صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
توقع چنين برخوردي را نداشتم

حيدري:دیگر به استقلال بر نمی گردم !

هافبك تيم فوتبال سپاهان گفت: شايد قبل از اين برخورد، قصد بازگشت به استقلال را داشتم؛ اما رفتار هواداران احتمالاً در تصميم آينده‌ام تأثيرگذار خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۶۸۱۸
| |
3199 بازدید

 

 خسرو حيدري پس از شكست 4 بر 3 برابر استقلال اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و مستحق شكست نبوديم. داور مسابقه يك گل صحيح ما را به اشتباه مردود اعلام كرد.

به گزارش فارس ،هافبك سابق تيم استقلال در خصوص بردن دسته گل به سمت نيمكت اين تيم، تصريح كرد: به عنوان بازيكن سابق استقلال، وظيفه داشتم تا براي آنها دسته گل ببرم؛ اما انتظار چنين برخوردي از سوي هواداران را به هيچ عنوان نداشتم.

وي ادامه داد: هواداران بدترين فحاشي را نسبت به من داشتند. شايد من هم از آن دسته از بازيكناني بودم كه قصد بازگشت به استقلال را داشتم؛ اما رفتار امشب تماشاگران ممكن است در تصميم آينده‌ام تأثير بگذارد.

هافبك سابق تيم استقلال يادآور شد: براي تيم استقلال زحمت زيادي كشيدم. پس از جدايي از اين تيم توقع چنين برخوردي را نداشتم.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟