پرونده‌های امنیتی خارج از نوبت بررسی می‌شود

رییس قوه قضاییه بر همفکری و مشورت مسئولان برای شناسایی و رفع مشکلات اولویت دار استان کردستان تاکید و عنوان کرد: حل هر مشکلی که از توان استان خارج باشد، با ادله مناسب به قوه قضاییه کشور برای پیگیری اعلام شود.
کد خبر: ۱۱۷۳۸۶۸
| |
2697 بازدید
پرونده‌های امنیتی خارج از نوبت بررسی می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محسنی اژه‌ای امروز در دیدار با اقشار مختلف مردم کردستان اظهار کرد: مردم کردستان مردمانی سلحشور هستند که تا کنون فتنه های زیادی را دفع کرده اند، لذا می طلبد که به این مردم بیش از پیش خدمات ارائه شود.

وی خواستار همدلی مردم برای رفع مشکلات شد و افزود: با همین قوانین کنونی و وضعیت موجود، باید تلاش کنیم که با مسئولیت خود و همدلی و هم فکری در راستای رفع مشکلات استان تلاش کنیم.

رییس قوه قضاییه، ادامه داد: هم اکنون در حضور همه مردم، هر اختیاری که بنده دارم به رییس دادگستری استان در جهت رفع مشکلات استان اعطا می شود.

وی بر همفکری و مشورت مسئولان برای شناسایی و رفع مشکلات اولویت دار استان کردستان تاکید و عنوان کرد: حل هر مشکلی که از توان استان خارج باشد، با ادله مناسب به قوه قضاییه کشور برای پیگیری اعلام شود.

محسنی‌اژه‌ای بیان کرد: برخی پرونده‌ها که مربوط به مسائل امنیتی کشور است، به دلیل اهمیت خارج از نوبت بررسی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت