صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دکتر امیدوار رضایی در گفت وگو با «تابناک»؛

حمایت نمایندگان از رسانه‌ها

نمايندگان قطعاً از رسانه اي كه واقعيت ها را صادقانه و بدون ملاحظات حزبي، ‌گروهي و سياسي انتقال دهد، حمايت مي كنند. چنين انتظاراتي از تابناك مي رود كه با تعامل و ميانه‌روي آگاهانه و با ديدگاهي در راستای وحدت ملي و وحدت كلمه گام بردارد، در عين اينكه اختلاف سلايق و برداشت ها را بيان كند و در يك جمله در عين كثرت، وحدت را سرلوحه خود قرار دهد.
کد خبر: ۱۱۶۷۶۶
| |
3403 بازدید
سرویس مجلس «تابناک»: رسانه‌ها و مجلس، از مهمترين اركان مردمسالاري در دنياي امروزي هستند.

دکتر امیدوار رضایی در گفت و گو با خبرنگار مجلس «تابناک»، با بیان این مطلب افزود: مجلس و رسانه، اركاني هستند كه بيانگر خواست و اراده مردم بوده و مطالبات مردم را پيگيري مي كنند و از طرفي، مسئوليت سياسي و اجتماعي نيز دارند. رسانه را به عنوان ركن چهارم و مجلس را به عنوان مركز ثقل نظام هاي مردم سالار دانسته اند كه در جمهوري اسلامي آن را در رأس امور مي دانند.

این عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی، در ادامه با اشاره به لزوم ارتباط تنگاتنگ رسانه‌ها و  مجلس اظهار داشت: طبيعي است كه در نشست های غير علني كميسيون ها و در كنار نماينده‌اي كه شبانه روز به دنبال حل مشكلات مردم است، رسانه‌اي حضور ندارد تا مردم را در جريان دقيق امور گذارد؛ بنابراين، ضرورت ارتباط دقيق، علمي، منصفانه و صادقانه در دو طرف احساس مي‌شود.

نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم حمایت نمایندگان از رسانه‌ها، خاطرنشان کرد: نمايندگان قطعاً از رسانه اي كه واقعيت  ها را صادقانه و بدون ملاحظات حزبي، ‌گروهي و سياسي انتقال دهد، حمايت مي كنند. چنين انتظاراتي از تابناك مي رود كه با تعامل و ميانه‌روي آگاهانه و با ديدگاهي در راستای وحدت ملي و وحدت كلمه گام بردارد؛ در عين اينكه اختلاف سلايق و برداشت ها را بيان كند و در يك جمله در عين كثرت، وحدت را سرلوحه خود قرار دهد.
 
این استاد دانشگاه با یادآوری این نکته که رسانه‌ها و نمایندگان از جهاتی همکار یکدیگرند، اظهار داشت: از مشتركات مجلس و رسانه استقلال آنهاست. مجلس عصاره ملت و تبلور آزادي آن است؛ نهادي كه نشانگر مردمسالاري يك نظام است. در قانون اساسي اصول متعددي مربوط با مجلس هست و هيچ نهاد و ارگاني، جايگاهي چون جايگاه مجلس را ندارد. مجلس تنها نهادي است كه شخص و يا حتي نهادي تواناي عزل و يا تعطيلي آن را ندارد، حال آنكه شرايط عزل هر مسئوليتي به غير از نمايندگي مجلس در قوانين موجود است. رسانه ها نيز اگر بخواهند مردمي باشند و به رسالت واقعي خود عمل كنند، بايد مستقل بوده و آزاد باشند.
 
دکتر رضایی با بیان اینکه به نظر مي رسد، دست هايي براي تضعيف مجلس در كار است، خاطرنشان کرد: از صدر مشروطيت تاكنون، تاريخ مجلس نشان داده است كه هرگاه مجلس در نقطه قوت است، كساني در پي تضعيف آن برآمده اند و رسانه ها بايد با درك درست، شرايط را بشناسند و در تقويت جايگاه مجلس نمايندگان را ياري رسانند.

برای خواندن ادامه گفت‌و گوی دکتر رضایی به سرویس مجلس «تابناک» مراجعه کنید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟