ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سیل در رواندا ۱۲۷ قربانی گرفت

منابع خبری چهارشنبه شب گزارش دادند، در پی وقوع بارش‌های سیل آسا در رواندا تاکنون ۱۲۷ نفر کشته شدند.
کد خبر: ۱۱۷۳۸۰۷
| |
2456 بازدید
سیل در رواندا ۱۲۷ قربانی گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، بیش از ۱۲۷ نفر در رواندا بر اثر وقوع بارش‌های سیل آسا و رانش زمین جان خود را از دست دادند و صدها خانه و مسیر ارتباطی تخریب شد.

ریاست جمهوری رواندا اعلام کرد که تاکنون ۱۲۷ نفر در استان‌های شمالی، غربی و جنوبی پس از بارندگی‌های شدید سه‌شنبه شب جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس اعلام ریاست جمهوری رواندا، عملیات برای تخلیه ساکنان از مناطق آسیب دیده و تامین یک مکان موقت برای آنها ادامه دارد.

شرق آفریقا هر ساله در فصل باران‌های موسمی با سیل مواجه می‌شود.

در ماه مه ۲۰۲۰، حداقل ۶۵ نفر در رواندا و حداقل ۱۹۴ نفر در کنیا به دلیل باران‌های شدید موسمی جان باختند.

در پایان سال ۲۰۱۹، دو ماه باران باعث سیل و رانش زمین شد که باعث کشته شدن حداقل ۲۶۵ نفر و آواره شدن صدها هزار نفر، عمدتاً در بوروندی، کنیا، تانزانیا، اوگاندا و سودان جنوبی شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟