بازدید 9879
با چهارصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین

ضد حمله گسترده علیه روسیه در راه است / نیویورک‌تایمز: فرمانده ارشد روس از شورش واگنر خبر داشت

چهارصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۸۰۹۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۵ 28 June 2023

 

بین الملل تابناک: چهارصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

رئیس‌جمهور لهستان وارد اوکراین شد
۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - ۲۰:۴۵

رئیس‌جمهور لهستان برای دیدار با همتای اوکراینی خود وارد کی‌یف، پایتخت این کشور شد.

«آندری دودا» رئیس‌جمهور لهستان روز چهارشنبه در یک سفر از پیش اعلام نشده وارد کی یف شده است.

ریاست جمهوری لهستان در بیانیه ای اعلام کرد که سفر دودا به کی یف با هدف گفتگو با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به مناسبت روز قانون اساسی در این کشور و نیز رایزنی در مورد شرایط کنونی در جبهه جنگ انجام شد.

در این بیانیه همچنین تاکید شد که گفتگوی روسای جمهور لهستان و اوکراین به نوعی آماده سازی برای نشست ناتو در ویلنیوس خواهد بود. موضوع حمله روسیه به نیروگاه هسته ای زاپروژیا نیز از موضوعات مورد گفتگوی زلنسکی و دودا خواهد بود.

جزئیات بیشتری از سفر رئیس جمهور لهستان به اوکراین اعلام نشده است.

لهستان از کشورهای غربی است که از اوکراین به طور جدی در نبرد با روسیه حمایت می کند. اخیراً نیز «آندری دودا» رئیس جمهور لهستان در اظهاراتی عنوان کرد که چهار فروند میگ -۲۹ پیش از این به اوکراین ارسال شده است.

رئیس جمهور لهستان در عین حال یادآور شد که دولت ورشو ۴ فروند میگ -۲۹ را نیز در حال ارسال به مقصد اوکراین دارد و برنامه‌ای برای ارسال ۶ فروند دیگر میگ -۲۹ به اوکراین در نظر دارد.

روسیه: غرب از پاتک ناکام اوکراین درس نگرفته است
۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - ۲۰:۴۴

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری گفته کشورهای غربی از تلاش ناکام ارتش اوکراین برای انجام ضد حمله درس نگرفته‌اند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه گفته کشورهای غریی تصور می‌کنند با عرضه سلاح‌های بیشتر می‌توانند ورق را به نفع خودشان برگردانند.

وی گفت: «ظاهراً غرب هیچ درسی از تلاش ناموفق اوکراین در حمله نگرفته و گمان می‌کند با تداوم تقویت ارتش اوکراین می‌تواند اوضاع را به نفع خودش برگرداند.»

دو مقام غربی و یک مقام ارتش آمریکا چند روز پیش به شبکه «سی.ان.ان» گفته‌ بودند موفقیت‌های پاتک اوکراین علیه روسیه کمتر از حدانتظار بوده و نیروهای ارتش روسیه در حال نشان دادن شایستگی‌هایی هستند که بیشتر از انتظارات ارزیابی‌های غربی بوده است. 

یکی از مقام‌هایی که با سی‌ان‌ان گفت‌وگو کرد تصریح کرده بود: «این پاتک در هیچ یک از جبهه‌ها انتظارات را برآورده نکرده است.»

طبق ارزیابی‌هایی که طرف‌های غربی انجام داده‌اند خطوط دفاعی روسیه‌ مستحکم است و این موجب شده نیروهای اوکراین توان نفوذ به آن را نداشته باشند. علاوه بر این، نیروهای روسیه در منهدم کردن تجهیزات زرهی اوکراینی‌ها با موشک و مین موفق عمل کرده‌اند و از نیروی هوایی خود به طرز موثر استفاده کرده‌اند. 

یکی از مقام‌های غربی مورد استناد سی‌ان‌ان گفت نیروهای اوکراین در برابر میدان‌های مین «آسیب‌پذیر» نشان داده‌اند و نظامیان روسیه در عملیات‌های دفاعی‌شان «توانمند» بوده‌اند.

نیویورک‌تایمز: فرمانده ارشد روس از شورش واگنر خبر داشت
۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - ۲۰:۴۲

روزنامه نیویورک‌تایمز مدعی شد که فرمانده سابق عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین از برنامه شورش مسلحانه یوگنی پریگوژین و نظامیان واگنر آگاه بود.

 روزنامه نیویورک‌تایمز با استناد به مقامات آگاه آمریکایی گزارش داد که این مقامات سعی دارند دریابند که آیا ژنرال سرگئی سوروویکین، فرمانده سابق ارشد روسیه در اوکراین به سرگئی پریگوژین، بنیان‌گذار و فرمانده گروه پیمانکار نظامی واگنر در شورش کمک کرده است یا نه.

پریگوژین روز سه‌شنبه بر اساس توافقی که به شورش جنگجویان واگنر پایان داد، به بلاروس رفت و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه از سربازان ارتش به دلیل مقاومت در برابر شورش واگنری‌ها تشکر کرد.

در روز جمعه پریگوژین وزارت دفاع روسیه را به حمله به مواضع نظامیان واگنر متهم کرد و پس از آن بود که واگنری‌ها مقرهای ارتش روسیه را در منطقه جنوبی «روستوف-نا-دونو» تصرف کردند. وزارت دفاع روسیه این اتهامات را رد کرد و سرویس امنیت فدرال این کشور به اتهام سازمان‌دهی شورش مسلحانه یک پرونده جنایی علیه پریگوژین باز کرد.

روز شنبه، الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس اعلام کرد که با توافق ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، در خلال این شورش با پریگوژین در ارتباط بوده است. در نتیجه این گفت‌وگوها، گروه واگنر به پیشنهاد لوکاشنکو پذیرفت که پیشروی نیروهایش در خاک روسیه را متوقف کرده و تنش‌ها را آرام کند.

بر اساس شرایط توافق شده برای پایان دادن به شورش مسلحانه پریگوژین و واگنر، تصمیم گرفته شد به پریگوژین اجازه داده شود به بلاروس برود و سربازانش فرصت پیوستن به ارتش روسیه یا سفر با او به بلاروس را داشته باشند.                              

نیویورک‌تایمز همچنین گزارش داد که نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی دیگر از فرماندهان روس هم از پریگوژین حمایت کرده باشند.

سوروویکین که رسانه‌های روسی او را «ژنرال آرماگدون» می‌نامند، در ماه اکتبر سال گذشته مسئولیت کلی عملیات نظامی روسیه در اوکراین را بر عهده داشت، اما وزیر دفاع روسیه در ژانویه والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش را برای نظارت بر مبارزات انتخاباتی منصوب کرد و سوروویکین معاون گراسیموف شد.

وال استریت ژورنال: واگنر قصد دستگیری رهبران نظامی روسیه را داشت
۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - ۲۰:۴۰

 وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: طبق ادعای مقام‌هایت غربی رهبر شورشیان واگنر قصد دستگیری سران نظامی روسیه را داشت.

به گزارش وال استریت ژورنال، مقام های غربی ادعا می‌کنند یوگنی پریگوژین رئیس شورشیان واگنر قصد دستگیری رهبران نظامی روسیه را داشت که از جمله آنها می‌توان به سرگئی شویگو وزیر دفاع و والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه اشاره کرد.

ویکتور زولوتوف فرمانده گارد ملی روسیه، می‌گوید که مقامات روسیه از هدف پریگوژین قبل از شورش اطلاع داشتند.

وی روز گذشته به رسانه‌های دولتی روسیه گفت: اطلاعات مشخصی در مورد تدارکات برای شورشی که بین ۲۲ تا ۲۵ ژوئن آغاز خواهد شد، از اردوگاه پریگوژین فاش شد.

مقامات غربی ادعا می‌کنند که طرح اولیه شورش واگنری‌ها شانس موفقیت خوبی داشت اما پس از افشای توطئه شکست خورد و پریگوژین را مجبور کرد که یک طرح جایگزین را ارائه دهد.

طبق اطلاعات غرب، نقشه پریگوژین همراه کردن بخشی از نیروهای مسلح روسیه با شورش بود.

مقامات غربی گفتند که معتقدند پریگوژین مقاصد خود را به افسران ارشد نظامی، احتمالاً سرگئی سوروویکین، فرمانده نیروی هوافضای روسیه در میان گذاشته است.

سوروویکین اولین فرمانده ارشدی بود که این توطئه را در روز جمعه محکوم کرد و از پریگوژین خواست جلوی افرادش را بگیرد.

نیروهای تحت فرمان سوروویکین حملات هوایی را بر روی ستون واگنر انجام دادند.

کرملین: ارتش روسیه به زیرساخت غیرنظامی حمله نمی‌کند
۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - ۲۰:۳۹

 «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (چهارشنبه) در واکنش به ادعای برخی رسانه‌ها در خصوص حمله موشکی روسیه به غیرنظامیان در دونتسک و کشته شدن دست‌کم 10 نفر واکنش نشان داد.

اوایل صبح امروز به وقت محلی، وزارت کشور اوکراین مدعی شد که در پی حمله صبح روز گذشته (سه‌شنبه) ارتش روسیه به یک رستوران در شهر «کراماتورسک» در منطقه دونتسک ۸ نفر از جمله سه کودک کشته و ۵۶ تن دیگر مجروح شدند.

بنا بر گزارش روزنامه «اینسایدر»، پسکوف در جمع خبرنگاران در واکنش به این ادعاها گفت:‌«حملات تنها علیه مواضعی صورت می‌گیرد که به نوعی با زیرساخت‌های نظامی در ارتباط باشند.

اوکراین: ضد حمله گسترده علیه روسیه در راه است

وزیر دفاع اوکراین با اذعان به پیشروی ناچیز عملیات ضد حمله تابستانه این کشور علیه مواضع روسیه در پاسخ به تردیدها مدعی شد: دستاوردهای اندک اخیر، صرفا یک «پیش درآمد» از یک حمله بسیار گسترده‌تر است.

اولکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین در گفت‌وگو با روزنامه «فایننشال تایمز» گفت: آزادسازی چند روستا در هفته‌های گذشته، «رویداد اصلی» در حمله برنامه ریزی شده کی‌یف علیه مسکو نبود.

وی با نادیده گرفتن پوشش رسانه‌ای از پیشروی آهسته نیروهای اوکراینی در مقابل مواضع مستحکم روسیه ادامه داد: هنگامی که حمله اصلی اتفاق افتد، شما آن را می‌بینید؛ همه آن‌ را خواهند دید.

رزنیکوف بیان کرد: نیروهای ذخیره اصلی از جمله تیپ‌هایی که توسط غرب آموزش دیده‌ و به تانک‌ها و خودروهای زرهی پیشرفته سازمان پیمان آنتلانتیک شمالی (ناتو) مجهز هستند، هنوز به میدان نیامده‌اند.

وزیر دفاع اوکراین در ادامه لفاظی‌های خود مدعی شد، در گزارش پیشروی نیروهای این کشور دستاوردهای معینی وجود دارد که به منظور جلوگیری از افشا شدن، هنوز علنی نشده است.

وی ادامه داد: سربازان روسی گاه به دلیل ترس از فرماندهان خود، از دست رفتن مناطق تحت کنترل را گزارش نمی‌کنند.

رزنیکوف، تنش‌های اخیر در روسیه را «تصویری واضح» از آسیب پذیری مسکو دانست و عنوان کرد، شورش هفته گذشته گروه شبه نظامی واگنر، «ضعف‌ بنیادی رژیم ولادیمیر پوتین» در مسکو را آشکار کرد.

وزیر دفاع اوکراین همچنین ابراز امیدواری کرد که ناآرامی‌های اخیر در روسیه، غرب را برای تقویت و تسریع ارسال انواع اسلحه به کی‌یف ترغیب کند.

بر اساس این گزارش،‌ وزارت دفاع انگلیس مدعی است، اوکراین از آغاز ضد حمله از نیمه دوم خرداد ماه تاکنون حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از مناطق از دست رفته را پس گرفته که این رقم دو برابر اعلام رسمی کی‌یف است.

در عین حال، ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین اخیرا اذعان داشت که این عملیات نظامی آهسته‌تر از خواست او پیش می‌رود.

رزنیکوف در ادامه در تلاش برای آماده‌ کردن حامیان غربی کی‌یف برای شکست عملیات ضد حمله علیه روسیه، با اشاره به آنچه پیشروی «چشمگیر» نیروهای اوکراینی در عملیات سال گذشته خواند، تصریح کرد: نمی‌توان از هر عملیات یک «معجزه» را انتظار داشت.

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل پیشتر هشدار داده بود، ضدحمله نیروهای مسلح اوکراین یک خودکشی است و با بی‌توجهی کامل به منافع مردم اوکراین آغاز شده است.

لوکاشنکو: پوتین را از مجازات فرمانده واگنر منصرف کردم

الکساندر لوکاشنکو در نشستی با ژنرال های ارتش خود گفت: هنگامی که تلاش می کردم در مکالمه تلفنی با یوگنی پریگوژین رهبر گروه واگنر را متقاعد کنم که شورش علیه مسکو را متوقف کند، وی بسیار خشمگین بود و برای بیش از نیم ساعت فحاشی می کرد.

رئیس جمهوری بلاروس سپس گفت، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه را از کشتن پریگوژین منصرف کرده است. پریگوژین خواستار گفت و گو با پوتین و تحویل سرگئی شویگو، وزیر دفاع و ژنرال والری گراسیموف رئیس ستاد کل ارتش روسیه بوده، اما لوکاشنکو به وی گفته که چنین چیزی اتفاق نمی افتد.

گفته می شود، فرمانده واگنر، دو مقام مذکور روس را مسئول کشته شدن سربازان گروه خود می دانسته است.

رئیس جمهوری بلاروس در پی شورش گروه واگنر به فرماندهی پریگوژین نقش اساسی در ممانعت آنها در تداوم شورش به سمت مسکو داشت. پس از این میانجیگری، پوتین هم موافقت کرد که اتهامات شورش علیه پریگوژین را کنار بگذارد و به وی و گروهش اجازه دهد به بلاروس بروند.

لوکاشنکو در ادامه تشریح کرد که به پوتین گفته است، هرچند کشتن پریگوژین کار آسانی است و به راحتی قابل انجام است، خطر خونریزی های بیشتر را در پی خواهد داشت.

به گفته وی، چنانچه پوتین اقدامات سختگیرانه ای علیه پریگوژین انجام می داد، هزاران غیرنظامی و نیروهای روسی در این درگیری جان خود را از دست می دادند.

سفر ناگهانی رئیس‌جمهور لیتوانی به کی‌یف

در شرایطی که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در تلاش است تا در نشست ماه آینده ناتو در «ویلنیوس» پایتخت لیتوانی، مساله پیوستن اوکراین به ناتو مطرح شود، «گیتاناس ناوسدا» رئیس‌جمهور لیتوانی در یک سفر از پیش اعلام نشده، امروز (چهارشنبه) وارد کی‌یف شد.

بنا بر گزارش رویترز، رئیس‌جمهور لیتوانی قصد دارد امروز با زلنسکی در خصوص ناتو و تلاش کی‌یف برای عضویت در این ائتلاف بحث و گفت‌وگو کند.

در اواخر ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ - هفت ماه بعد از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس -  بود که رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد، کی‌یف درخواستی برای پیوستن سریع به ناتو ارائه کرده است.

روز گذشته (سه‌شنبه) رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر خواستار دریافت «دعوتنامه سیاسی» برای پیوستن اوکراین به ناتو در نشست ۱۱ و ۱۲ ژوئیه (۲۰ و ۲۱ تیرماه) شد.

ماه هاست که زلنسکی از متحدان غربی خواسته تا با عضویت اوکراین در ائتلاف ناتو موافقت کنند؛ اما رویترز گزارش کرد که اعضای ناتو در خصوص گام‌هایی به منظور تقویت روابط با اوکراین از طریق نشست ویلنیوس موافقت کرده اند، ولی هنوز نتوانسته‌اند در خصوص نحوه رسیدگی به اشتیاق اوکراین برای عضویت در ناتو به اختلافات خود پایان دهند.

بر اساس این گزارش، لیتوانی یکی از طرفداران پروپاقرص اوکراین در ناتو و اتحادیه اروپا به شمار می ود و خواستار پذیرش کی‌یف در هر دو نهاد شده است. لیتوانی در حال خرید سامانه‌های پدافند هوایی «NASMAS» برای اوکراین از یک شرکت نروژی است.

دفتر ریاست جمهوری لیتوانی در بیانیه ای در خصوص سفر وی به اوکراین اعلام کرد که ناوسدا در صدد است درباره «دستورکار نشست ناتو»، مذاکرات درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و حمایت اروپا از اوکراین با زلنسکی گفت‌وگو کند.

بر پایه این گزارش، ناوسدا سپس برای شرکت در نشست روز پنجشنبه و جمعه رهبران اتحادیه اروپا، عازم «بروکسل» پایتخت بلژیک می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲۳
پوتینی ها سراغی از مدادوف و گرامیسوف و سولوکدوف دارند؟ مدادوف که خیلی داغ بود ولی خبری از او نیست. همیشه انها که خیلی داغ هستند معمولا زودتر به ارباب خیانت می کنند. اگر دنبال مدادوف هستند می توانید از نمایندگی در عمان بپرسید! دیدنی شده
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۲:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۸
با تشکر از تابناک ولی امروز زیاد نوشتم و پوتینی ها میگن الاف. ولی حقیقتش تو تعمیرگاه همشهری بودم چون تایر باد کم کرده بود. دو ساعت منتظر شدیم تا نوبت رسید و ۵۰ دلار هزینه شد. یه ساعت بعد دیدیم دوبار باد کم کرده. دوباره برگشتیم گفت از فندولشه! دوباره یه ساعت منتظر . تازه میخواست برای فندول هم بتیغه. بالخره گرونیه دیگه! تو این چند ساعت که معطل شدیم سر پوتینی ها را درد اوردیم. عید شما مبارک و ایشالله همه حتی پوتین بتواند از خود گذشتگی کنیم و از مقام و پست و تکبر خود برای بهنر شدن وضع مردم بکاهیم. امین
لوکاشنکو خیلی جالبه. خیلی ترسیده و داره هر خس و خاشاکی را به هم می بافته که بگه نه. هنوز پوتین قدرت است. گفته به اشپز گفتم که پوتین اراده کنه تو را مثل سوسک میکشه. ولی بعد به پوتین گفتم برا گل روی من ببخشش! پوتین هم از بس رقیق القلب هست و خیلی بخشنده گفته دلم نمی اید که اشپزم را بکشم! به همین سادگی! پوتینی ها به هذیان افتادند و هنوز فکر می کنند که دنیا این هذیان ها را می خرد. لوکاشنکویی که اگر پوتین اعلام نمی کرد من برای حفظ او نیرو می فرستم الان فراری بود حالا میگه پوتین از من حرف شنوی داره. ببین کار پوتین به کجا رسیده. مثل اینکه اسد بگه اگر من بنودم کار پوتین تمام بود. خدایا شکر.
یه کارتون به نام لوکا لوکا هست که خیلی خیلی در دنیا میلیون ها بار به اشکال مختلف اجرا شده . دقیقا حکایت لوکاشنکو و پوتین هست!
ایکاش عکس هایی که دیروز از صدام ملعون چاپ کردید رو پوتین هم میدید. البته حتما قبلا جاهای دیگه دیده. تزار متکبروجنایتکار ودرعین حال متوهم بعد 24 سال استبداد داخلی وخارجی داره کم کم متوجه میشه سرنوشت صدام و اون ذلت وخفت درانتظار اینم هست. بخصوص با کاریکه شعبان بی مخش هم کرد ولو ظاهرا چندساعتی بیش نبود ولی پوشالی بودن این مردک ملحد ومنفور عالم وآدم را نشان داد.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۸
لوکا لوکا به معنی هذیان گو. هذیان گو. هذیان گو تکرار میکنه. نه نه نه. حقیقت نداره!
واگنر یک قدرت نمایی کرد. ولی تنها دلیلی که نرفت به مسکو چون برای امریکا و انگلیس و اروپا و چین یه پوتین خورد و خمیر شده بهتر از یک تبهکاری است که معلوم نیست اگر شش هزار کلاهک دستش بیافته چه بلایی سر خودش و دنیا بیاره و همین باعث شد که همراه با پوتین و با معامله با او زیر اب او را بزنند ولی در اب نمک هست و اگر پوتین در ماههای اینده به تعهدات پشت پرده خود به امریکا و انگلیس عمل نکند انوقت دوباره پوتین دیدن پیدا خواهد کرد.
وقتی میگوییم برای امریکا و انگلیس و چین و حتی هند و ترکیه و.... هیچ چیز بهتر از ادامه فرسابشی جنگ اکراین و بن بست پرونده هسته ای ایران نیست دوستان میگن مدرک! فقط خبر زیر را بخوانید تا متوجه شوید پوتین و پوتینی ها با تصمیم اشنباه خود دانسته یا نادانسته چه خدمتی به امریکا و انگلیس و چین و... کردند. تازه نفت روسیه تحریم نیست. ولی الان که نفت ۷۵ دلار هست روسیه مجبور هست ۴۰ دلار ان را حراج کند که ۱۲ دلار ان میرود تو جیب کاسبان و دلالان بین المللی و اطرافیان صادر کننده های نفت. از ان ۴۰ دلار هم ۱۵ دلار هزینه تولید نفت هست. اگر حتی ۲۵ دلار باقیمانده اصلا تو جیب رانتمن ها کاسب و ماهیگیر روسی و ایرانی نرود دیگر چیزی برای مردم روسیه یا ایران نمی ماند. تاره نفت روسیه تحریم ثانوی نیست و چین و هند بدون نگرانی ان را میخرند. ببینید با ایران که نفتش تحریم ثانوی هم هست چه جور معامله میکنند. باید مغز جیگر خورده باشند که بدنبال شکست کامل پوتین یا صلح با او یا خاتمه پرونده هسته ای باشند.بیخود نیست که چین یک فشنگ هم به روسیه یا حمایت قاطع از ایران نمیکنو. حوب چینی ها و امریکایی ها هم دا دیدند. افرین بر این همه درابت و خردمندی پوتین و پوتینی های وطنی و کارشناسان و مشاوران دشمن شناس و زمستان سخت برای ملت روسیه و ایران!:


" آمار آرگوس مدیا نشان می‌دهد میانگین قیمت نفت اورال روسیه از ابتدای ماه میلادی جاری تاکنون در دریای بالتیک، به حدود ۵۲ دلار در هر بشکه رسید. گروه هفت به شرطی به شرکت‌ها اجازه می‌دهد خدمات اصلی مانند بیمه و حمل را برای صادرات نفت روسیه ارائه کنند که قیمت فروش آن در ۶۰ دلار در هر بشکه یا کمتر باشد.

با این حال، اختلاف قیمت صادرات از روسیه و قیمت واردات در هند، از ابتدای ژوئن تاکنون به حدود ۱۲ دلار در هر بشکه رسیده است. میزان این اختلاف از این نظر اهمیت دارد که در حجم بالای صادرات، رقم چشمگیری می‌شود و حدود ۹۰۰ میلیون دلار در ماه به جیب شرکت‌ها، بازرگانان واسطه، کارگزاران و مالکان نفتکش می‌رود که وابستگی آنها نامعلوم است. این اختلاف قیمت با این حال، در مقایسه با ۱۳ دلار در ماه مه و ۱۵ دلار در آوریل، کاهش پیدا کرده است.

با این همه، نفت اورال همچنان با اختلاف قیمت قابل توجهی نسبت به قیمت بین‌المللی معامله می‌شود. نفت اورال از ابتدای ژوئن تاکنون، حدود ۲۳ دلار پایین‌تر از نفت برنت معامله شده ...."
به یاری خدا مردم اوکراین پیروز خواهند شد و پوتین بعنوان جنایتکار جنگی محاکمه خواهد شد زمستان رفت و رو سیاهیش به ذغال ماند شوروی در زمان جنگ بیشترین تجهیزات جنگی را به صدام داد .
اشپز یک پوتینی ذوب د ر دیگ پوتین بود. ولی انقدر براش ازادگی باقی مانده بود که متوجه شود جریان چیست و پوتین و امریکا هر دو از ادامه خونریزی سود می برند. پوتین قدرت و کرملین را حفظ می کند و امریکا هم دشمن راهبردی خود را برای همیشه به قهقهرا می برد. همین هست که امریکا هم پوتین را بر اشپزی که اگاه شده ترجیخ می دهد
اگه جنبش رنگین کمانی فواحش تو ایران به جایی رسید جنبش رنگین کمانی بد بوی همجنس بازی اوکراین هم به جایی میرسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۸
چقدر عصبانی هستی پیداست از اوضاع عمو پوتین
خیلی نا راحت
آزادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۸
حسابی معلومه که سوختی
روسیه بطور منظم در حال عقب نشینی است و بجای تهاجم در شرایط دفاع قرار گرفته بزودی سرنوشت این جنگ بدون برنده نظامی پای میز مذاکره حل میشود
نیویورک تایمز مدعی شده که "فرمانده ارشد روس از شورش واگنر خبر داشته"
آمریکایی ها و غربی ها با این سبک خبرها به نوعی می خواهند عنوان دارند که برخی از فرماندهان ارشد روس از کودتای پریگوژن خبر داشته اند تا ببینند که آیا نمی توانند از این طریق بین فرماندهان روس با مقامات کاخ کرملین اختلاف بیاندازند و به مقاصد سیاسی خود در اوکراین دست یابند در حالی که نمی دانند مقامات کاخ کرملین توسط همین فرماندهان روس از توطئه پریگوژین آگاه شده و آن را خنثی ساخته اند.
و این که زلنسکی به درگیری مستقیم ناتو با روسیه دلبسته نشان از آن دارد که رئیس جمهور اوکراین با ادبیات سیاسی بیگانه است، زلنسکی باید بداند که ناتو به دلیل بالا رفتن خطر آخر زمان هسته ای هیچ گاه به طور مستقیم با مسکو درگیر جنگ نخواهد شد و نشست "ویلنیوس" در پایتخت لیتوانی هم به نوعی زمان خریدن آمریکا و غرب است تا ببینند در آینده چه اتفاقی برای این درگیری ای که پایان مشخصی برای آن وجود ندارد رقم خواهد خورد.
به قول مفسران آمریکایی - غربی آنها می خواستند با نفوذ سیاسی در اوکراین به امپراطوری روسیه پایان دهند ولی مقامات کاخ کرملین به این قضیه آگاه بودند و با وجود هشدارهای دیپلماتیک متعدد، سردمداران کاخ سفید و سه تروئیکای اروپایی اش از طریق ناتو همچنان به اقدامات تحریک آمیز خود ادامه دادند و شد آن چه که نباید می شد، یعنی جنگ، ویرانی و کشته شدن مردم بی گناه در کشوری ثالث یعنی اوکراین ولی چرا آمریکا و غرب با وجود این که می دانند ارسال تجهیزات نظامی تنها باعث طولانی شدن جنگ و کشته شدن انسان های بی گناه بیشتری می شود به این سیاست غلط ادامه می دهند؟ آیا هدف آمریکا و غرب طولانی کردن جنگ است تا با فرسایشی کردن جنگ به همان هدف خود که پایان دادن به امپراطوری روسیه است دست یابند از جان مردم خودشان هم که مایع نگذاشته اند تا درک کنند که وقتی کودکی یتیم می شد، وقتی پدری فرزندش را از دست می دهد و وقتی اندیشمندی کشورش را این گونه ویران می بیند، چقدر برایشان گران و سنگین است.
شاید بعضی ها منتظر سقوط روسیه و تکه تکه شدن روس باشند.. ولی یه چیز محرض هست. روسیه بعد از این ماجراها قوی تر استوارتر و سریعتر خواهد شد. امپراطوری غرب زوال بی مانندی رو شروع کرده. غرب در همه جنگهای اقتصادی پولی نظامی و سرزمینی در حال عقب نشینی ک نابودی است. زمان دیکته کردن غرب و اجرای آن و نوکری ملت‌ها تمام شده. البته این ریزش یک روزه نیست و پیوسته هست. امروز چین نفت ونزوئلا و ایران رو رسما وارد کرد. .آمریکا و غرب به دنیای جدید باید زودتر سلام کنند. شاید جایگاه بهتری پیدا کنند. همونطور که مقرون داره التماس میکنه که تو برعکس راه بدن فرانه رو.
پاسخ ها
حسین
| Netherlands |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۸
قدرت غرب از تکنولوژی میاد نه چیز دیگه این داستانا رو واسه داییت تعریف کن تا زمانی که شرقی ها خام فروشن همین بساطه بیخود داستان تعریف نکن
به امید نابودی و مرگ‌دردناک پوتین
حامیان نجس پوتین
اکراین این همه پیشروی می کنه پس چرا یکساله با کمک ۳۲ تا کشور نتونسته یه کشور ضعیف تحریم شده بدبخت ( تعبیر غربزده ها) به نام روسیه رو از خاکش بیرون کنه؟؟؟
پس ظاهرا این پیشروی ها در اوهام و ارزوهای فعالان رسانه های غربی اتفاق می افتد.
آقای زلینسکی قهرمان دموکراسی جهان فرمودند : که چون خودم حالت فوق العاده جنگی در کشور اعلام کردم، پس تا اطلاع ثانوی انتخابات نداریم و من علیرغم میل باطنی! مادام العمر رئیس جمهور اوکراین هستم.
سال گذشته هم ۱۱ حزب رسمی کشور و ۳ تلویزیون را با همین قانون بست.
نمی دانم پیروزی پوتین برای ساندیس خور ها چه نفعی دارد چه به شما میرسه
یکساله تو راهه کی دنیا می اد معلوم نیست
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی