ضرب و جرح محیط‌بان گیلانی

مجید شیرزاد محیط‌بان لنگرودی در مقابله با متخلفان صید و شکار به شدت مجروح شد.
کد خبر: ۱۱۶۷۰۳۳
| |
4410 بازدید
ضرب و جرح محیط‌بان گیلانی

به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، مجید شیرزاد محیط‌بان لنگرودی در مقابله با متخلفان صید و شکار به شدت مجروح شد.

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گیلان با تأیید این خبر گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود در راستای جلوگیری از تخلفات صید غیر مجاز ماهیان مهاجر در رودخانه لنگرود رودخان و شلمانرود در محدوده سد لاستیکی گالشکلام و سد لاستیکی رادارکومه اقدام به جمع آوری تور‌ها و قلاب‌های ماهیگیری غیرمجاز نمودند.

عشوری گفت:در این بین دو متخلف با سلاح سرد به ماموران یگان این اداره حمله‌ور شده و جراحاتی بر سر مجید شیرزاد وارد نموده که باعث مصدومیت شدید وی شد.

وی افزود ضارب قبل از ورود تیم دوم اجرایی (که در جهت مقابل رودخانه بودند) به محل حادثه، محل رابه اتفاق فرد دیگری که همراه وی بود ترک کرد.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گیلان خاطر نشان کرد:ضارب شناسایی و بازداشت شده و با توجه به جراحت وارده مراتب پس از هماهنگی با مراجع قضایی به اطلاع مسئولین ذیربط رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت