میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شرکت تشکیلات خودگردان فلسطین در شرم الشیخ

یکی از مسئولان تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که این تشکیلات در نشست پنج جانبه در شرم الشیخ مصر شرکت می‌کند.
کد خبر: ۱۱۶۸۰۶۲
| |
3656 بازدید
شرکت تشکیلات خودگردان فلسطین در شرم الشیخ

 

به گزارش تابناک از ایسنا، به نقل از روزنامه رأی الیوم، حسین الشیخ، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) اعلام کرد که در دیدار با هادی عمرو، نماینده ویژه آمریکا در امور فلسطین درباره مقدمه‌چینی برای نشست پنج جانبه در شرم الشیخ مصر صحبت کرده است.

وی گفت که با عمرو درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و روابط دوجانبه و آخرین تحولات بعد از نشست العقبه اردن گفت‌وگو کرده است.

قرار است در نشست شرم الشیخ، آمریکا، مصر، اردن، تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی شرکت کنند.

در نشست العقبه اردن که ۲۶ فوریه برگزار شد، مسئولان فلسطینی و اسرائیلی به توافق‌هایی برای توقف اقدامات یک‌جانبه دست یافتند. مسئولان فلسطینی می‌گویند که رژیم صهیونیستی به این توافق‌ها به ویژه توافق درباره توقف یورش‌ها به شهرهای فلسطینی عمل نکرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت