بازدید 13014

بیانیه وزارت اطلاعات پیرامون حوادث در مدارس/ ماده سمی در کار نبود، اما عوامل دیگر شناسایی شدند

وزارت اطلاعات طی بیانیه‌ای، اقدامات انجام شده در خصوص شناسایی و دستگیری عوامل مربوط به حوادث مدارس را تبیین کرد.
کد خبر: ۱۱۷۳۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱ 28 April 2023

بیانیه وزارت اطلاعات پیرامون حوادث در مدارس/ ماده سمی در کار نبود، اما عوامل دیگر شناسایی شدند

 

تابناک _ وزارت اطلاعات درباره حوادث رخ داده در مدارس کشور، بیانیه‌ای تبیینی صادر کرد که متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

در پی حوادث و اغتشاشات پاییز گذشته، گزارش‌هایی از بدحالی دانش‌آموزان در برخی مدارس کشور واصل شد و به‌تدریج روندی صعودی به خود گرفت. موضوع قابل تأمّل از آغاز اتفاقات این بود که نسبتی معکوس بین فروکش نمودن تدریجی اغتشاشات موصوف و بالا گرفتن شتابان رویداد‌های منجر به اعلام بدحالی دانش‌آموزان وجود داشت. این موضوع، به‌ویژه با عنایت به جامعه‌ی هدف (نوجوانان و کودکان معصوم)، از همان ابتدا توجه خاص ریاست محترم جمهوری را جلب کرد و بلافاصله دستورات مؤکدی به وزارت‌خانه‌های کشور، اطلاعات، بهداشت و درمان و آموزش و پرورش صادر کردند. پی‌گیری‌ها تحت مدیریت وزیر محترم کشور آغاز شد. وزارت اطلاعات نیز با تمرکز فزاینده بر موضوع، بدون اعلام عمومی (که موجب نگرانی جامعه یا هشیاری عوامل احتمالی اتفاقات شود) همه‌ی توان اطلاعاتی، امنیتی، فنی، عملیاتی و آزمایشگاهی خود را برای کشف علل و عوامل، بسیج نمود. مشابه همین توجه و تمرکز از سوی سایر دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی کشور اعمال شد.

در بدو مأموریت، چهار مجهول پیشِ روی افسران اطلاعاتی این وزارت‌خانه قرار گرفت: چیستی موادی که موجب بدحالی دانش‌آموزان شده‌اند؛ عواملِ انسانی یا فنیِ اقدامات؛ شبکه‌ای که توانایی اقدام در گستره‌ای وسیع را دارا باشد؛ در غیر موارد ذکر شده، چه علل و عوامل دیگری موجب رویداد‌های مورد بحث شده‌اند؟

به‌ این ترتیب یکی از حساس‌ترین و دشوارترین مأموریت‌های سال گذشته‌ی سربازان گمنام امام زمان (عج) آغاز شد. اینک با جمع‌آوری اطلاعاتِ موثق و مصادیق فراوان از گسترده‌ترین عملیات رصد و پایش اطلاعاتی - امنیتی کشور و با مطالعات علمی و تجزیه و تحلیل و ترکیب داده‌ها، نتیجه‌ی نهایی مجموعه‌ی تحقیقات را به استحضار ملّت شریف ایران می‌رساند:

۱- اولین گزارش اعلام مسمومیت در تاریخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۱ از شهرستان نور استان مازندران به ثبت رسیده است. پس از آن و در تاریخ ۹ آذرماه ۱۴۰۱، گزارشی مشابه از یکی از هنرستان‌های دخترانه‌ی استان قم داده شد و متعاقب آن، گزارشاتی غالباً همانند در ماه‌های آذر، بهمن و اسفند به ثبت می‌رسند. از اوایل اسفند ماه، موضوع به سایر استان‌ها تسرّی می‌یابد و گزارشاتی مشابه از استان‌های دیگر واصل می‌شود. این گزارش‌ها تا هشتم اسفند ماه ۱۴۰۱ رشدی با آهنگ ملایم و گاهی با رشد منفی همراه بود. اما از هشتم اسفند، با رشدی فزاینده مواجه می‌شود و نهایتاً در چهاردهم اسفند به اوج خود می‌رسد.

در تاریخ پانزدهم اسفند، رهبر حکیم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) موضعی آشکار، صریح و قاطع در قبال موضوع اتخاذ فرمودند. [۱]بیانات معظم‌له، از سویی تمرکز بیش از پیش دستگاه‌ها بر موضوع را در پی داشت و از سوی دیگر موجب حضور آشکارتر نیرو‌های حافظ امنیت در پیرامون محیط‌های آموزشی شد. طبیعی بود که همزمان شدن این عوامل با پایان اسفند ماه و تعطیلی مدارس، برای مدتی غائله را خاموش نماید. پس از بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۲، به طور جسته و گریخته گزارش‌هایی از ادعای مسمومیت منتشر شدند که البته محدود و کم رمق‌تر از پیش بودند.

۲- در مقطعی که ادعا‌های بدحالی روند صعودی داشتند و به موازات افزایش این قبیل گزارشات، ورود دستگاه‌های مختلف ذی‌ربط به موضوع نیز افزایش و تمرکز بر ابعاد آن عمق بیشتری می‌یافت. به‌تدریج بررسی و چاره اندیشی برای وقایع اعلام شده از دستگاه‌های مرتبط منطقه‌یی به شورای تأمین شهر و شهرستان و استان؛ و در مرحله‌ی بعدی به شورای امنیت کشور و نهایتاً به شورای عالی امنیت ملّی کشور کشیده شد. در تمام آن مقطع گزارش اقدامات، بررسی‌ها و یافته‌ها علاوه بر شورا‌های پیش‌گفته، به استحضار مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و ریاست محترم جمهوری و دیگر سران قوا می‌رسید و دستورات آن مقامات مبتنی بر اولویت دادن به موضوع و گسترش و تعمیق اقدامات پیشگیرانه به اجرا گذاشته می‌شد.

۳- نوع رصد و پایش‌های اعمال شده از نخستین روزها، بسیار متنوع و فراگیر بود و با گذشت زمان، با گسترش اقدامات در سطح، واکاوی هر چه بیشتر در عمق، پایش دقیق‌ترِ پشت صحنه‌ها، هم‌افزایی دستگاه‌ها و تقسیم کار و انجام اقدامات مشترک و ترکیبیِ فزاینده، همراه می‌شد. روش‌ها و ابزار اطلاعاتی، امنیتی، فنی، انتظامی و آزمایشگاهیِ متعدد، متنوع و گوناگون به کار گرفته شدند. علاوه بر بررسی‌های معطوف به صحنه‌ها و نمونه‌ها، به‌طور همزمان با تحت نظرداشتن کانون‌ها و سوژه‌های مظنون، و گستردن تور‌های متعدد امنیتی و پایش‌های متنوع فنی، تصویری و جمع‌آوری‌های تخصصی اطلاعاتی از محیط‌های هدف، هرگونه احتمالِ هر چند کوچک و ناچیز مورد رصد قرار می‌گرفت. در مورد نمونه‌ها، همزمان با بررسی نمونه‌ی مواد مکشوفه در آزمایشگاه‌های معتبر کشور و وزارت بهداشت و درمان، همان نمونه‌ها در آزمایشگاه‌های ویژه‌ی وزارت‌خانه‌های اطلاعات و دفاع و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز مورد واکاوی قرار می‌گرفتند.

۴- علل و عوامل کشف شده در ایجاد یا احساس بدحالی در آموزشگاه‌ها


در پی عملیات همه جانبه‌ی فوق‌الاشاره، به‌طور متوالی علل بسیاری از رویداد‌ها کشف و ثابت می‌شد که علّت‌ها نه از گونه‌های پیچیده، و موادِ استفاده شده نه از انواع سموم، بلکه غالباً مواد، ابزار و انگیزه‌های بسیار بسیطی موجب بروز ادعا‌های بدحالی شده بودند. با این حال و برای حصول اطمینان تام، چنان یافته‌هایی به سایر مصادیقِ گزارش شده تعمیم داده نمی‌شد بلکه هر گزارش، به‌طور جداگانه و جدی مورد تحقیق و بررسی قرار می‌گرفت. به‌عنوان مثال نتیجه‌ی بررسی اولین حادثه‌ی اعلام شده (شهرستان نور) حاکی بود که یکی از دانش‌آموزان دختر، با هدف به تعطیلی کشاندن آموزشگاه، گاز فلفل در کلاس درس منتشر کرده بود. از همین دست نتایج پیرامون حوادث اعلام شده‌ی بعدی نیز حاصل می‌شد.

کلاً در ایجاد یا القای بدحالی در آموزشگاه‌های مختلف کشور ۵ دسته از عوامل کشف شدند که ذیلاً به اختصار مورد اشاره قرار می‌گیرند؛

۴/۱- بمبک بدبو: بخشی از موارد گزارش شده مربوط به استفاده از عاملی است که به «بمبک بدبو» معروف شده است. این عامل که در بازار و به‌ویژه در سکو‌های خرید و فروش اینترنتی به فراوانی وجود داشت، پس از استعمال در محیط‌ها موجب پراکندن بوی نامطبوعی می‌شود و معمولاً برای شوخی و تفریح‌های ناسالم و نامتعارف مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت.

در بررسی بازار خرید و فروش آن مشخص شد که در بازه زمانی حدوداً سه ماهه، سیصد نفر اقدام به خرید آن کرده بودند که بلافاصله کارِ شناسایی خریدارانِ مورد بحث آغاز، غالب آن‌ها شناسایی و افرادی که با کاربستِ آن‌ها، موجب ایجاد هراس شده بودند بازداشت شدند.

۴/۲- از دیگر موارد تعمّدی، بهره‌برداری از افشانه‌های اشک‌آور و گاز فلفل و نظایر آن در محیط‌های آموزشی به قصد شیطنت، بازیگوشی، دیگرآزاری و تعطیل نمودن کلاس‌ها بوده است. در این قبیل موارد نیز با کشف قوطی‌های افشانه و بازداشت عوامل استعمال آن‌ها، التهاب در محیط آموزشی فروکش کرده است.

۴/۳- در موارد متعددی وجود یک عاملِ بودار در محیط یا اطراف آن موجب ایجاد هراس شده است. از جمله مصادیقِ کشف شده که موجب گزارش به اورژانس، آتش‌نشانی، پلیس و حتی انتقال به درمانگاه شده عبارتند از: پرکردن گاز خودرو با روش‌های دستی و غیراستاندارد، قطع و وصل گاز شهری و نشتی مقداری گاز در محیط، آتش زدن ضایعات در زمین کنار مدرسه و انتشار دود در حیاط آن، استفاده از حشره‌کش، پارک نمودن تانکر حامل ته مانده‌ی نفتا کنار یکی از دبیرستان‌ها و بازگذاشتن دریچه‌های روی تانکر برای عدم تراکم گاز آن و مواردی دیگر از این قبیل.

۴/۴- در تعدادی از موارد مکشوفه، وجود اهداف ضدامنیتی و ضدمردمی احراز شده است. به‌این ترتیب که یک یا تعدادی از شیوه‌های پیش‌گفته با هدفِ ایجاد ناامنی یا دامن‌زدن به انگاره‌ی ضعف امنیت در کشور، ایجاد التهاب و آشوب و اعتراض به‌منظور فیلم‌برداری و انعکاس به شبکه‌های فارسی زبان معاند و یا با هدف ایجاد تجمع در مقابل آموزشگاه‌ها صورت گرفته است. عوامل این قبیل موارد غالباً بازداشت و تحویل مرجع قضایی شدند.

۴/۵- عاملِ هراسِ جمعی: هراسِ جمعی (هیستری جمعی) شکلی از اختلال روانزاد است که معمولاً از یک نفر شروع و به سرعت در جمعی از افراد منتشر می‌شود. این اختلال زمانی رخ می‌دهد که افراد یک اجتماع به‌طور همزمان تحت تأثیر یک محرک تنش‌زا واقع می‌شوند؛ حتی در پی این عارضه برخی علائم فیزیکی ناشی از تنش‌های ذهنی نیز بروز پیدا می‌کند و در حقیقت این افراد به‌طور ناگهانی اعتقاد پیدا می‌کنند که توسط یک عامل خارجی بیمار شده‌اند. اگرچه اغلب موارد هراسِ جمعی در ابتدا به‌عنوان مسمومیت، حمله شیمیایی و یا بیوتروریسم تلقی می‌شود، ولی بررسی‌ها هیچ اثری از توکسین یا عامل شیمیایی را نشان نمی‌دهد و در کلیه‌ی موارد، مبتلایان به سرعت و بدون کوچک‌ترین عوارضی بهبود می‌یابند.

این عارضه نه مختص مقطع فعلی و نه منحصر به کشور ماست. نمونه‌های تاریخی (از تاریخ قدیم و معاصر) و جغرافیایی (از قاره‌های مختلف جهان) و مصادیق فراوانی دارد. من‌جمله در سال‌های ۱۹۶۲ و ۲۰۰۸ در تانزانیا؛ ۱۹۶۵ در انگلستان؛ ۱۹۷۶، ۱۹۸۸، ۲۰۰۲، ۲۰۱۱ در آمریکا؛ ۱۹۸۳ در کرانه باختری؛ ۱۹۹۰ در کوزوو؛ ۱۹۹۳ در مصر؛ ۲۰۰۶ در پرتغال؛ ۲۰۰۷ در برزیل؛ ۲۰۱۰ در برونئی؛ ۲۰۱۳ در سریلانکا و ۲۰۱۸ در امارات.

در کشورمان نیز مصادیقی از کرمان در سال‌های ۱۳۶۵ و ۱۳۷۱؛ یزد در سال ۱۳۷۳ و سردشت در سال ۱۳۸۱ وجود داشته است.
نکته قابل توجه آن‌که در مصادیق ایرانی و جهانی علائم و عوارض مشابهی مطرح می‌شوند. همچنین بیشترین فراوانی در عامل شروع کننده، وجود یک بو در محیط و یا ادراک بویایی غیرواقعی، شروع کننده‌ی ایجاد هراسِ جمعی بوده است. مکان رخداد این پدیده غالباً در مدارس بوده است. سن غالب، زیر ۲۰ سال؛ جنسیت مبتلایان به این عارضه غالباً در دختران بوده است.

مدتی پس از آغاز رویداد‌های ماه‌های گذشته در مدارس کشور، تعدادی از حاذق‌ترین پزشکان و روان‌شناسان ایرانی، فرضیه‌ی هراسِ جمعی را مطرح نمودند. بررسی‌های دقیق میدانی، آزمایشگاهی و معاینات بالینی صحت این فرضیه را برای تعداد قابل توجهی از مدارس اثبات نمود.

۵- یافته‌های میدانی، آزمایشگاهی و نتایج بررسی‌های ستادی و مطالعات آماری وقایع:

۵/۱- در هیچ یک از یافته‌های صحنه‌یی و بررسی‌های آزمایشگاهی در معتبرترین آزمایشگاه‌های کشور، هیچ‌گونه ماده سمی که قابلیت ایجاد مسمومیت را دارا باشد، مشاهده نشد.

۵/۲- به فضل الهی هیچ مورد فوتی یا عوارض جسمانی مانا و بلند مدت وجود نداشته است.

۵/۳- در اکثر قریب به اتفاق روش‌های درمانی اعمال شده برای مراجعینی که اعلام بدحالی نموده و به درمانگاه‌های مختلف مراجعه کرده‌اند، صرفاً درمان‌هایی در حدّ دریافت اکسیژن، سرم و دارو‌های آرام‌بخش بوده است.

۵/۴- میانگین حضور مراجعین در درمانگاه‌ها حدود دو ساعت بوده است و تعداد بسیار اندکی از آن‌ها بستری کوتاه مدت شده‌اند (آن‌هم به‌دلیل اضطراب).
۵/۵- اظهارات متفاوت دانش‌آموزان یک کلاس از مشاهدات، بو‌های استشمامی یا عوارض جسمانی قابل تأمل بود (مثلاً در مورد جامد، مایع یا گاز بودن مواد ادعا شده؛ رنگ مواد؛ بوی مواد؛ تنوع عوارض اعلامی و ...).

۵/۶- حالت سرایت ادعا‌ها از اماکن نزدیک به یکدیگر (عامل همجواری) به گونه‌ای که با ادعای بدحالی در یک کلاس، دانش‌آموزان کلاس دیگر پس از اطلاع از وضعیت آن کلاس، اعلام بدحالی کرده‌اند، در حالی که کلاس‌های غیرمطلع، هیچ مشکلی را اعلام نکرده‌اند.

۵/۷- از نکات بسیار قابل تأمّل این‌که در اکثر قریب به اتفاق موارد، ادعای بدحالی مختص دانش‌آموزان بوده است و مصادیق بسیار نادر و انگشت شماری از اعلام مسمومیت در کادر آموزشی یا عوامل خدماتی مدارس گزارش شده است.

۵/۸- «تمارض» یکی از عواملِ اثبات شده به تعداد قابل توجه، بوده است. در بررسی انگیزه‌های تمارض، سه انگیزه‌ی بازیگوشی، فرار از درس و امتحان، و در موارد اندکی انگیزه‌های القایی دیگران، به‌منظور ایجاد التهاب و اغتشاش دخیل بوده است.

۵/۹- در بررسی‌های ستادی و مطالعات آماری، ۸۶% از مدارس اعلام کننده‌ی بدحالی، دخترانه و ۱۴% پسرانه بوده‌اند.

۵/۱۰- از آموزشگاه‌های یاد شده به تفکیکِ مقطع تحصیلی به ترتیب: ۶۸% مقطع متوسطه دوم، ۱۶% مقطع ابتدایی، ۱۵% مقطع متوسطه اول و ۱% خوابگاه دانشجویی دختران بوده‌اند.

۵/۱۱- فراوانی دانش‌آموزان دارای ادعای بدحالی در استان‌های مختلف به ترتیب: بیشترین تعداد دانش‌آموز به‌لحاظ اعلام مسمومیت استانِ خوزستان و کمترین تعداد دانش‌آموز در استانِ خراسان جنوبی بوده است.

۶- نقش اردوگاه خصم در شکل‌گیری و استمرار غائله‌ی مدارس
وزارت اطلاعات در چند اطلاعیه و بیانیه‌های تبیینی مقطع اغتشاشات، در مورد نقش رژیم تروریست آمریکا و ایادی و گروهک‌های رنگارنگی که به نیابت از آن رژیم در اغتشاشات پاییز گذشته به ایفای نقش پرداختند، اطلاعات شفافی منتشر نمود. طی آن اغتشاشات، آمریکا و دنباله‌رو‌های اروپایی، منطقه‌یی و عمّال داخلی‌اش، گسترده‌ترین و قوی‌ترین عملیات شناختی، روانی و تروریستی را برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی به اجرا گذاشتند تا آن‌جا که ابلهانه و خام اندیشانه، نام انقلاب بر پروژه‌ی ضدملّی اغتشاش و خرابکاری و ایرانی‌کشی گذاردند. اما ایستادگی سترگ ملّت ایران و رهبری حکیمانه‌ی مقام معظم ولایت فقیه (مدظله‌العالی) و هوشیاری و فداکاری نیرو‌های حافظ امنیت کشور، بزرگترین پروژه‌ی براندازی خصمِ وحشی و جنگ ترکیبی را نقش بر آب کرد و سرمایه‌گذاری‌های سنگین مالی، اطلاعاتی و نیروی انسانی آن‌ها را به «هباءً منثورا» تبدیل نمود.

بر مبنای اطلاعات موثق، رژیم مافیایی آمریکا پس از تجزیه و تحلیل علل شکست بزرگ خود و تشخیص سه عامل ناکامی پروژه اغتشاشات، انتقام‌گیری از آن سه عامل را در سرلوحه‌ی اقدامات مخرب خویش قرار داد:

الف) از پیش به نقش رهبریِ حکیم انقلاب در ایستادگی و بالندگی نظام، واقف و ایشان را هدف تهاجمات ناجوانمردانه‌ی خویش قرار داده بودند. اینک حمله‌ی همه جانبه به معظم‌له و متهم سازی ایشان را در کلیه‌ی مسائل و رویداد‌های کشور، درصدر توطئه‌های خویش قرار دادند.

ب) عدم همراهی قاطبه‌ی ملّت با عوامل اغتشاشات پاییز را از دلایل عمده‌ی ناکامی آن پروژه تحلیل نمودند؛ بنابراین «خلق غائله‌یی دیگر که توده‌ی مردم را به ستوه آورد و به اعتراض وا دارد» در اولویت اقدامات شیطانی آن‌ها قرار گرفت.

ج) هوشیاری، پایمردی، اشراف و فداکاری نیرو‌های حافظ امنیت کشور را از دلایل مؤثر در مهار جنگ همه‌جانبه و ترکیبی یافتند؛ لذا این بار همان مؤلفه‌ی اقتدار نظام یعنی امنیت و نیرو‌های حافظ آن‌را به‌عنوان هدف خاص خویش قرار دادند.

در این خصوص مواردی به اختصار مورد اشاره قرار می‌گیرند:
۶/۱- همزمان با پروژه‌ی اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، نشانه‌هایی از تلاش عوامل دشمن برای هدف قرار دادن دانش‌آموزان (به‌ویژه دختران) و به تعطیلی کشاندن مدارس ملاحظه شد. به‌عنوان مثال در تاریخ ششم آذر ماه ۱۴۰۱ و سه روز پیش از ادعای مسمومیت در مدارس قم، یکی از حساب‌های کاربری فعال ضدانقلاب، چگونگی تعطیلی مدارس از طریق تولید و انتشار بوی نامطلوب را ذیل پروژه‌ای به نام «راهکاری برای به اعتصاب کشاندن مدارس و ادارات» آموزش داده است. پس از آن یکی از حساب‌های کاربری حامی رژیم صهیونیستی خط «نفرستادن دانش‌آموزان به مدرسه» را ترویج کرده است. حساب کاربری دیگری از حامیان رژیم صهیونیستی، صبح روز نهم آذر ماه (روز اولین حادثه‌ی اعلامی استان قم) متنی تهدیدآمیز منتشر و در آن متن به اقدامات دختران دبیرستانی محله‌ی خاصی در قم اشاره کرده و در همان روز آن‌را برای حساب کاربری «اسرائیل به فارسی» و دیگر کانال‌های مورد بهره‌برداری رژیم صهیونیستی ارسال کرده بود.

بررسی‌های بعدی نشان دادند که از تیرماه ۱۴۰۱ دو کانال و صفحه‌ی مشخص مبادرت به ارتباط گیری و شبکه‌سازی در میان تعدادی از دانش‌آموزان مدارس اعلام کننده‌ی بدحالی در قم کرده بودند. شماری از عوامل مذکور شناسایی و پس از اثبات و مستندسازی ارتباط آن‌ها با حساب‌های کاربری یادشده و نقشی که در ترویج دروغ مسمومیت ایفا کرده بودند، با حکم مرجع قضایی ذی‌ربط بازداشت شدند.

ادامه تحقیقات نشان داد که شبکه‌ی آمریکایی- صهیونیستی موسوم به «بنیاد دفاع از دمکراسی‌ها» در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، خط «نفرستادن دانش‌آموزان به مدرسه» را دنبال کرده است. در مصداقی دیگر در اواخر مهر ماه، اشاره مستقیم عوامل دشمن به «مسمومیت دانش‌آموزان دختر بدون گذاشتن رد آشکار» در یکی از اتاق‌های خصوصی ضدانقلاب در کلاب‌هاوس کشف گردید.

پس از آن ده‌ها هزار پیام با مضمون جلوگیری از فرستادن دانش‌آموزان به مدارس، تعطیلی مدارس، تهدید به مسمومیت و هراس افکنی نسبت به مدارس، در سکو‌ها و شبکه‌ها و حساب‌های کاربری گروهک‌های ضدانقلاب و عوامل رژیم صهیونیستی و ایادی داخلی آن‌ها تولید و منتشر شدند.

۶/۲- امپراطوری رسانه‌ای جریان سلطه از همان آغاز، با شیوه و حجمی که بیانگر آمادگی قبلی می‌باشد، به صحنه ورود نموده و به موج‌آفرینی کم سابقه پیرامون موضوع و متهم‌سازی نظام به ناکارآمدی پرداختند و در نهایت نظام را به‌عنوان عاملِ ایجاد مسمومیت در مدارس دخترانه معرفی کردند! جریان تحریف با روایت‌سازی مجعول، ادبیاتی همچون «حملات شیمیایی و بیولوژیک به مدارس» را تولید و ترویج کرد. علاوه بر آن به مشابهت‌سازی این رویداد‌ها با حوادثی همچون برخی اسیدپاشی‌ها در گذشته و همانندسازی با برخی رفتار‌ها و تصمیمات گروه طالبان در خصوص تحصیل و اشتغال زنان و تولید انگاره‌های ذهنی از «انتقام نظام از زنان به‌دلیل اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ و ...» پرداختند.

۶/۳- همزمان با جریان مسلط رسانه‌یی اردوگاه دشمن، متأسفانه برخی رسانه‌های داخلی و انسان رسانه‌های وابسته و بعضی تریبون‌های خاص در مرکز و برخی استان‌ها و تعدادی از سیاسیون امتحان پس داده و مردود شده و عوامل فتنه ۸۸، همان خطوط ابلاغی امپراطوری رسانه‌ای جریان سلطه را، عیناً در پیش گرفتند. در میان این جماعت، گروهی وجود دارند که پیش از این و در انتخابات سال ۸۸ نظام را متهم به تقلب، در حوادث ۹۶ و ۹۸ حاکمیت را متهم اصلی آشوب و عامل کشتار، در حادثه‌ی تروریستی فجیع و دلخراش حرم شاهچراغ (سلام‌الله علیه) نظام را عامل آن واقعه (حتی پس از شناسایی و بازداشت تروریست‌های تکفیری!)، در رویداد تلخ درگذشت دختری در محل پلیس امنیت اخلاقی و در مجموعه‌ی اغتشاشات پس از آن و کشته شدن تعدادی از هم‌وطنان، در همه‌ی این رویداد‌ها و سوانح و حوادث، نظام مظلوم جمهوری اسلامی یا نیرو‌های بسیجی و جریانات معتقد و حامی نظام را به‌عنوان عامل مستقیم انجام جنایت معرفی می‌کردند.

مضاف بر این‌ها، خط و جریان «کشته‌سازی» در کل وقایع پیش‌گفته، به‌دنبال تولید کشته و فراهم آوردن جسد، آن هم از دختران و سنین کودک و نوجوان، برای ایجاد تنش‌های عاطفی در جامعه و متهم‌سازی نظام بود. این جریان علاوه بر کشته‌سازی‌های متعدد و متنوع مقطع اغتشاشات ۱۴۰۱، در جریان مسمومیت‌های ادعایی مدارس، چندین تلاش پرحجم به‌عمل آورد که جملگی با شکست مواجه شدند. به‌عنوان نمونه فوت تأسف بار دختر نوجوان قمی، مرحومه فاطمه رضایی بر اثر بیماری، موجب سوءاستفاده‌ی بی‌رحمانه و ناجوانمردانه‌ی جریانات معاند داخلی و خارجی شد. سرمایه‌گذاری برق‌آسایی برای این واقعه‌ی غم‌انگیز به‌عمل آوردند تا آن‌جا که در روز اول انتساب این درگذشت به مسمومیت مدارس، با ذوق‌زدگی رکورد فعالیت‌های پیشین خود را شکستند و تعداد انتشار هشتگ به‌نام فاطمه رضایی، از سوژه‌ی قبلی آن‌ها پیشی گرفت. اما توضیحات صادقانه و به‌هنگام خانواده‌ی محترم رضایی، سبب رسواشدن جریان معاند و شکست سنگین این پروژه گردید. این شکست چنان بود که ساعاتی پس از انتشار شایعه‌ی فوت آن مرحومه و اوج‌گیری انتشار محتوا با نام وی، هشتگ‌ها میرا شد. پس از این ناکامی، جریان ضدانقلاب بلافاصله هشتگ‌های حمله شیمیایی و حمله بیولوژیک را جایگزین هشتگ میرا شده کردند!

۶/۴- موضع‌گیری بیگانگان و سازمان‌های بین‌المللی

همچون همه‌ی غائله‌های مورد علاقه یا تولید شده توسط بیگانگان، در ماجرای مسمومیت‌های ادعایی نیز پس از آتش تهیه‌ی سنگین توپخانه‌های جنگ رسانه‌ای غربی و ایادی آن‌ها، مقامات و دیپلمات‌ها و سازمان‌های بین‌المللیِ دنباله‌رو آنان وارد ماجرا شدند. صرف نظر از ده‌ها مصداقِ حاصل از روش‌های جمع‌آوری پنهان که از پشت پرده‌های اقدامات و اظهارات آن‌ها در محافل خصوصی وجود دارد، صِرفِ توجه به مواضع آشکار کانون‌های مورد اشاره نیز می‌تواند گویای ذوق‌زدگی از وقوع برخی رویداد‌های مدارس و سوءاستفاده از آن‌ها باشد. به‌عنوان نمونه سفیر انگلستان در تهران ضمن اعلام ظاهری همدردی با خانواده‌های ایرانی، بلافاصله سریالی بودن مسمومیت‌ها را القاء و از «پایان ناپذیر بودن آن‌ها» خبر می‌دهد (.. مسمومیت‌های سریالی که تمامی ندارد؟!).

نمونه‌ی دیگر، اظهارات وزیر خارجه‌ی آلمان بود که دلیل مسمومیت‌های ادعایی را «حملات با گاز شیمیایی» تشخیص و اعلام می‌نماید! البته حافظه‌ی تاریخی ملّت ایران با تخصص دولت آلمان در تولید و بهره‌برداری از گاز‌های شیمیایی در تسلیحات نامتعارف و صدور آن برای بعثی‌ها در زمان حمله‌ی آن‌ها به ایران، کاملاً آشنا است.

از همین دست، قضاوتِ رئیس کمیته‌ی روابط خارجی مجلس نمایندگان رژیم مافیایی آمریکا است که او نیز عمدی بودن اتفاقات و گازِ سمی بودن مواد را ادعا می‌نماید.

پارلمان اروپا در اسفند ماه گذشته با تصویب قطعنامه‌ای ضمن طرح اتهامات واهی و بی‌اساس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، «مسمومیت دانش‌آموزان دختر در ایران را به ساکت کردن زنان و دختران در ایران مرتبط دانسته» و آن‌را محکوم می‌نماید!

کمیساریای حقوقِ بشر سازمان ملل بر ضرورت «تحقیقات شفاف و مجازات عاملان مسمومیت دانش‌آموزان در ایران» تأکید می‌نماید، فارغ از این‌که مراجع قضایی ایران هر جنایت‌کاری را محاکمه و مجازات نمایند، همین دار و دسته‌ی ریاکار به حمایت از محکومان و جنایت‌کاران بر می‌خیزند.

این قبیل اعلام نگرانی‌ها و همدردی‌های مُزوّرانه در حالی است که عوامل همه‌ی عملیات تروریستی گذشته علیه ملّت مظلوم ایران در خاک آمریکا، اروپا و کانادا حضور دارند و تحت‌الحمایه‌ی رسمی دولت‌های آن کشور‌ها هستند. مضاف بر این، هم‌اینک و در ماجرای «مسمومیت‌های القایی مقامات غربی» نیز عواملی در خاک کشور‌های فوق‌الذکر زندگی می‌کنند که به‌صورت کاملاً آشکار و با آزادی کامل، روش‌های ایجاد مسمومیت و مصدومیت در مدارس دخترانه، آن‌هم تحت عنوان «خرابکاری شرافتمندانه» را آموزش می‌دهند و این اعمال مجرمانه رسماً به اطلاع رژیم‌های یادشده رسیده، اما آن‌ها نه تنها هیچ اقدام بازدارنده‌ای به عمل نیاورده‌اند، بلکه مجرمین را هرچه بیشتر تحت حمایت مادی، معنوی و امنیتی خویش قرار داده اند.

۷- سخن آخر و جمع‌بندی پایانی

۷/۱- نتیجه‌ی نهایی تحقیقات پیرامون موارد مجهولی که در ابتدا هدف گذاری شدند به این شرح است:

الف) مواد سمی در هیچ‌یک از مدارس کشور پخش نشده است؛ اما عوامل غیرسمی که موجب ایجاد هراس شده‌اند، به‌طور سهوی یا تعمدی در برخی از محیط‌های گزارش شده استعمال شده است.

ب) در خصوص عوامل انسانی، افراد متعددی که متهم به کاربست مواد فوق‌الذکر بودند شناسایی، احضار یا بازداشت شدند و به تناسب تخلفات یا جرایم خود، مورد تذکر، تشکیل سابقه یا معرفی به مرجع محترم قضایی قرار گرفتند.

ج) قطعاً شبکه‌ی انتشار مواد مسموم کننده در کشور، وجود نداشته، اما شبکه‌های متعدد در فضای مجازی (از داخل یا خارج از کشور) به تولید و انتشار شایعات، دامن زدن به مدرسه‌هراسی، تلاش برای تعطیلی مدارس، به اعتراض کشاندن اولیاء دانش‌آموزان، متهم‌سازی تعمدی نظام جمهوری اسلامی و افراد و جریانات معتقد به نظام، به تعداد قابل توجهی ردیابی و شناسایی شدند که جملگی آن‌ها تحت تعقیب قرار گرفته یا خواهند گرفت.

۷/۲- نقش عاملِ هراسِ جمعی در بسیاری از وقایع مورد نظر، انکار ناپذیر می‌باشد.

۷/۳- ایفای نقش دشمن در دامن‌زدن به غائله، کاملاً محرز و انکارناپذیر است. اعم از افراد، کانون‌ها، گروهک‌ها و حساب‌های کاربری و رسانه‌های جریان مسلط رسانه‌یی غربی (به‌ویژه فارسی زبان‌ها) که در چند ماه گذشته این موضوع را هدف و سوژه‌ی اصلی خویش قرار داده بودند؛ و نیز تعدادی از سیاسیون بیگانه و نهاد‌های خارجی و سازمان‌های بین‌المللی که نقش آتش بیار معرکه را ایفا کردند، هر یک حلقه‌یی از زنجیره‌ی جنگ ترکیبی را تشکیل دادند.

۷/۴- با توجه به مجموعه آثار منفی و مخربِ موضوع مسمومیت‌های ادعایی بر جامعه به‌ویژه بر دانش‌آموزان و نونهالان کشور و اولیاء محترم آن‌ها و بر درس و تحصیل و تلاش‌های علمی کشور، اراده‌ی قطعی نظام بر برخورد جدی و بدون اغماض با عوامل دامن زننده به آن می‌باشد.

۷/۵- حق پی‌گرد قانونی افراد، گروه‌ها، رسانه‌ها و انسان رسانه‌های وابسته‌یی که در امتداد خط دشمنان ملّت ایران، اتهاماتی به نظام یا به افراد و جریانات بی‌گناه وارد کردند، محفوظ خواهد بود.

۷/۶- از آن‌جا که دشمنانِ ایران و اسلام در هر صورت و به هر شکلی دشمنی خود را بروز می‌دهند، از مردم شریف ایران، به‌ویژه از اولیای محترم دانش‌آموزان استدعا دارد که همچون گذشته، با حفظ آرامش و هوشیاری حداکثری، هرگونه موارد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات (۱۱۳) یا به سایر دستگاه‌های امنیتی و انتظامی کشور اطلاع دهند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۳
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۷۱
من خودم یک دختری رو میشناسم در استان اصفهان از روی عمد اسپری فلفل زده بود که مدرسه رو تعطیل کنه که درس نخونن!
پاسخ ها
شوت زاده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
جهیزیه دخترتو احتمالا اتیش نزدن/؟
خسته نباشید همگی
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۰۲:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
فقط دشمن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
این گزارش بیشتر نشانه ضعف است
در این گزارش ۵ عامل به عنوان مسمومیت مطرح شده است : بازیگوشی دانش آموزان ، هیستریک یا هراس جمعی ،اقدامات خرابکارانه تخصیص داده شده است .

سوال اینجاست بخش قابل توجهی از عوامل قید شده مربوط به دانش آموزان و هراس جمعی اختصاص فته است :
احتما اینکه این شیطنت دانش آموزان و هیستریک به یکباره در یک مقطع زمانی و با چُنین گستردگی جغرافیایی انجام گردد بسیار پایین است ، چون در گذشته مورد مشابهی وجود نداشته است ؟
گزارش قانع کننده ای نبود و مستندات بسیار ضعیفی ارائه شد .
احتمالا منتشر نمی کنی تابناک ؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
و فقط هم دخترا ن دانش آموز شیطنت می کنند و پسران کاملا مودب اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
این اقدامات همیشه بوده حتی زمانی که خودمان دانش آموز بودیم منتها الان به آن دامن زدند
در ضمن یکی از عوامل شیطنت های منافقین هم بود
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
اتفاقا درگذشته موارد مشابه بسیار زیادی در کشور های مختلف اتفاق افتاده است.
سرچ بفرمایید
منابع فارسی و انگلیسی
خدا را شکر که امنیتی ها قاطی مسایل سیاسی نیستند.
ضعیف ترین اطلاعات دنیا
یعنی چی ؟!
عوامل دیگه که شناسایی شده ؛ چی بوده ؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
فقط آنچه را که نبوده اعلام می کنند نه آنچه که بوده
مسئولين مختلفي طي مصاحبه هاي گوناگون ، اين موضوع مسموميت را يك كار هدفمند و برنامه ريزي شده از طرف دشمن برشمردند . به طوريكه بالاترين مقامات ارشد نظام را وادار به ورود به اين موضوع و دستور براي بررسي و مقابله با اين رخداد ، كردند .
حالا بعد از گذشت چندين ماه ، دستگاه اطلاعاتي كشور مياد اينجوري داستان سرايي مي كنه و همه چي را به هم مي بافه كه مثلاً افكار عمومي را تنوير كنه !
والله من ابهامم بيشتر شد تا اينكه بخواد رفع بشه . كاشكي حداقل خودتون مي رفتيد و اخبار رسمي كه تا به حال پيرامون اين موضوع منتشر شده را مطالعه مي كرديد و كاش مصاحبه هاي متوليان و مسئولين مختلف را كنار هم قرار مي داديد تا به تناقضات كفتاري و نوشتاري خودتون بيشتر پي ببريد .
حداقل در ١٠ خبر گفتيد كه عوامل مختلفي دستگير شدند . خوب محاكمه شون جي شد ؟ حكم شون چي شد ؟ از جانب كدام سرويس اطلاعاتي و يا كدام شبكه معاند بودند ؟ پول گرفتن يا اغوا شدند ؟

مردم از دستگاه هاي اطلاعاتي ، توقع و انتظاري به مراتب بيش از اين نوشته ها و بيانيه ها دارند .
خسته نباشید بعد از 6 ماه... من که واقعا قانع شدم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
به قول آقای فردوسی پور" اجازه هست من قانع نشم؟؟؟!!!
عوامل سمی شناسایی نشده .
اما عوامل دیگر شناسایی شده !
احتمالا اکسیژن خالص شناسایی شده
پاسخ ها
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
قشنگ معلومه فقط تیتر رو خوندی و متن رو نخوندی
ایکاش وزارت اطلاعات شش وعده چیز خوردن یک بچه را در عرض پنج ساعت و عدم رفتن به دستشویی به علت کمبود وقت و یا اجازه ندادن معلم را بعنوان مورد اصلی قلوداد میکرد و اینهمه قلمفرسایی نمی کرد. معروف است آقای یوسف نوری که در ایام زدن بمبک بد بو به یک مدرسه مراجعه کرده و وارد کلاسی شده بوده است، مسئولان مدرسه تمام سوراخ سُمبه های کلاس را از ترس زدن بمبک بد بو از بیرون مسدود کرده بوده اند، با وجود این پس از لحظاتی جناب وزیر از استشمام بوی بد بیهوش میشوند و به بیمارستان منتقل می شوند و با استنشاق اکسیژن آرام آرام حال طبیعی خود را باز می یابند. البته برای معلمین به علت استمرار امری عادی تلقی می شود. ضمنا مرحوم دکتر شریعتی هم در یکی از خاطرات دوران دبیرستانشان در مشهد به نوعی از همین بمبک بد بو که به تعبیر ژاپنی ها بوی تخم مرغ گندیده دارد اشاره ای می کند
کل مطلب اینه: همه چی ارومه ما چقدر خوشبختیم
عوامل دیگه چی بوده که شناسایی شده ؟!!
خدا قوت به سربازان گمنام امام زمان که این طور پیگیر امنیت این ملت هستند، در این بیانیه همه چیز ذکر شده و بازم دست دشمنان قسم خورده این ملت رو شد ، برای اونایی که میخوان بفهمند چیز سختی نیست اما اونایی که خودشون به خواب زدن ، و‌دوست ندارند بفهمند ، تاثیری نخواهد داشت.در هر صورت نشون میده چطور سیستم امنیتی به این کشور اشراف دارند.دمتون گرم
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۰۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
سر کاری بنده خدا
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
احتمالا خودت از سربازان گمنامی
از دست این دشمن!!!
کار کی بود
۵/۲- به فضل الهی هیچ مورد فوتی یا عوارض جسمانی مانا و بلند مدت وجود نداشته است.
درباره اینکه گفته میشود یک یا 2 نفر دانش آموز در رابطه با این موضوع درگذشته اند شفاف سازی کنید
آنقدر مردم بی اعتماد سده اند که هیچ حرفی را باور نمی کنند.
خسته نباشید ! ابن مشکل هراس جمعی هم حل شد آفرین!
سلام به نظرم بهتر بود این گزارش منتشر نمی شد
چشم آقای رییس!
ششصد تا مدرسه همه دچار هستری شدند چطور در 42 سال گذشته نشده بودند چطور در بقیه کشورها نشدند اقا مارا گرفتی یا پشت گوش ما مخملیه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
در مورد هیستیری اجتماعی مطالعه کن . بعد بیا نظر بده. هیستیری اجتماعی در هر کشوری تجربه شده و قرار هم نیست هرساله تجربه بشه.
ناشناس
| United Arab Emirates |
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
ناشناس کسی از تو اجازه نمیگیره واسه دادن نظرش
درود بر شما. امید است مسیح علینژاد و دارو دسته هم هر چه سریعتر به دست قانون گرفتار شوند. درود بر ملت بزرگ و شریف ایران که اهداف این جنایتکاران را شناخته و همراهی نکردند.
تنها ایرادی که می توان گرفت این است که زمان انتشار دیرهنگام این گزارش، زمینه را برای انتشار اخبار کذب معاندین فراهم باقی گذاشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
لطفا به شعور مردم احترام بگذارید .
چی الکی تو گوش ما میکردن پسرا شیطونن و از دیوارراست بالامیرن. بییاین تمام این حرفا شایعه بود و نشون داده شد چقدر دختربچه ها بازیگوش ترن. نمیدونستم انقدرراحت میشه تو اینترنت گازاشک اورخرید. از این همه دشمن و گروه و شبکه گفته شده چرا پس حتی یک نفر تو تلویزیون اعتراف داوطلبانه نمیکنه. مردم شهر آسوده بخوابید شهردرامن و امانست.ملت نمک نشناس
فقط خجالت بكشيد
ممنون
خوب چرا مسئولان وائمه جمعه ها تا اتفاقی میفتد سریع انرا به امریکا ودشمنان واشوبگران و.... ربط میدهند؟ بنظرم هرلجظه نباید دهان باز کرد وصحبت وتحلیل کرد الان بهترین ومعتبر ترین همین بیانیه وزارت اطلاعات هست ولی متاسفانه افراد بیسواد وقتی پشت هرتریبونی قرار بگیرند نازایی گوسفند مش رجب را به امریکا ربط میدهند
این همه داستان نوشتن که بگن هیچی نیوده
من در اورژانس بیمارستان کار می کنم اکثر معلمان و دانش آموزان
هیستریک بودند اکسیژن تراپی و داروی آرام‌بخش می گرفتند و با حال عمومی خوب مرخص می شدند البته بعضی ها مراجعه مرتب داشتند ولی واقعا نیاز به درمان خاصی نداشتند همان اکسیژن و آرام‌بخش
از پهپاد های بالای مدارس هم گزارش می دادید!!!
بنظر بجای گزارش. ، رساله دکترا چاپ شده
بابا بچه های مردم با حال بد توسط آمبولانس‌های دولتی به بیمارستان‌های دولتی برده شده آنوقت یک پزشک ، یک بیمارستان، یک مقام وزارت یک دانشگاه و یک وزیر قبل و بعد وزارت بهداشت نظریه مکتوب ندادن
دست وزارت اطلاعات درد نکندواقعا رساله دکترا بود
خدایا خودت مردم ایران رو حفظ کن. مردم واقعا به جز تو به هیچ کس دیگه ای اعتماد ندارن.
ما رفرندوم نمی‌خواهیم یک نظرسنجی انجام بدید ببینید مردم این حرفا را باور دارند
پس گزارش و اقرار وزارت بهداشت به استفاده از سموم خفیف دروغ بود ؟ بد حالی هزاران نفر و نیاز به اکسیژن گروهی و مراقبت درمانگاهی فقط بخاطر ترقه ای بود که صدا نداشت ؟؟؟
باتشکرازاوزارت اطلاعات امیدوارم با اطلاع رسانی به موقع راه رابرای سو استفاده بیگنانگان وطن فرووشان داخلی ببندید
یعنی خلاصه : هیچی به هیچی است و تجمع نکنید متفرق بشوید تامام !!!!!!!!

این گزارش که باز و گسترده شده همان اظهار نظر های قبلی بود و هیچ کسی را قانع

نکرده و نمیکند !!!

سوال : چطور بارها دختران با حجاب ( شُل ) در درگیری با خانمهای( آمر معروف ) ظرف کمتر از دو ساعت بازداشت شدند و میشوند ؟؟؟؟؟ !!!!!
سلام این بیانیه کاملا فنی و درست است. بنده بعنوان یک شیمیست و متخصص با حدود سی سال تجربه تخصصی به هم وطنان عزیز عرض می کنم با بررسی های به عمل آمده هیچ ماده سمی در هیچ یک از مدارس یافت نشد. و اصلیترین عامل هیستیری اجتماعی است که می توانید در این خصوص در گوگل جستجو کنید و موارد مشابه در کشورهای دیگر را با مورد ایران مقایسه فرمایید.برای سلامتی روحی و روانی فرزندانمان به شایعات دامن نزنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
سلام می توانید نحوه جمع آوری نمونه و آنالیزهایی که انجام دادید فقط نام ببرید سپاسگزارم
تسلط به مرزهای دانش و مرزهای صنعت در همه زمینه ها، یک پیش نیازبرای ادعای احاطه کامل به حفاظت از سلامت مردم جامعه است. در غیر اینصورت نمی فهمی سیلی را از کجا خوردی. حتی نمی فهمی سیلی خوردی یا نه.وجود آزمایشگاههای مجهز در شناسایی عوامل شیمیایی و میکروبی و هسته ای و به تناسب آن کادر متخصص و مجرب خوب (نه صرفا صاحب مدرک تحصیلی)و مدیریت قوی و مدیریت علمی این آزمایشگاهها ، یک ضرورت اساسی است. واز هر وسیله دفاعی دیگری واجبتر و موثر تر است.
راضی‌کننده‌نبود
به کارآگاهان خصوصی و آزمایشگاههای خصوصی اجازه فعالیت بدهید و به توسعه آنها کمک کنید.قطعا در مواقع ضروری آنها هم با عوامل حاکمیتی هم افزایی خواهند داشت. ضمن اینکه جلو لاپوشانی و ماست مالی ها را می گیرد.البته به شرط وجود آزادی عمل و آزادی اعلام نتایج کارشان و کلا بها دادن به آزادی جریان اخبار و اطلاع رسانی در متن جامعه.
خخخخخخخخخ
گزارش ضد و نقیض خوبی بود بهتر این کار صداقت است که فقط توفیق مومنین می شود
دخترای بازیگوش، آخه این چه وضعشه هممون را ترسوندید، از پسرها یاد بگیرید ببینید چقدر آرومند!!!!!
روش تمارض و فرار از امتحان چرا در مدارس پسرانه که خیلی خیلی شیطونتر از مدارس دخترانه است اتفاق نمیافته و فقط متاسفانه برای مدارس دخترانه میافته، یه جای کار میلنگه
هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک!!!
ما مردم عوام شاید اهل علم و سیاست نباشیم ولی آنقدر حالیمون میشه که این جریان مسمومیت ها با آن گستردگی و هماهنگی در سطح کشور فراتر از شیطنت چند دانش آموز است، لطفا بشکلی اطلاعیه ها را تنظیم کنید که لااقل عامه مردم را اقناع کنید.
بعد از این همه مدت دلیل بهتری پیدا نکردین!؟
باشه
پس تقصیر بمب بد بو بوده
عجب
پس کشته ها چی بوده؟
لطفا در مسائلی مانند اختلاس ها، پولشویی ها ومفاصد اقتصادی، اسیدپاشی های سالها قبل در اصفهان، کشته ها و عوامل آن در غائله بنزینی و... هم با همین دقت، مورد به موردبا ذکر جزئیات اطلاع رسانی کنید
من زیر این مطلب نظری نوشته بودم که تحلیلی بر دو یا سه بند از بیانیه بود.
اما به دلیلی نامشخص از سد ممیزی تابناک نتوانست عبور کند.
امیدوارم که این سانسورها به صلاح مردم و نظام باشد.
وظیفه امثال من این است که در حد سواد و تجربه مان با رعایت مصالح مردم و نظام، نقد و تحلیل کنیم،که من انجام وظیفه کردم. بقیه اش با شما و مدیران این نهادهاست که سیاست گذاری کنند و نقدهای امثال من را نادیده بگیرند.
این شبکه قوی د گسترده که در گستره جغرافیایی این کار رو کرده کیا بودن...خودی بودن که قطعا همینه...و اگر از غرب منشا داره که فاتحه رو باید خوند که در همه جا نیرو دارن...که برای دفعات بعد ضربه بزنن
وزارت اطلاعات همه چیز دولت به هم میاد؟مجلس+دولت+قوه قضاٸیه+ماشین سازی+اموزش+اقتصاد+سیاست داخلی،سیاست خارجی جالب است؟؟؟؟فکر نکنید خدای ناکرده مسٸولین ایرادی دارند؟؟؟
من بدقت مطالعه کردم، ولی هنگ کردم.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست