شکوری: برخلاف بعضی، شرافت را در زمین نشان دادیم

کد خبر: ۱۱۷۴۱۷۲
| |
3108 بازدید

ابراهیم شکوری معاون باشگاه پیکان گفت: نتایجی در آزادی رقم خورد که می‌توان پیرامون آن صحبت کرد! ولی ما شرافت را در زمین نشان دادیم.

قائم مقام باشگاه پیکان بعداز شکست مقابل پرسپولیس گفت: کسانی که فوتبال را می‌فهمند، دیدند پیکان چگونه بازی کرد و باید عملکرد تیم را تحسین کنند.

افرادی به ما اَنگ تبانی زدند، اما دیدید بازیکنان پیکان با چه شرافتی بازی کردند و مجموعه پیکان، شرافت را در زمین نشان داد. به بازیکنان تیم پیکان خسته نباشید می‌گویم.

شکوری درباره تهمت‌های وارد شده به باشگاه پیکان اظهار داشت: تاکنون به‌خاطر این بازی سکوت کرده بودیم و مناسب نیست هر کسی با هر پرونده‌ای که دارد، درباره باشگاه پیکان صحبت کند. همچنین در شأن باشگاه پیکان نیست که جواب کسی را بدهیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت