ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش کرملین به پیشنهاد چین برای صلح با اوکراین

کاخ کرملین در واکنش به طرح صلح چین برای پایان جنگ بین مسکو و کی‌یف، اعلام کرد که در حال حاضر هیچ شرایطی برای صلح در اوکراین وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۶۵۷۸۵
| |
6691 بازدید
واکنش کرملین به پیشنهاد چین برای صلح با اوکراین

 

به گزارش تابناک از ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین امروز دوشنبه گفت که هر گونه تلاش برای ارائه طرح‌هایی که به یک مسیر صلح آمیز کمک کند، شایسته توجه است و روسیه توجه زیادی به طرح دوستان چینی دارد.

وی با اینحال افزود: اکنون هیچ شرایطی که برای آوردن کل این تحولات به سمت صلح نیاز باشد، شاهد نیستیم.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، پسکوف در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا کرملین می‌تواند شرایطی را تصور کند که تحت آن بازگشت شبه جزیره کریمه به اوکراین ممکن باشد، گفت که «خیر، کریمه بخشی جدایی‌ناپذیر از روسیه است».

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار