پیکان از جاده سقوط برگشت؛ اولین باخت گل‌گهر با دستیار قلعه‌نویی

کد خبر: ۱۱۷۰۳۱۸
| |
5324 بازدید

تیم پیکان با یک برد بزرگ از مسیر سقوط برگشت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ خودروسازان که در هفت هفته اخیر لیگ برتر از کسب پیروزی بازمانده بودند، در دربی سکوت بر هوادار غلبه کردند و با 26 امتیاز، به رتبه یازدهم جدول راه یافتند. 

مجتبی حسینی در این بازی مقابل تیم خوب و همشهری هوادار سه امتیاز کامل را کسب کرد و از منطقه خطر سقوط فاصله گرفت.

 

امشب همچنین تیم گل‌گهر سیرجان مقابل تیم سابق قلعه‌نویی یعنی ذوب آهن مغلوب شد تا از منطقه کسب سهمیه آسیا فاصله بگیرد.

شاگردان تارتار مقابل تیم پرستاره سیرجانی پیروز شدند و نخستین شکست جانشین و دستیار قلعه‌نویی را رقم زدند. این باخت می‌تواند باشگاه پرخرج گل‌گهر را از سهمیه آسیا دور سازد.

ذوب‌آهن اصفهان پیروزی ارزشمندی برابر گل‌گهر به دست آورد و با 30 امتیاز، جای هوادار را در رده نهم گرفت. گل‌گهر سیرجان نیز برای اولین بار طعم شکست را پس از انتقال امیر قلعه‌نویی به تیم ملی چشید و با 43 امتیاز همچنان در رده دهم حضور دارد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت