میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله گسترده سایبری به دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی

تعدادی از مهم‌‌ترین دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه در معرض حمله سایبری شدیدی قرار گرفته‌اند.
کد خبر: ۱۱۶۹۸۷۲
| |
3874 بازدید
حمله گسترده سایبری به دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی


به گزارش تابناک؛ روزنامه معاریو در گزارشی در این رابطه اعلام کرد گروه سایبری Anonymous اکثر دانشگاه‌های اسرائیل را مورد حمله قرار داد.

به نوشته این رسانه عبری زبان، گروه هکری Anonymous که حملات سایبری دیگری هم قبلا در اسرائیل انجام داده بود، اکثر دانشگاه‌های اسرائیل را امروز سه شنبه مورد حمله قرار گرفته و زیان‌‌هایی را به سایت‌های آن در کنار چند شرکت و سازمان دیگر وارد کردند.

شرکت چک پوینت ضمن تایید این خبر اعلام کرد، حملات سایبری مذکور، سایت‌ها را از دسترس خارج کرده و نوع انجام آن نشان می‌دهد که برای تخریب انجام شده و به دنبال سرقت اطلاعات نیست.

کارشناسان به معاریو خبر دادند، احتمالا حملات مذکور برای پوشش حملات دیگری انجام می‌شود.

از میان سایت‌های از دسترس خارج شده می‌تواند به اندیشکده وایزمن و دانشگاه‌های تل آویو، بار ایلان، بن گوریون، آرییل و حیفا اشاره کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات