میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شکست بارسلونا از لالیگا در پرونده گاوی

کد خبر: ۱۱۶۹۲۷۱
| |
9279 بازدید

گاوی رسما به قرارداد قبلی اش با بارسلونا بازگشت که این دردسرهایی مالی برای حفظ او به باشگاه آیی اناری تحمیل می‌کند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ رییس لالیگا برنده تقابل با لاپورتا شد. بارسلونا برای ثبت قرارداد گاوی و استفاده از او در فصل آینده باید مشکلات فیرپلی مالی اش را حل کند وگرنه اجازه استفاده از هافبک اعجوبه اش را ندارد.

گاوی باز هم در بارسلونا شماره 30 را خواهد پوشید و دیگر با شماره 6 به میدان نخواهد رفت. گاوی می تواند با قرارداد قبلی اش تا پایان این فصل با شماره 30 برای بارسلونا بازی کند اما این قرارداد در پایان فصل جاری به پایان می رسد و قرارداد جدیدش به عنوان بازیکن تیم اصلی بارسلونا باید پیش از شروع فصل آینده ثبت شود. پیش از این شاهد درگیری های رسانه ای خوان لاپورتا و خاویر تباس بر سر قرارداد گاوی بودیم و به نظر خاویر تباس برنده این تقابل شده است.

شکست بارسلونا از لالیگا در پرونده گاوی

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت