحادیه اروپا صورت گیرد.

بورل درباره ماهیت این تحولات گفت که این اتفاقات مهم هم در میدان نبرد و هم در ارتباط با مذاکرات نسبتاً محرمانه مربوط به پایان دادن جنگ در اوکراین خواهد بود.

این مقام ارشد اتحادیه اروپا یادآور شد که مذاکرات صلح میان کی‌یف و مسکو ممکن است متأثر از رویدادهایی باشد که در روزهای آینده انتظار می‌رود.

هشدار روسیه در مورد استقرار تسلیحات هسته‌ای ناتو در لهستان
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۱۹:۴۴

معاون رئیس شورای امنیت روسیه نسبت به استقرار تسلیحات هسته‌ای در لهستان و استفاده این کشور از این سلاح‌ها هشدار داد.

دیمیتری مدودف روز شنبه گفت: استقرار احتمالی سلاح های هسته‌ای در لهستان ممکن است این کشور را به استفاده از آنها وادار کند.

وی در مورد جاه طلبی های لهستان برای مشارکت در برنامه هسته‌ای ناتو، اظهار داشت: تنها خطر ناشی از درخواست استقرار سلاح های هسته‌ای در لهستان این است که از چنین سلاح‌هایی استفاده شود.

پیش از این، نخست وزیر لهستان اعلام کرده بود که ورشو مایل است به برنامه اشتراک هسته‌ای ناتو بپیوندد؛ زیرا روسیه قصد دارد سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را در بلاروس مستقر کند.

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز جمعه در یک کنفرانس برخط (آنلاین) خبری گفت که او مطلقاً چیزی برای گفتن در مورد این نوع مذاکرات ندارد. هرچند وی تاکید کرد که به نظر می‌رسد روسیه هیچ قصدی برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در جنگ اوکراین ندارد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیش از این در تاریخ ۲۵ مارس اعلام کرد که به درخواست مینسک، مسکو تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی خود را در بلاروس مستقر خواهد کرد.

سفر نخست وزیر اسپانیا به پایتخت اوکراین
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۱۹:۴۳

نخست وزیر اسپانیا در اولین روز دوره شش ماهه ریاست کشورش بر اتحادیه اروپا امروز (شنبه) به پایتخت اوکراین سفر کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا امروز همزمان با شروع ریاست دوره‌ای کشورش بر اتحادیه اروپا با هدف ارسال پیام حمایت این اتحادیه از اوکراین وارد شهر کی‌یف شد.

این رئیس دولت اسپانیا قرار است به دیدار ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی خود برود.

سفر او در آستانه اجلاس ماه آینده میلادی سران ائتلاف ناتو در شهر ویلنیوس پایتخت لیتوانی صورت می‌گیرد؛ اجلاسی که انتظار می‌رود مسیر روابط اوکراین و این بلوک نظامی غربی در آینده را ترسیم کند.

سانچر با انتشار پستی در توئیتر همزمان با ورودش طی امروز شنبه به کی‌یف نوشت: "هم اکنون در کی‌یف هستم. قصدم این بود اولین اقدام ریاست اسپانیا بر شورای اتحادیه اروپا حضور در اوکراین و دیدار با رئیس جمهور این کشور باشد."

سانچز که برنامه این سفر خود را در زمان اجلاس روز پنجشنبه اتحادیه اروپا اعلام کرد گفت: "ما به حمایت از مردم اوکراین تا زمانی که صلح به اروپا برگردد ادامه خواهیم داد.

او ادامه داد که هدف از این سفرش نشان دادن "حمایت تزلزل ناپذیر" اتحادیه اروپا از کی‌یف است.

اوکراین یک سال قبل کاندیدای عضویت در اتحادیه اروپا شد و امید دارد که سال جاری میلادی مذاکرات رسمی بر سر ملزومات پیشبرد کاندیداتوری خود برای این عضویت را شروع کند.

درخواست لوکاشنکو از واگنر برای آموزش نظامیان بلاروس
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۱۹:۴۳

 «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس روز گذشته (جمعه) در جریان سخنرانی به مناسبت روز استقلال بلاروس از شبه‌نظامیان «واگنر» درخواست کرد تا ارتش بلاروس را تحت آموزش نظامی قرار دهند.

جمعه هفته گذشته (۲۳ ژوئیه/ ۳ تیرماه) «یوگنی پریگوژین»، فرمانده گروه نظامی خصوصی واگنر که متحد روسیه در جنگ علیه اوکراین است ادعا کرد، ارتش روسیه نیروهای واگنر را هدف حملات موشکی قرار داده است. پریگوژین در پی این اتفاق اعلام کرد که خواستار برگزاری یک «راه‌پیمایی عدالت» است و به همراه نیروهایش پیشروی نظامی به سمت مسکو را آغاز کرد. یک روز بعد پس از انبوهی از اخبار و تحلیل‌ها درباره آشوب در روسیه، ماجرا با مداخله «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس فیصله پیدا کرد و در نهایت پریگوژین به بلاروس رفت.

خبرگزاری دولتی «بلتا» گزارش کرد، لوکاشنکو در سخنرانی خود تصریح کرد: «متأسفانه، آن‌ها (مزدبگیران واگنر) آن‌جا نیستند. اگر مربیان آن‌ها، همانطور که قبلاً به آن‌ها گفتم، بیایند و تجارب رزمی خود را در اختیار ما قرار دهند، ما این تجربه را می‌پذیریم».

زلنسکی ۱۹۲ فرد و ۲۹۱ نهاد روسی را تحریم کرد
۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۱۹:۳۹

رئیس‌جمهوری اوکراین امروز (شنبه) فرمانی را امضا کرد که به موجب آن تحریم‌هایی علیه ۱۹۲ فرد عمدتا روس به مدت ۱۰ سال اعمال شد.

به گزارش خبرگزاری تاس، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین طی فرمانش همچنین از تحریم ۲۹۱ نهاد قانونی روسی از جمله کارخانه‌ها و تجارت‌های مختلف روسیه خبر داد.

شرکت‌های بلاروسی، گرجستانی و قزاقستانی در فهرست سیاه نیز قرار گرفتند.

زلنسکی خط هوایی گرجستان را به دلیل از سرگیری پروازهای مستقیم میان گرجستان و روسیه تحریم کرد. همچنین رئیس این ایرلاین به مدت ۱۰ سال تحت این تحریم‌های اوکراینی قرار گرفت.

این رئیس ایرلاین گرجستان در واکنش به این خبر به تاس گفت: به این مسئله که کسی من را تحریم کرده، اهمیت نمی‌دهم. من اظهار نظری در این خصوص انجام نمی‌دهم.

دیدار محرمانه رئیس سازمان سیا با زلنسکی

یکی از مقام‌های ارشد ایالات متحده آمریکا گفته است که «ویلیام برنز» رئیس سیا اخیراً به اوکراین سفر کرده و با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و مقام‌های اطلاعاتی این کشور دیدار و گفت‌وگو داشته است.

یک مقام آمریکایی که نامی از او برده نشده است به شبکه سی ان ان گفت: «مدیر برنز اخیراً به اوکراین سفر کرده است؛ همانطور که از یک سال پیش و آغاز تجاوزات روسیه به طور منظم این کار را انجام داده است».

این مقام آمریکایی ادامه داد: «همانند سایر سفرها، مدیر (سیا)، با همتایان اطلاعاتی خود در اوکراین و رئیس‌جمهور زلنسکی یدار کرد و برتعهد آمریکا بری اشتراک‌گذاری اطلاعات به منظور کمک برای دفاع از اوکراین در مقابل تهاجم روسیه تأکید کرد».

این مقام آمریکایی گفته است که برنز قبل از شورش «یوگنی پریگوژین» رهبر شبه نظامیان واگنر در روسیه به کی‌یف سفر کرده است و این قضیه در بحث‌هایش با مقام‌های اوکراینی قرار نداشته است.

از طرف دیگر، روز گذشته (جمعه)، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» گزارش کرد که ویلیام برنز با همتای روسیه‌ای خود تماس گرفته و به وی اطمینان خاطر داده واشنگتن در ماجرایشورش واگنر نقش نداشته است.

واشنگتن پست اولین بار در مورد آخرین سفر برنز به اوکراین گزارش داد. بنا بر گزارش واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام آگاه، برنز اوایل ماه ژوئن با مقام‌های اوکراینی دیدار کرد و راهبردی برای بازپس‌گیری قلمروها از روسیه و آغاز مذاکرات آتش‌بس با مسکو تا پایان امسال ارائه شده است.

دولت زلنسکی با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند اما با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند.

شکست اوکراین در جنگ با روسیه قطعی است

سیمور هرش در جدیدترین مقاله خود در پایگاه خبری و تحلیلی آمریکایی "دِ اینتل دراپ- The Intel Drop" با پیش بینی اینکه دولت اوکراین در درگیری خود با روسیه با یک «فاجعه قریب الوقوع» مواجه است، نوشت: "شکست پیش روی کی یف در برابر مسکو در عین حال یک مشکل بزرگ برای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا است، چون شکست ضدحمله اوکراین به معنای شرمساری بزرگی برای کاخ سفید خواهد بود، چرا که حمایت بی‌دردسر چند ماه اخیر بایدن از کی‌یف در این جنگ قطعا به قیمت شکست او در انتخابات بعدی آمریکا تمام می شود."

نویسنده کتاب "زرادخانه ی اتمی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا" و مقاله نویس نشریه "نیویورکر" با تشریح پیشرفت عملیات تهاجمی اوکراین ادعا کرد، پس از آنکه مسکو «کنترل کامل» مناطق دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوروژیا را به دست گرفت، به یک «معجزه» برای معکوس کردن دستاوردهای روسیه نیاز است.
طبق استدلال این روزنامه نگار تحقیقی، "اگرچه شورش گروه واگنر در هفته گذشته برای مدت زمان کوتاهی موجب حواس پرتی افکار عمومی جهان از عملیات شکست خورده «ضد حمله اوکراین» شد، اما کی یف همچنان به سمت «فاجعه» پیش می رود و از آنجایی که بایدن هم همچنان می کوشد در انتخابات آتی ۲۰۲۴، از پیروزی های شعاری اوکراین به عنوان دستاورد خود خرج کند، شکست اوکراین قطعا شکست بزرگ او در برابر رقبایش نیز خواهد بود."

این برنده جایزه پولیتزر به بایدن توصیه کرد تا دیر نشده تصمیمی عاقلانه بگیرد و با صراحت درمورد جنگ و مسائل مختلف آن برای مردم آمریکا صحبت کرده و توضیح دهد که چرا ۱۵۰ میلیارد دلار بودجه تخمین زده شده کنونی دولت او برای اوکراین یک سرمایه گذاری بسیار بد بوده است."

هرش با استناد به آمار میدان جنگ و سایر اطلاعات ارائه شده توسط اطلاعات امریکا گفت که کی یف از زمان آغاز ضد حمله خود در اوایل ماه ژوئن، تنها ۴۴ مایل مربع از قلمرو اشغال شده توسط روس ها را بازپس گرفته است آنهم زمین بایر. پس با سرعت فعلی ۱۱۷ سال طول می کشد تا نیروهای اوکراینی بتوانند به طور کامل مناطق از دست داده را دوباره از روسیه بازپس بگیرند.

الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین این هفته با اعتراف اینکه ضد حمله ها به آرامی پیش می رود، به فایننشال تایمز گفت که عملیات تاکنون فقط یک «پیش پرده» بوده و کی یف هنوز بخش عمده ای از ذخایر آموزش دیده غربی خود را مستقر نکرده است.

در حالی که اوکراین و حامیان غربی آن اصرار دارند که گزینه پیروزی اوکراین هنوز روی میز است، هرش گفت که با توجه به وضعیت اوکراین اگر کی یف نتواند به نتایج مورد انتظار آمریکا در میدان جنگ برسد. «تمام سیاست خارجی بایدن می تواند در معرض خطر قرار بگیرد».

سیمور هرش که در سال ۲۰۰۶ از نقشه برخی مقامات آمریکا برای بمباران وسیع ایران و تشدید حمایت از ناآرامی‌های قومی و اقلیت‌های غیر فارس زبان در ایران پرده برداشته بود، این بار با اشاره به کاهش محبوبیت رئیس‌جمهوری آمریکا، از دمکرات‌ها خواست تا «فاجعه پیش‌رونده» در اوکراین را به عنوان زنگ خطری برای ورود به رقابت‌های نامزدی ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در نظر بگیرند.

 میزان کمک‌های غربی به اوکراین فاش شد

بر اساس یک مطالعه که در ژوئن ۲۰۲۳ توسط یک مرکز تحقیقات اقتصادی آلمان منتشر شد، اوکراین بیش از ۱۷۰ میلیارد دلار کمک نظامی، اقتصادی و بشردوستانه در بازه زمانی ژانویه ۲۰۲۲ و فوریه ۲۰۲۳ دریافت کرده است.

به گزارش شبکه خبری راشاتودی، این داده از سوی موسسه "کیل" آلمان برای اقتصاد جهانی کمک‌های ارائه شده از سوی ۴۱ اهدا کننده بزرگ اوکراین را نشان می‌دهد که بیشترشان از آمریکا و متحدان غربی آن هستند.

بر اساس این داده‌ها، واشنگتن به طرز چشمگیری بزرگترین اهداکننده کی‌یف است و مجموع کمک‌های آن برای اوکراین، بیش از ۴۵ درصد از تمامی کمک‌هایی است که به این کشور در طول این بازه زمانی ارسال شده است. همچنین ۶۰ درصد از کمک‌های مالی نیز صرف تسلیحات شده‌اند.

در این تحقیق همچنین مشخص شد که کمک‌های نظامی انگلیس برای اوکراین ۶۷ درصد از مجموع کمک‌های لندن برای کی‌یف در طول این بازه زمانی است. اکثر مبالغ پرداختی از سوی ورشو و آمستردام نیز صرف خرید سلاح برای اوکراین شده است.

حمایت‌های اتحادیه اروپا شامل کمک‌های ارائه شده از سوی بروکسل و کمک‌های دو جانبه از سوی کشورهای عضو این اتحادیه ۴۰ درصد از مجموع کمک‌های ارائه شده به کی‌یف در همین بازه زمانی است.

آمریکا همچنین بزرگترین تامین کننده کمک‌های نظامی برای اوکراین به شمار می‌رود و در مجموع ۴۷.۱۶ میلیارد دلار سلاح به ارتش این کشور داده و بقیه کشورها را در این مورد پشت سر گذاشته است. انگلیس نیز دومین تامین کننده سلاح برای اوکراین است و ۷.۱ میلیارد دلار سلاح به ‌کی‌یف داده است.

به گفته موسسه "کیل" آلمان برای اقتصاد جهانی، ایالات متحده و بریتانیا شفاف‌ترین ارائه دهندگان کمک نبودند. لندن و واشنگتن در فهرست شفاف‌ترین کمک‌کنندگان که توسط این مرکز تحقیقات آلمانی گردآوری شده است، به ترتیب از بین ۴۱ کشور، مکان‌های هفدهم و هجدهم را به خود اختصاص دادند. دو مقام اول این فهرست به ترتیب در اختیار سوئیس و آلمان قرار گرفته است.

مطالعه این موسسه تحقیقاتی نشان داد که برخی از حامیان غربی کی‌یف به دلیل نیاز به اسکان پناهندگانی که از اوکراین می‌آمدند، هزینه‌های اضافی را متحمل شدند. بر اساس این داده‌ها، لهستان که ۰.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف کمک‌های دوجانبه به اوکراین کرده است، باید ۲.۲ درصد دیگر را نیز برای پناهندگان اوکراینی هزینه کند.

هزینه‌های انباشته کمک به اوکراین در مورد لتونی و استونی نیز از ۲ درصد تولید ناخالص داخلی فراتر رفته است.

اخیرا پنتاگون بسته جدیدی از تسلیحات برای اوکراین شامل ۳۰ خودروی جنگی پیاده نظام بردلی را اعلام کرد. بر اساس گزارش‌ها، بیش از ده‌ها خودروی زرهی از زمانی که کی‌یف ضد حمله خود را علیه نیروهای روسیه در اوایل ژوئن سال جاری میلادی آغاز کرد، آسیب دیده یا منهدم شده است.

به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، واشنگتن همچنین در حال بررسی ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین با هدف تقویت ظرفیت‌های دفاعی این کشور در ضد حمله علیه نیروهای روسی است.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۲۰
بشینید تا اوکراین بازنده جنگ بشه ، برای خودتان هم خیال بافی کنید. همین الانشم جنگ پایان پیدا کنه ، روسیه بیشتر از اوکراین ضرر کرده
عاقبت بزرگ پنداری، چیزی جز نابودی نیست
پوتین متجاوز است به همین دلیل سربازانش انگیزه جنگیدن ندارند در دنیا هم منزوی شده آخر کار هر متجاوزی شکست است تعجب می کنم از برخی که صرفا برای مخالفت با غرب از یک متجاوز حمایت می کنند سالها قبل هم در جنگ ویتنام ایران از آمریکا حمایت می کرد و در نهایت آمریکای متجاوز شکست خورد
تصمیم قطعی در خصوص ورود اوکراین به ناتو پس از جنگ در جلسه سران ناتو در ۱۰ روز آینده و به نوعی خیال روسیه و اوکراین رو راحت کردن از این بابت باعث حرکت به سمت پایان جنگ
میشه که در اینصورت برنده اوکراین و غرب خواهند بود
اروپا پر
تازه نوبت ولادیمیره
هنوز خال های حاکم زمین نیومده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
از آنجایی که نیمی از اقتصاد جهانی حامی اوکراین است طولانی شدن جنگ باعث فرسودگی روسیه خواهد شد بخصوص معمولا در جنگهای طولانی سربازان کشور متجاوز که در خاک کشور دیگر می‌جنگند به مرور تسلیم شدن را به جنگیدن ترجیح می دهند سربازان اوکراینی تا زمانی که در خاک خود مبارزه می کنند دچار تزلزل اراده نخواهند شد
کسی که می‌خواست کشورهای همسایه و حتی فراتر از آن را مستعمره خود کند، حالا با این جنگ و یک اقتصاد از هم پاشیده و تحت تحریم، خود به مستعمره کشوری مثل چین تبدیل می‌شود. مردم روسیه تاوان سیاست‌های فرد بیماری به نام پوتین را می‌دهند که با کشوری به مساحت بیش از 17 میلیون کیلومتر مربع هنوز چشم به خاک کشورهای همسایه دارد. بهانه‌تراشی برای حمله هم که کاری ندارد.
سیاست های غلط آمریکا و تروئیکای اروپایی اش علاوه بر ویرانی زیر ساخت های اوکراین و آوارگی و کشته شدن مردم این کشور، منجر به دود شدن بیش از ۱۷۰ میلیارد دلار پول زبان بسته شد که اکثر این پول صرف ارسال تجهیزات نظامی از تانک های لئوپارد گرفته تا سامانه های پاتریوت و ... شد که همگی تخریب و خاک اوکراین را به مدفن ادوات نظامی غرب تبدیل کرد و حیف و صد حیف که با این میزان پول می شد به بسیاری از کشورهای فقیر، کمک بشر دوستانه کرد که با چنین سیاست های غلطی بر باد رفت.
اخیرا رئیس سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) که سردمداران کشورش با سیاست اشتباه
نفوذ در اوکراین به قصد مهار قدرت روسیه، آتش جنگ کی یف - مسکو را شعله ور ساختند و زندگی مردم اوکراین را به سیاهی کشیدند با زلنسکی دیدار داشته و جالب است که در عین دیدار با زلنسکی با مقامات کرملین هم دیدار کرده و به آنها اطمینان داده که آمریکا در شورش واگنر هیچ نقشی نداشته است، حال زلنسکی از چنین افرادی انتظار کمک دارد جای تعجب دارد !!!!! زهی خیال باطل آقای زلنسکی.
بدان و آگاه باش که آمریکا کشورت را تله اهداف سیاسی خود کرد و تاوان آن را مردم کشورت با آوارگی و بی خانمانی دادند، پس به جای تحریم این و آن خودت را تحریم کن که در دام چنین سیاست غلطی گرفتار شدی.
زلنسکی باید بداند که آمریکا و تروئیکای اروپایی حال که دیده اند دیگر کی یف دست برنده ای در جنگ ندارد و ضد حملات اوکراین به جایی نمی رسد و از طرفی اگر ناتو بخواهد در نبرد مستقیم با روسیه وارد جنگ شود احتمال آخر زمان هسته ای بالا می رود، سیمون هرش مقاله نویس روزنامه نیویورکر را وادار کرده اند که از شکست اوکراین در برابر روسیه مقاله بنویسد و در ادامه این سیاست اگر فردا روزی دیدید که جنگ اوکراین - روسیه با مداخله سیاسی آمریکا و غرب و الحاق کریمه و جداد شدن برخی از جزایر اوکراین از خاک این کشور به پایان رسید زیاد تعجب نکنید و این وسط مردم اوکراین چه گناهی داشتند که این طور کشورشان طعمه سیاست های غلط آمریکا و تروئیکای همدستش شد و هزاران هزار زن و مرد و پیر و جوان کشته شدند.
حال سوال این جاست که آمریکا و تروئیکای اروپایی اش به خصوص انگلیس با چه رویی در مورد حمایت از مردم اوکراین سخن می گویند در حالی که با سیاست های غلط شان این کشور اروپای شرقی را به ویرانه ای تبدیل کردند که آباد کردن آن نیاز به سال های سال زمان نیاز دارد.
در پایان اوکراین امروز باید درس عبرتی برای سایر کشورها باشد که در تله آمریکا و تروئیکای همدستش گرفتار نشوند که اگر شدند تاوان آن را فقط مردم آن کشور با آوارگی و بی خانمانی و کشور با ویرانی زیر ساخت هایش خواهد داد و بس.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
خب ۱۷۰ میلیارد خرج جنگ کردن کجاش عجیبه ؟ احمدی نژاد ۸۰۰ میلیارد نفت فروخت جنگ هم نبود و خزانه خالی رو تحویل نفر بعدی داد حالا اوکراینیها خارکف و خرسون و اطراف کیف رو آزاد کردن و خود پوتین با شرایط داخلی روسیه معلوم نیست جون سالم به‌در ببره حالا داری بهشون میگی برو تسلیم شو اگر این پدافند غربی نبود که همه چی نابود میشد الان کیف اثری از جنگ نیست، در شهر وقتی قدم میزنی یک ساختمون آسیب دیده نمیبینی، من نمیدونم تلویزیون ایران چی نشون میده از اوکراین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
ناشناس ۱:۳۴
آمریکا و تروئیکای همدستش به قصد نفوذ سیاسی در اوکراین و مهار قدرت روسیه با اقدامات تحریک آمیزشان در مرزهای اوکراین، آتش جنگ را شعله ور ساختند و کشور اوکراین را این
گونه ویران و باعث آوارگی و بی خانمانی مردم بسیاری شدند، اگر آمریکا و تروئیکای همدستش در اوکراین دخالت های سیاسی بیش از اندازه نمی کردند پوتین دلیلی برای جنگ نداشت و آن گاه متهم بود ولی امروز پوتین دلیل عملیات ویژه در اوکراین را دفاع از مرزهای سرزمینی اش در برابر تهاجم غرب عنوان داشته، فرض کن آمریکا از طریق عوامل نفوذی اش مرزهای شرقی و غربی ایران را نا امن کند، عکس العمل ایران چیست؟ آیا اگر هشدارهای دیپلماتیک موثر واقع نشد گزینه نظامی به عنوان آخرین راهکار روی میز قرار نمی گیرد؟
این که با دخالت های بیجا کشوری را به آتش و آشوب بکشی بعد چند تا سامانه موشکی پاتریوت بدهی که از ویرانی بیشترش جلوگیری کنی دوستی خاله خرسه است و بس.
تایم امروز نوشته بود پوتین اقتصاد روسیه رو داره نابود میکنه برای ادامه دادن جنگ، متن جالب و ترسناکیه از آینده روسیه واقعا حیف این کشور بزرگ و قوی که توسط یک فرد کوچک داره نابود میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
پوتین کوچولو
ناشناس
| Netherlands |
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
تورم روسبه ۲ درصده
توقع داری نشریه امریکایی حقیقت و بنویسه؟
اوکراین 170 میلیارد دلار پول گرفته هیج غلطی هم نتونسته بکنه خخخخخ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
همین که نزدیک به دو سال است دومین ارتش بزرگ جهان را زمینگیر کرده است خیلی کار بزرگی است.
روسیه حداقل در 20 سال گذشته هرسال حدود 60 میلیارد دلار صرف ارتش کرده است. نتیجه اش را ببینید که حریف اکراین با تسلیحات درجه دو غربی نمی شود.
سياست ايران و دول غرب در جنگ روسيه با اوكراين يكى است
دم پوتین گرم به همه دنیا ثابت کرد جنگ برای همه بده و فقط برای ایران نیست
این سیاست امریکاست که کشورهای که احتمال قدرتمند شدن را دارا هستند ناچار نماید که بین بد وبدتر یکی را انتخاب کنند وبه نوعی انان را تضعیف کند حال جه ایجاد جنگ وانقلاب در داخل کشور هدف یا ایجاد جنگ با کشور دیگر؛ که جهان همچنان تک قطبی بماند از جمله جنگ ایران وعراق ؛ ایجاد داعش در خاور میانه و شاید در آینده جنگ چین وتایوان و،،،،،،
شرط محال زلنسکی برای مذاکرات با روسیه
زلنسکی ظاهرا از شدت انفجارهای کیف ضربه مغزی شده و نمی تواند تصمیم بگیرد و هنوز ادعای رئیس جمهوری اوکراین قبلی را دارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
اینکه مرزهای کشورش رو به حالت قبل از تجاوز کشور همسایه میخواد اسمش شرظ محاله؟عجبا... پس با حساب شما باید خرمشهر رو قبل از قطعنامه به عراق میدادیم.
دیمیتری مدودف توی این چند ماه اینقدر حرف های بیهوده زده که دیگه رسانه ها هم این حرفا رو بانشر نمیکنن
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی