ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بایدن هم علنا با طرح نتاینیاهو مخالفت کرد

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل خواست تا از طرح موسوم به اصلاحات قضایی که منجر به اعتراضات گسترده در سرزمین های اشغالی شده است، دست بردارد.
کد خبر: ۱۱۶۹۱۷۹
| |
5641 بازدید
بایدن هم علنا با طرح نتاینیاهو مخالفت کرد


به گزارش تابناک از رویترز، نتانیاهو روز دوشنبه پس از اعتراضات گسترده مخالفانش، طرح موسوم به اصلاحات قضایی را که مخالفان آن را نوعی کودتا می دانند، به تعویق انداخت. موضع کاخ سفید ابتدا آن بود که نتانیاهو باید به دنبال مصالحه با مخالفان باشد.

اما بایدن در پاسخ به سوالات خبرنگاران روز سه شنبه صراحت بیشتری به خرج داد و  با اشاره به طرح نتانیاهو، گفت: «امیدوارم که او آن را کنار بگذارد».

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار