صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شكست شهرداري تبريز مقابل خودروسازان در جشنواره گل

تيم فوتبال پيكان قزوين در هفته هفتم ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران با نتيجه 4 بر 2 برابر شهرداري تبريز به برتري دست يافت.
کد خبر: ۱۱۶۹۹۰
| |
2340 بازدید

 

ديدار تيم‌هاي پيكان قزوين و شهرداري تبريز از هفته هفتم ليگ برتر از ساعت 21:30 دقيقه امشب (شنبه) در ورزشگاه يادگار امام تبريز با حضور 4 هزار تماشاگر آغاز شد.

به گزارش فارس ، خودروسازان توانستند در پايان با نتيجه 4 بر 2 شهرداري را در تبريز شكست دهند؛ گل‌‌هاي پيكان را امير ميربزرگي در دقيقه 2، جهانگير عباسي در دقيقه 59، مجيد خدابنده‌لو در دقيقه 74 و عليرضا عباسفرد در دقيقه 90 به ثمر رساندند؛ در مقابل گل‌هاي شهرداري تبريز را شهرام گودرزي در دقيقه 9 و كارلوس سوارز در دقيقه 25 به ثمر رساندند.

قضاوت اين ديدار بر عهده غلامرضا جباري بود؛ وي به عليرضا عباسفرد، جهانگير عباسي و محمد علي اميري از پيكان قزوين و پوريا غفوري از شهرداري تبريز كارت زرد نشان داد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟