بازدید 6585
۸

پناهنده سابق در ایران، سفیر امریکا در مصر شد

"هیرو مصطفی" در مذاکرات هسته‌ای با ایران، مشاور تیم وزارت خارجه امریکا بود.
کد خبر: ۱۱۶۹۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵ 30 March 2023

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران، کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور قصد دارد "هیرو مصطفی" را به عنوان سفیر امریکا در مصر منصوب کند. وی از سال ۲۰۱۹ تاکنون سفیر امریکا در بلغارستان بود.

"هیرو مصطفی " متولد سال ۱۹۷۳ میلادی (۱۳۵۱ شمسی) در شهر اربیل (مرکز کردستان عراق) است.

موسسه کارنگی در وب سایت خود نوشت هیرو وقتی ۲ ساله بود به همراه خانواده اش از کردستان عراق به ایران فرار کرد. آن‌ها از ظلم حکومت صدام مجبور به ترک عراق شدند. پدرش از فعالان سیاسی مخالف حکومت صدام بود. او و خانواده اش ۲ سال در اردوگاه‌های پناهجویان در ایران ماند تا بعد از موافقت با پناهندگی شان در امریکا به این کشور مهاجرت کنند.

وی سوابق مهم کاری در حوزه سیاست خارجی دارد. معاون سفیر امریکا در پرتغال و مشاور سیاسی در سفارت امریکا در هند از این جمله هستند. وب سایت کاخ سفید به این سوابق اشاره کرده است. هیرو همچنین در دفتر معاون رئیس جمهور در امور مربوط به خاورمیانه و جنوب و مرکز آسیا فعالیت می‌کرد.

مشاور امور خاورمیانه در دفتر معاون وزیر خارجه، مدیر امور ایران، امور اسرائیل و فلسطین و فعالیت در حوزه اردن، عراق و افغانستان در شورای امنیت ملی امریکا از جمله سوابق کاری اوست.

هیرو به عنوان هماهنگ کننده امریکا در شهر موصل عراق، مشاور کنسولگری امریکا در بیروت لبنان و مقام سیاسی در سفارت امریکا در آتن یونان نیز فعالیت کرده است.

سفیر جدید امریکا در مصر علاوه بر زبان مادری اش یعنی کردی به زبان‌های انگلیسی، عربی، فارسی، یونانی، هندی، بلغاری، اسپانیایی و پرتغالی مسلط است.

وی به همین دلیل جایزه "ماتیلدا دبلیو سینکلر" را به دلیل تسلط به زبان‌های مختلف کسب کرده است.

او وقتی در سال ۲۰۱۹ سفیر امریکا در بلغارستان شد در سایت سفارت نوشت افتخار می‌کند اولین زن امریکایی اصالتا کرد است که به مقام سفیر امریکا می‌رسد.

هیرو بعد از مهاجرت به امریکا در ایالت داکوتای شمالی ساکن و بزرگ شد. او تحصیلکرده دانشگاه جورج تاون در زمینه امنیت ملی و خاورمیانه است و فوق لیسانس روابط بین الملل را از دانشگاه برینستون امریکا کسب کرد.

حضور در هیات نظارت بر انتخارات بوسنی و فعالیت در مرکز تحقیقات امارات از دیگر سوابق اوست. بعد از آن در سال ۱۹۹۹ به وزارت خارجه امریکا پیوست.

هیرو بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ هم به عنوان مشاور جو بایدن معاون رئیس جمهور امریکا در زمینه خاورماینه و آسیا فعالیت کرد. در دوره وزارت کاندولیزا رایس به عنوان وزیر امور خارجه امریکا هم با او به عنوان دستیار همکاری داشت.

او به هنگام مذاکرات هسته‌ای برجامی با ایران هم به عنوان مشاور سیاسی در تیم وزارت خارجه امریکا حضور داشت.

هیرو با یک امریکایی هندی تبار به نام "رافینییش جارج" ازدواج کرده و دارای دو دختر ۹ و ۷ ساله اند. این اطلاعات در وب سایت سفارت امریکا در بلغارستان امده است.

کاخ سفید گفته است داستان زندگی هیرو، موضوع فیلم مستند "قهرمان امریکایی" " American Herro بود.

موسسه کارنگی در سال ۲۰۲۱ از او را به عنوان یکی از مهمترین مهاجران در امریکا تقدیر کرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
افرین به اینهمه تلاش و استعداد
یک ایرانی رییس پارلمان نروژ،یک هندی نحست وزیر بریتانیا،یک پاکستانی نحست وزیر اسکاتلند،یک خانم سابقا زندانی ایرانی شهردار کلن آلمان ،و...........‌......این هم نمونه دیگر.
شایسته سالاری یعنی این.
من شنیدم مژده این انتصاب را کوروش کبیر در منشورش داده بود ولی حیف که عربها و مغولها آتشیش زدند.
درود به این بانوی شیردل .خداوند با او و خانواده اش رحم کرد که از ایران هم فرار کنند والا جایگاه ایشان در حال حاضر در زندان به علت بی حجابی و یا میبایستی خیابان گرد شبانه میشد.
اگر در ایران میماند حتما تا الان مرده بود
اگر تو ایران مونده بود خیلی شانس می آورد الان دستفروشی می کرد اونم دزدکی و قاچاقی
تو ایران مونده بود چی می شد ؟
روزگار عجیبی هست عده ای نان و نمک جمهوری اسلامی را خورده اند و الان گفتم جفتک به ایران می اندازند.واقعا یعنی امریکا اینقدر کارمند و دیپلمات کم دارد که به پناهندگان سایر کشورها نیازمند می گردد.و یا اهداف پشت پرده از اینگونه انتصابات هست?
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی