میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ضرب و جرح محیط‌بان گیلانی

مجید شیرزاد محیط‌بان لنگرودی در مقابله با متخلفان صید و شکار به شدت مجروح شد.
کد خبر: ۱۱۶۷۰۳۳
| |
4476 بازدید
ضرب و جرح محیط‌بان گیلانی

به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، مجید شیرزاد محیط‌بان لنگرودی در مقابله با متخلفان صید و شکار به شدت مجروح شد.

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گیلان با تأیید این خبر گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود در راستای جلوگیری از تخلفات صید غیر مجاز ماهیان مهاجر در رودخانه لنگرود رودخان و شلمانرود در محدوده سد لاستیکی گالشکلام و سد لاستیکی رادارکومه اقدام به جمع آوری تور‌ها و قلاب‌های ماهیگیری غیرمجاز نمودند.

عشوری گفت:در این بین دو متخلف با سلاح سرد به ماموران یگان این اداره حمله‌ور شده و جراحاتی بر سر مجید شیرزاد وارد نموده که باعث مصدومیت شدید وی شد.

وی افزود ضارب قبل از ورود تیم دوم اجرایی (که در جهت مقابل رودخانه بودند) به محل حادثه، محل رابه اتفاق فرد دیگری که همراه وی بود ترک کرد.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گیلان خاطر نشان کرد:ضارب شناسایی و بازداشت شده و با توجه به جراحت وارده مراتب پس از هماهنگی با مراجع قضایی به اطلاع مسئولین ذیربط رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات