بازدید 7948
نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه

مذاکره‌ ای برای توافق موقت با آمریکا نداشته ایم/ حق آبه هیرمند را با جدیت پیگیری می کنیم/تبادل پیام‌ها درباره برجام ادامه دارد

امروز دوشنبه، 22 خردادماه 1402 نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.
کد خبر: ۱۱۷۸۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸ 12 June 2023

مذاکره‌ ای برای توافق موقت با آمریکا نداشته ایم/ حق آبه هیرمند را با جدیت پیگیری می کنیم/

بین الملل تابناک: امروز دوشنبه، 22 خردادماه 1402 نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست خبری صبح امروز (دوشنبه) در خصوص گمانه‌زنی‌ها مبنی بر تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا در تداوم مذاکرات لغو تحریم‌ها، اظهارداشت: ما در ارتباط با برجام و روند مذاکرات دیدگاه اصولی و روشنی داریم و ضمن اینکه ایران سیاست خنثی سازی تحریم ها را با تکیه بر ظرفیت های داخلی و روابط گسترده با همسایگان سرلوحه کار خودش قرار داده، اما فرایندهای دیپلماتیک را با هدف رفع تحریم‌های ظالمانه رها نکرده است.

وی گفت: تبادل پیام‌ها و رایزنی دیپلماتیک با طرف‌های مقابل در سطوح مختلف از طریق کشورهای واسطه و دوست ادامه داشته و دارد و برای تامین حداکثری منافع ملی هیچ گاه طرف ایرانی میز مذاکره را ترک نکرده و برای به نتیجه رسیدن آن هم همواره آمادگی خود را نشان داده و ملاک ما عملکرد طرف مقابل بوده و نه اظهارات رسانه‌ای آنها.

کنعانی افزود: دولت سیزدهم از ابتدا سیاست اصولی را در خصوص برجام داشته و آن این بود که برجام همه موضوع سیاست خارجی ما نیست بلکه فقط یکی از آنهاست و در خصوص توافق هم بارها اعلام شد که در هرگونه توافقی، منویات مستحکم رهبری معظم انقلاب، منافع ملی، قانون راهبردی مجلس شورای اسلامی و عدم عدول از خطوط قرمز مورد توجه تیم مذاکره کننده بوده و هست و این روند را تا حصول نتیجه ادامه خواهیم داد.

وی در خصوص وضعیت پول‌های بلوکه شده کشورمان گفت: این موضوع برای دولت سیزدهم مهم بوده و از طرق مختلف پیگیری‌ها در این خصوص جریان دارد. 

کنعانی با بیان اینکه آزادسازی این پول‌ها مورد اهتمام دولت قرار دارد خاطرنشان کرد: تلاش‌ها در این خصوص ادامه داشته و گام‌های موثری نیز برداشته شده است.

سفر رئیس جمهور؛ نقطه عطفی در روابط ایران و آمریکای جنوبی

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص سفر رئیس جمهور به سه کشور آمریکای جنوبی گفت: ما امروز شاهد آغاز تور آمریکای لاتین آقای رئیس جمهور در رأس هیات همراه به سه کشور آمریکای جنوبی هستیم.

وی گفت: آمریکای جنوبی از حوزه های مورد توجه ایران بوده و این توجه افزایش پیدا خواهد کرد، خوشبختانه ما با اغلب کشورهای این منطقه دیدگاه های سیاسی مشترکی داریم که به همکاری های میان ایران با آنها کمک می‌کند و ظرفیت های اقتصادی مکمل هم میان دو طرف وجود دارد.

کنعانی بیان داشت: توانمندی‌ های ایران در حوزه های اقتصادی، صنعتی و تکنولوژی های جدید مورد نیاز کشورهای دوست ما در آمریکای لاتین هست و فرصت خوبی برای توسعه همکاری های تجاری میان دو طرف است.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: پیش از عزیمت آقای رئیس جمهور هیاتی تجاری از ایران به آن کشورها سفر کرده و گفتگوهای خود را با طرف مقابل آغاز کردند و امیدواریم باتوجه به حوزه های مختلف همکاری میان دو طرف، اسناد همکاری های خوبی میان دو طرف به امضا مقامات برسد.

وی گفت: این سفر نقطه عطفی است که می‌تواند سطح مناسبات تجاری  ایران با کشورهای آمریکای جنوبی را همپای مناسبات سیاسی افزایش دهد.

تبادل زندانیان؛ در گرو اراده متقابل

کنعانی در خصوص تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا اظهارداشت: امیدواریم شاهد تبادل زندانیان باشیم چرا که تمام تلاش های لازم را با نگاه به جنبه انسانی موضوع انجام دادیم و مذاکرات از طریق واسطه ها ادامه دارد و می‌توانیم اظهار خرسندی کنیم که در صورتی که طرف مقابل هم جدیت لازم را داشته باشد می‌تواند این موضوع اتفاق بیافتاد؛ بنابراین همه چیز بستگی به اراده طرف مقابل دارد.

آخرین وضعیت از روابط ایران با مصر و لیبی

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص آخرین وضعیت روابط میان ایران و مصر بیان کرد: در ارتباط با مصر موضع صریح دولت و دستگاه‌ها دیپلماسی به صورت روشن اعلام شده و رهبری هم در دیدار با سلطان عمان موضع خود را بیان کردند. 

وی ادامه داد: دولت سیزدهم اولویتش توسعه ارتباط با کشورهای اسلامی و همسایه است و در ارتباط با مصر هم شخص مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح کردند، بنابراین در صورت تمایل طرف مصری ما از این موضوع استقبال می‌کنیم.

کنعانی در خصوص روابط میان ایران و لیبی و تعیین تکلیف سفیر جدید ایران در آن کشور، گفت: در خصوص لیبی هم به هرحال این کشور یک کشور مهم اسلامی و عربی است و امنیت این کشور برای ما حائز اهمیت است. در ارتباط با معرفی شخص سفیر باید بگویم که فردی انتخاب شده و روند امور اداری آن طی می‌شود و امیدواریم به زودی شاهد برقراری روابط رسمی ایران با لیبی باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص برگزاری نشست چهارجانبه ایران، روسیه، سوریه و ترکیه نیز بیان کرد: این نشست برای استمرار هماهنگی‌ها و مشورت‌های سازنده بین چهار کشور است تا به تثبیت شرایط امنیتی در سوریه کمک کرده و مناسبات سوریه و ترکیه به یکدیگر نزدیک شود.

حقابه ایران از هیرمند را با جدیت دنبال خواهیم کرد

سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به سوالی در خصوص حق آبه ایران از هیرمند گفت: گفت وگوهای خوبی با مقامات دولت موقت افغانستان درخصوص حقابه ایران از هیرمند انجام شده است و توافق شد که طرف افغانستانی گام‌های مثبت و جدیدی در خصوص حقابه هیرمند بردارد و اقدامات فنی لازم انجام گردد.

کنعانی با اشاره به سیاست همسایگی و ضرورت حفظ فضای مثبت بین دو کشور و همچنین معاهده موجود بین ایران و افغانستان گفت: انتظار داریم طرف افغانستانی نسبت به تحویل حقابه ایران به مسئولیت خود عمل کنند و حسن نیت خود را در این رابطه نشان دهند چون این موضوع حق مردم ایران به خصوص مردم سیستان و بلوچستان است و عمل به آن می‌تواند زمینه ساز تقویت همکاری‌های دو کشور در موضوعات مشترک شود.

تبادل پیام‌ها ادامه دارد

کنعانی در خصوص گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر مذاکره میان ایران و آمریکا در یکی از کشورهای همسایه اظهارداشت: ما با هدف تحرک بخشی به مذاکرات لغو تحریم‌ها از مساعی جمیله عمان و مقامات ارشد این کشور که چندین هفته قبل مطرح شده بود استقبال کردیم و تبادل پیام‌هایی با طرف مقابل داشتیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: این تبادل پیام‌ها ادامه دارد و دستگاه دیپلماسی از همه امکانات موجود در چارجوب سیاست های اصولی ایران برای تامین منافع ملی استفاده می‌کند و ما از ظرفیت و کمک‌های عمان به عنوان کشوری دوست استفاده کردیم.

وی اظهارداشت: مبنای مذاکرات لغو تحریم ها همان توافق امضا شده است و برخی گمانه‌زنی‌های رسانه ای مبنی بر توافق موقت و امثال این موارد که توافقی جایگزین برجام باشد، نمی‌تواند مورد تایید باشد.

کنعانی با بیان اینکه از طریق واسطه‌ها گفت‌وگوها را انجام می‌دهیم گفت: مذاکرات مسقط مخفی نبوده است و ما در عین توجه به خطوط قرمز، هیچ فرصتی را برای تحقق منافع ملی از دست نمی‌دهیم.

نتایج مثبت در کاهش تنش ایران و جمهوری آذربایجان

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در ارتباط با تنش‌های موجود بین ایران و جمهوری آذربایجان تصریح کرد: سیاست ما تنش‌زدایی و حفظ روابط دوستانه دو کشور است.

وی با بیان اینکه چهار دور گفت‌وگو بین وزرای امور خارجه دو کشور انجام شده گفت: در آخرین گفت‌وگوها بین دو کشور بر تبادل هیات‌هایی برای رفع تنش تاکید شد و گمان می‌کنیم در کاهش تنش‌ها به نتایج مثبت رسیدیم.

کنعانی گفت: ما تلاش می‌کنیم از مرحله تنش عبور کنیم و سوتفاهمات بر طرف شود تا شاهد ازسرگیری فعالیت رسمی سفارت جمهوری آذربایجان در تهران باشیم. 

ایران با حضور نیروهای فرامنطقه ای در آبراه‌های منطقه‌ای مخالف دارد

کنعانی درباره ائتلاف دریایی ایران با برخی کشورهای حوزه خلیج فارس گفت: می‌توان در این خصوص اشاره کرد که اصل اساسی برای ما در خلیج فارس همکاری های دسته جمعی به منطور تامین امنیت برای کشورهای منطقه است و ایران معتقد است که امنیت باید توسط کشورهای منطقه تامین شود و حضور نیروهای فرامنطقه ای مخل امینت بوده و هست

وی گفت: امنیت امری درون زاست و در چارجوب همکارهای منطقه ای حاصل خواهد شد و خوشبختانه در فضای جدید و مثبتی که میان ایران و دیگر کشورهای منطقه شکل گرفته، شرایط بیش از هر زمان دیگری برای همکاری‌های چندجانبه میان کشورهای منطقه و از جمله همکاری های دریایی برای تامین امنیت آبراه خلیج فارس مهیاست و منافع دیگر کشورها را هم تامین می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایران باحضور نیروهای فرامنطقه ای در آبراه‌های منطقه‌ای همواره مخالف بوده و نظر منفی دارد.

وزیر امور خارجه عربستان به ایران می‌آید

کنعانی در خصوص آخرین وضعیت روابط میان ایران و عربستان بیان کرد: روند اجرای توافقات میان دو کشور با شتاب خوبی پیش رفته و هیچ مانعی در روند اجرای توافق وجود نداشته و طرفین به توافق خود عمل کرده اند.

وی گفت: سفارت ایران در ریاض و کنسولگری ما در جده به خوبی انجام شد و در خصوص بازگشایی سفارت عربستان در ایران و کنسولگری آن در مشهد هم باید گفت که زمینه های لازم فراهم شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در آینده نزدیک شاهد سفر وزیر امور خارجه عربستان به ایران خواهیم بود و گمان می‌کنیم در آینده ای نزدیک شاهد بازگشایی سفارت و کنسولگری عربستان در ایران باشیم و امروز ما روند خوبی از روابط میان دو طرف را داریم.

کنعانی بیان داشت: همچنین دومین دور از گفت‌وگوها میان وزرای امور خارجه ایران و عربستان را در حاشیه اجلاس دوستان بریکس داشتیم که گفت‌وگوهای خوبی بود.

ابراز امیدواری برای برقراری روابط ایران و بحرین

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره وضعیت از سرگیری روابط میان ایران و بحرین اظهارداشت: بحرین آمادگی خود را در این خصوص اعلام کرده و ما علاقمند با توسعه روابط با هما کشورهای اسلامی و منطقه هستیم.

وی افزود: گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ما و بحرین در این ارتباط ادامه دارد و امیدواریم روند مثبتی که در منطقه وجود دارد منجر به برقراری روابط میان دو طرف شود.

بازپرداخت بخشی از مطالبات مالی ایران از عراق

کنعانی در خصوص بازپرداخت بخشی از بدهی های عراق به ایران گفت: ایران انتطار دارد بر اساس توافق میان ایران و عراق مطالبات مالی ایران در خصوص صادرات گاز با زمانبندی توافق شده انجام شود، اما در بازه زمانی یکساله اخیر متاسفانه با مشکلاتی در این خصوص مواجه بودیم.

وی گفت: بخشی از این مشکلات ناشی از مداخلات آمریکا و مانع تراشی های آن بود که البته این موضوع برعهده دولت عراق است که به توافقات خود با ایران پایبند باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: خوشبختانه با مذاکرات انجام شده با طرف عراقی شاهد بازپرداخت بخشی از مطالبات مالی ایران از عراق در قبال صادرات گاز بودیم.

کنعانی بیان داشت: ما بسیاری اوقات با تسامح با طرف عراقی به عنوان کشور دوست و برادر رفتار کردیم و باید بدانیم که پایبندی به توافقات لازمه برقرار و استمرار روابط سازنده دو طرف است.

آمادگی ایران برای توسعه مناسبات با کشورهای اروپایی بر اساس احترام متقابل

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص ابراز نگرانی مقامات تل‌آویو از توسعه روابط ایران با برخی کشورهای اروپایی گفت: اینکه رژیم صهیونیستی از توسعه مناسبات ایران با برخی کشورهای اروپایی ناراحت باشد امری طبیعی است، چرا که اساسا آنها مخالف هرگونه رابطه و توسعه مناسبات ایران با کشورهای مختلف هستند.   

کنعانی تصریح کرد: ما در روابط خود با کشورهای اروپایی معتقد به تمرکز بر اساس منافع مشترک هستیم و مخالف هستیم که دولت های اروپایی بخواهند منافع رژیم صهیونیستی را پیش شرط روابط با ایران قرار دهند.

وی ادامه داد: ما آمادگی داریم با هر کدام از کشورهای اروپایی که بخواهند بر اساس احترام متقابل با ما ارتباط داشته باشند، مناسبات خود را توسعه دهیم.

همکاری‌های ایران و روسیه مقدم بر جنگ اوکراین بوده است

کنعانی در خصوص همکاری‌های پهپادی ایران و روسیه نیز اظهار داشت: ایران و روسیه در زمینه‌های مختلف از جمله مسائل دفاعی با یکدیگر همکاری دارند و این همکاری‌ها مقدم بر جنگ اوکراین بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن رد ادعاهای رسانه‌ای علیه همکاری‌های دو کشور گفت: ای ادعاها که با انگیزه‌های سیاسی صورت می‌گیرد را باز هم تکذیب می‌کنیم.

دعوت از وزیر امور خارجه ترکیه

کنعانی در ارتباط با روابط ایران و ترکیه پس از انتخابات این کشور و انتصاب وزیر امور خارجه جدید برای ترکیه گفت: گفت‌وگوهای تلفنی بین آقای امیرعبداللهیان و فیدان صورت گرفت و وزیر امور خارجه از ایشان برای سفر به تهران دعوت به عمل آورده است.

وی ادامه داد: هم مبتنی بر دعوت به عمل آمده و هم دوستی سابق وزرای امور خارجه دو کشور و همچنین نیازهای دو کشور برای روابط متقابل امیدواریم این سفر در آینده نزدیک انجام شود هرچند هنوز زمانی برای این سفر تعیین نشده است. 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲۸
آره شما که راست میگید !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
منظورش اینکه برای توافق دائمی مذاکره کردند
ناشناس
| Canada |
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
مذاکره که نداشتیم فقط رو دررو گفتگو کردیم !!!!
ناشناس
| Canada |
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
معلومه که راست میگن تا به حال از این اقایان دروغ شنیدید؟؟؟!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
تا این لحظه که کامنت می گذارم
تعداد کامنت منتشر شده : ۱۹
تعداد کامنت سانسور شده : ۹
تو خود حدیث مفصل از این مجمل بخوان ! ؟
برای دفاع از آمریکا و غرب به بهانه حق آبه هیرمند بروید با طالبان خود را درگیر کنید. آرزوی اصلاح طلبان در هچل انداختن ایران و نظام اسلامی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
رسانه های بی بی سی و نشنال هم دنبال درگیر کردن ایران هستند
هم مذاکره داشته اید ، هم مصافحه ، هم معانقه تا توانستید ۲/۷ میلیارد از طلبمان را از عراق با منت بگیرید
دولت باید مراقب باشد که پا را روی پوست موزی که لشگر سایبری کارگزاران و غربزدگان یزر پایش می خواهند بیاندازند نگذارد. طالبان هیچ ارزشی ندارند که با آنان ایران بخواهد سر شاخ بشود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
شما که منفی دادیددشمن مردم ایرانید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
الان همینو ما میگفتیم میشدیم ترسو و ... شماها الان شدید اهل درایت با خودتون چند چندید
«حقابه ایران از هیرمند را با جدیت دنبال خواهیم کرد»
متن با عنوان سازگار نیست. متن نشانگر سازشی است که امیدوارند طرف افغانی عنایتی بکند. آب هیرمند هیچ گاه به ایران نخواهد رسید به جای آن ژنرال ها به کنار رود ارس خواهند رفت و آنجا رجز خواهند خواند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
حقه آبه یعنی چی؟ شما دارید میگید افغانی ها یا ترکیه ای ها از اب موجود در کشورشان استفاده نکنند بگذارن بیاد ایران. اونوقت شما هم نفت مازادتون را میدید به اونها؟ دنبال راه حل منطقی و پایدار بگردید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
اقتدار ملی ؟؟؟‌‌!!!!!؟؟؟؟؟؟
نرخ دلارافزایشی شد هرچه مذاکره کنیم ویاتبادل زندانی کنیم دوزارارزش نداره با این حرفها دلارپائین نمیاد اگرپانصد تومان درطول یکهفته سقوط کند پنج هزارتومان ظرف دوروز گرانتر میشود زمانی پول مابااررش ترمیشودو قیمت دلارکاهش میابد که ؛ بادوستان مروت کنیم وبادشمنان مدارانمائیم بقیه بازی هاتکرای وتکرارمکررات است که باعث دلسردی وناامیدی جامعه ومردم به رونق اقتصادی که هرروزازآن صحبیت میشودولی خبری واقعی ازان شنیده نمیشود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
مدارا فقط با طالبان.... اوج سیاست خارجی ما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
در سال 1401 باندازه دو برایر سال اول پس از برجام سرمایه گذاری در ایران انجام شد.
شما غربزده ها تنها دنیا را غرب می بینید و غرب شما را آدم حساب نمی کند.
راهی جز همراهی با همسایگان و کشورهای غیر زورگو نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
ناشناس 13:16
بقول مهران مدیری این امار را از کجا در وکردی کدوم سرمایه گزاری. چرا خودت را به خواب زدی بیدار نمی شی
حضور زنان بدون روسری در تالار وزارت کشور در جریان کنسرت اتفاق افتاد چرا براساس قاعده پلمپ، آنجا را پلمپ نمی کنید؟!!!
موضوع ایران و آمریکا تبدیل به تابو شده است شاید این موضوع تا اواخر جنگ توجیه پذیر بود اما در حال حاضر بعد از ۴۰ سال توجیه پذیر نیست چون همانطور که جامعه ما دچار تحول و تغییر شده است جامعه آمریکا هم تغییر یافته است
من کاری به برجام ندارم که یک سند بیخودی بود که یک محدودیت بیجا و استثنایی را برای کشور ایجاد کرده بود که همان بهتر که جنازه باشد و تا ابد احیا نشود چون احیای آن هم سند ذلت است که تحریم ها را برنخواهند داشت
نکته مهم این است که دو کشور فارغ از گذشته و دعواهای سیاسی با ارتباط مستقیم و بی واسطه در دو کشور بنشینند و سنگ های خودشان را وا بکنند و سفارت خانه های خودشان را باز کنند
کسی نمی گوید امتیاز بدهید در حداقل ممکن کانال ارتباطی خودتان را با آمریکا که سفارت خانه است باز بگزارید و حرف خودتان را بزنید مثل آلمان مثل فرانسه و ...
الان هم که مثل ۴۰ سال پیش نیست خدا را شکر وزارت اطلات با اشراف اطلاعاتی که دارد مو را از ماست بیرون می کشد
تو را به خدا یک مقدار تفکر و تعقل کنید و گره هایی را که با دست باز می شود با دندان باز نکنید
بخدا کسی با قرآن و با اسلام مشکلی ندارد
حتی بازرگان و .. که برچسب به آنها می زدید با اسلام مشکل نداشتند این بندگان خدا می گفتند که ممکن است اشتباهات ما به پای اسلام نوشته شود و مردم دین گریز شوند
من نمی خواهم از آنها پشتیبانی کنم و بگویم درست یا غلط می گفتند اما ما باید در مقابل نظرات سعه صدر داشته باشیم و اجازه گفتگوی مسالمت آمیز بدهیم
تا بحال هیچ خبر با ارزشی از این مصاحبه ها در نیومده!
با اطمینان کامل میگم در مصاحبه بعدی اگر بجای ایشون من که هیچ کاره هستم جواب همه سوالات رو که میخواد بده من زودتر بشما میگم!! کلی گویی و پیچوندن سوالات از عهده خیلیها بمیاد!!
مذاکره با آمریکا نداشتن در سازمان ملل هم نماینده هاشون دیدار نکردن کوکا کولا و پپسی کولا و وینستون هم اصلا در ایران تحت لیسانس آمریکا تولید نمی شه بچه هاشونم اصلا در آمریکا اقامت ندارن بعد مردم ایران رو به ادعای مبارزه با استکبار جهانی به خاک سیاه نشوندن ای کاش به جای این همه ریاکاری و پنهان کاری یک ذره شجاعت راستگویی و صداقت وجود داشت.
ناراحت نباشید ایران با طالبان وارد جنگ نخواهد شد،نه شرایط داخلی ایران اقتضا میکند و این جنگ برای ایران هیچ حاصلی ندارد ،قبل از ایران،شوروی،روسها،و آمریکاییها پا به این جنگ گذاشته اند و دست از پا درازتر رفته اند.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
آمریکا هفت روزه افغانستان و گرفت ، ولی افغانستان ارزش نگه داشتن ام نداره....یه بیابون بیخ ریش صاحابش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
آنها به نیابت از آمریکا آتش جنگ را شعله ور خواهند کرد . اصلا به همین منظور به حکومت رسیده اند .حکمتی ایدئولوژیک و سوء استفاده گر از دین و با نام اسلام
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۲
پسر جان کسی نگفته به افغانستان حمله بشه می گیم از مرزهامون دفاع بشه اینایی که هر روز موشک رونمایی می کنند الان دقیقا کجای حفاظت از مرزهای کشور ایستادن؟
اين همه باج به طالبان متحجر داديد ، حالا براتون تره هم خرد نميكنه !
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست