واکنش جالب تراکتور به گرفتن جای استقلال در آسیا
باشگاه تراکتور برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به جای استقلال، دورخیز کرده است.
به گزارش تابناک ورزشی؛ هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه تراکتور: فرآیند مشخص شده از سوی فدراسیون فوتبال برای دریافت مجوز حرفهای را به طور کامل طی کردهایم و هیچ گونه بدهی داخلی و خارجی نداریم و با تمامی طلبکاران داخلی سالهای گذشته نیز تسویه حساب کردهایم.
نصیرزاده افزود: باتوجه به حساسیت بالای دیدار تراکتور و سپاهان و حضور پرتعداد تماشاگران، این بازی در ورزشگاه یادگار امام(ره) برگزار میشود و پس از این بازی، خواستار برگزاری بازیهای خانگی تراکتور در استادیوم سردار شهید سلیمانی خواهیم شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
پاسخ ها
محسن
| ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
امین
| ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
اون نیندازین! وقتی از فصل قبل و این فصل چهار خارجی گرون قیمت بعلاوه یک کادر فنی گرون قیمت جذب میکنین و مدیرعامل تون میگه مجبور شدم بجای پرداخت پول استرا، هفتاد میلیارد فقط به یک بازیکن خارجی دادم تا داستان استرا دوباره رقم نخورد!
ناشناس
| ۲۱:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
۳+۱ میدونی یعنی چی؟!!!!
مجید
| ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۳
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





