میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خودکشی جاسوس اسرائیل بعد از بازجویی در زندان لبنان

منابع قضایی و امنیتی اعلام می‌کنند که این بازداشتی جاسوس اسرائیل خود را با یک بند پارچه‌ای به لوله‌های آب موجود در سقف حمام حلق‌آویز و خودکشی کرده است.
کد خبر: ۱۱۷۹۳۷۴
| |
8360 بازدید
خودکشی جاسوس اسرائیل بعد از بازجویی در زندان لبنان

به گزارش تابناک، پایگاه سوری المدن در گزارشی اعلام کرد، یک شهروند لبنانی که اخیراً توسط نیروهای امنیت داخلی این کشور به اتهام همکاری با اسرائیل دستگیر شده بود به شکل مرموزی در داخل سلولش در بازداشتگاه سرویس امنیت داخلی لبنان، مرده پیدا شد.


بر اساس روایت این رسانه عرب‌زبان، روز هشتم ژوئن جاری، سرویس امنیت لبنان علی عبدالله جواد، لبنانی ۳۱ساله و از اهالی منطقه الشیاح واقع در جنوب لبنان را دستگیر کرد.

این رسانه سپس ابهاماتی در مورد علت مرگ این جاسوس مطرح کرد و نوشت: منابع قضایی و امنیتی اعلام می‌کنند که این بازداشتی خود را با یک بند پارچه‌ای به لوله‌های آب موجود در سقف حمام حلق‌آویز کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات