صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزارت بازرگانی: برنج محسن بی‌کیفیت است

کد خبر: ۱۱۶۹۰۴
| |
1772 بازدید

وزارت بازرگانی در حالی برنج محسن را در لیست کالاهای وارداتی بی کیفیت قرار داده که دور جدید تبلیغات این نوع برنج در رسانه ملی آغاز شده است.

به گزارش مهر، وزارت بازرگانی اخیرا اسامی 170 کالای بی کیفیت وارداتی به کشور را اعلام کرده است که در بین آنها، نام برنج محسن از مبدا تولیدی پاکستان نیز دیده می شود.

این در حالی است که دور جدید تبلیغات برنج محسن در رسانه ملی و این بار با این عنوان که برنج محسن، برنجی ایرانی است، آغاز شده است.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می توانند با بررسی این موضوع، از ادامه تبلیغ کالاهایی که وزارت بازرگانی آنها را بی کیفیت اعلام کرده، در رسانه ملی جلوگیری کند.

در همین حال، استاندار مازندران با اشاره به تصویب ممنوعیت تبلیغات برنج خارجی در ایام خرید برنج از کشاورزان خواستار بررسی علت تبلیغ برنج وارداتی محسن از طریق رسانه ملی شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار