علی باقری به کلمبیا سفر کرد

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در سفر به بوگوتا با معاون وزیر خارجه کلمبیا درباره موضوعات دوجانبه و تحکیم همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف بحث و تبادل نظر کرد.
کد خبر: ۱۱۶۵۳۴۹
|
۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۸ 24 February 2023
|
2615 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جریان یک سفر منطقه‌ای به آمریکای لاتین وارد بوگوتا پایتخت کلمبیا شد. 

 وی در این سفر در جلسه کاری با همتای خود طیف گسترده‌ای از موضوعات دستورکار روابط دوجانبه، از جمله تحکیم همکاری‌های سیاسی، توسعه تجارت، همکاری در علوم و فناوری، فرهنگی، جهانگردی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد.

معاونان وزرای امور خارجه دو کشور در این جلسه همچنین در مورد مواضع دو کشور در قبال مسائل بین‌المللی و همچنین آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای گفت‌وگو کردند. 

باقری در بوگوتا با تعداد دیگری از مقامات کلمبیایی از جمله وزیر کشاورزی ملاقات و در خصوص گسترش همکاری‌های دوجانبه بحث و تبادل نظر کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت