آزادی قدس محدود به مرزهای اسلام نیست

وزیر امور خارجه ایران در پیامی با اشاره به این که آزادی قدس «محدود به مرزهای اسلام نیست»، بیان کرد که در سال پیش رو و در مقابل رژیم صهیونیستی، امیدها برای تکمیل هم‌گرایی در بین کشورهای اسلامی وجود دارد که آرمان روز جهانی قدس است.
کد خبر: ۱۱۷۱۲۰۹
| |
3988 بازدید

آزادی قدس محدود به مرزهای اسلام نیست

به گزارش تابناک ، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در روز جهانی قدس در صفحه توییترش نوشت: آزادی قدس محدود به مرزهای اسلام نیست، بلکه در نقطه‌ی تلاقی شرافت و انسانیت آزادی‌خواهان جهان قرار گرفته است.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: امسال در مقابل صهیونیست‌ها علاوه بر بحران مشروعیت و وحشت ازچشم‌انداز فروپاشی داخلی، امیدها برای تکمیل همگرایی در بین کشورهای اسلامی که آرمان‌ روز جهانی قدس است، قرار دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت