رونق اجاره نامه نویسی در خانه به جای مشاورین املاک

بررسی‌ها نشان می‌دهد که وضعیت بازار مسکن در رکود قرار دارد و مستأجران در این روز‌ها کمتر دنبال جابه جایی هستند.
کد خبر: ۱۱۷۹۴۹۱
| |
6919 بازدید

رونق اجاره نامه نویسی در خانه به جای مشاورین املاک

به گزارش تابناک به نقل از مهر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که مستاجران به جای مراجعه به مشاورین املاک دنبال توافق با صاحبخانه‌ها هستند و اغلب بعد از توافق پشت اجاره نامه توافقات خود را می‌نویسند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که وضعیت بازار مسکن در رکود قرار دارد و مستأجران در این روز‌ها کمتر دنبال جابه جایی هستند. یکی از مشاورین املاک از بی رونقی بازار به مهر خبر می‌دهد و می‌گوید: مستأجران به جای مشاورین املاک پشت قرارداد‌های قبلی قرار داد جدید خود می‌نویسند و آن را ملاک اجاره نامه می‌دانند و این باعث شده تا کمتر به مشاورین املاک برای تمدید قرارداد بیایند.

در ادامه برخی از املاک با متراژ کوچک در مناطق جنوب غربی ملاحظه می‌شود.

رونق اجاره نامه نویسی در خانه به جای مشاورین املاک

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت