ارمنستان: آماده امضای توافق صلح با آذربایجان هستیم

- نخست‌وزیر ارمنستان گفت: پیش‌نویس توافقنامه صلح با جمهوری آذربایجان نهایی و به باکو و همچنین کشورهای عضو گروه مینسک ارسال شده است.
کد خبر: ۱۱۶۴۲۳۴
| |
5543 بازدید
ارمنستان: آماده امضای توافق صلح با آذربایجان هستیم


به گزارش شفقنا از ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان گفت: ارمنستان همکاری بر روی پیش‌نویس توافقنامه صلح و روابط با جمهوری آذربایجان را تکمیل کرده است و پیشنهادات ما به طرف آذربایجانی تحویل داده شد. همچنین، ما این پیش‌نویس را به کشورهای گروه مینسک منتقل کردیم.

وی تصریح کرد: این سند باید بیانگر یک فلسفه خاصی باشد، یک سیستم کنترل و تعادل، که از هرگونه سناریویی که در آن صلح پایدار نقض شود، جلوگیری کند.

وی افزود: ما امیدواریم که بتوانیم بر اساس پیشرفت‌هایی که در سه دور مذاکرات مشاهده شد، پیشرفت و ترقی کنیم. امضای سند نباید به جنگی تبدیل شود، بلکه باید عملا به معنای صلح پایدار باشد. یک بار دیگر تاکید می‌کنم که آماده امضای توافق صلح هستیم.

وی همچنین با اشاره به وضعیت گذرگاه لاچین گفت: جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه گاز قره‌باغ را وصل و سپس به مدت دو ساعت قطع کرد و با این کار باکو نیت بد خود را نسبت به مردم محلی نشان داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت