صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ديدار اعضاي شوراي منافع ملي آمريکا با هنيه

کد خبر: ۱۱۷۶۲
| |
3128 بازدید

گروهي از اعضاي شوراي منافع ملي آمريکا و ديپلمات‌هاي سابق اين کشور، امروز با نخست‌وزير دولت برگزيده فلسطين در شهر غزه ديدار و درباره اوضاع فلسطين بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين ديپلمات‌ها از اعضاي شوراي منافع ملي آمريکا هستند که در سال 1989 تاسيس شد.

در اوايل دهه هشتاد ميلادي، «ريچارد ويتس»، سفير سابق آمريکا در اردن، در اين زمينه به خبرنگاران در غزه گفت: ما گفت‌وگوهاي مهم و صريحي با اسماعيل هنيه، نخست‌وزير داشتيم.

وي که فرد شماره دو سفارت آمريکا در تل آويو در سال‌هاي 1977 تا 1979 بود، تأکيد کرد: ما از هيچ کسي براي آمدن به اينجا اجازه نگرفته‌ايم، آمده‌ايم تا از وضعيت اطمينان يابيم و بتوانيم وقتي بازگشتيم براي شهروندان آمريکايي مشاهدات خود را تشريح کنيم.

در همين حال، «باسم نعيم»، سخنگوي جنبش حماس، از اين ديدار استقبال کرد و گفت: اين ديدار با توجه به محاصره تحميلي رژيم اسرائيل عليه نوار غزه مهم است.

وي گفت: در اين محاصره، دولت آمريکا با رژيم اسرائيل همدست است و ملت فلسطين ميان تمايل مردم آمريکا براي برقراري صلح و تجاوزگري دولت آمريکا، تفاوت قايل است.

گفتني است، شوراي منافع ملي در سال 1989 ميلادي تأسيس شد و خواهان نزديکي ديدگاه‌ها با کشورهاي عربي و گفت‌وگو با اسلامگرايان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار