صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شیوع بیماری تنفسی و اعمال قرنطینه در این کشور

مقامات کره شمالی با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به یک بیماری تنفسی در "پیونگ یانگ"، پایتخت این کشور یک قرنطینه پنج روزه اعمال کرده‌اند.
کد خبر: ۱۱۶۱۳۳۵
| |
12523 بازدید
شیوع بیماری تنفسی و اعمال قرنطینه در این کشور

به گزارش تابناک به نقل از اسکای نیوز، سفارت روسیه در کره شمالی از این اقدام مقامات کره شمالی خبر داده است. به دلیل افزایش تعداد مبتلایان به آنفلوآنزا و افرادی که دچار بیماری تنفسی شده‌اند، مقامات کره شمالی به عنوان یک اقدام احتیاطی علیه این بیماری‌ها از روز گذشته (چهارشنبه) یک قرنطینه پنج روزه اعلام کردند.

طی این دوره مقامات و دیپلمات‌های خارجی باید در سفارتخانه‌ها و یا منازل خود باقی بمانند. دیپلمات‌ها ملزم هستند دمای بدن خود را روزانه چهار بار اندازه بگیرند و نتیجه را به مراکز درمانی گزارش کنند.

به گزارش ان اچ کی، در ماه مه سال گذشته نیز مقامات کره شمالی اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور را تائید کردند. با این حال سه ماه بعد "کیم جونگ اون"، رهبر کره شمالی اعلام کرد که کشور با موفقیت این ویروس را مهار کرده و در مبارزه علیه این همه‌گیری پیروز شده است.

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات