بایدن هم علنا با طرح نتاینیاهو مخالفت کرد

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل خواست تا از طرح موسوم به اصلاحات قضایی که منجر به اعتراضات گسترده در سرزمین های اشغالی شده است، دست بردارد.
کد خبر: ۱۱۶۹۱۷۹
|
۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۱ 29 March 2023
|
5214 بازدید


به گزارش تابناک از رویترز، نتانیاهو روز دوشنبه پس از اعتراضات گسترده مخالفانش، طرح موسوم به اصلاحات قضایی را که مخالفان آن را نوعی کودتا می دانند، به تعویق انداخت. موضع کاخ سفید ابتدا آن بود که نتانیاهو باید به دنبال مصالحه با مخالفان باشد.

اما بایدن در پاسخ به سوالات خبرنگاران روز سه شنبه صراحت بیشتری به خرج داد و  با اشاره به طرح نتانیاهو، گفت: «امیدوارم که او آن را کنار بگذارد».

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت