صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

افزایش متهمان حادثه تروریستی ایذه به ۷۰ نفر‌

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ایذه گفت: تاکنون ۷۰ متهم در ارتباط با این حادثه شناسایی و پرونده قضایی برای آنان تشکیل شده است.
کد خبر: ۱۱۵۹۷۹۴
| |
3213 بازدید
افزایش متهمان حادثه تروریستی ایذه به ۷۰ نفر‌

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، یارمحمد رسالتی از افزایش شمار متهمان حادثه تروریستی ایذه به ۷۰ نفر خبر داد و گفت: تاکنون ۷۰ متهم در ارتباط با این حادثه شناسایی و پرونده قضایی برای آنان تشکیل شده است.

پیشتر رئیس کل دادگستری استان خوزستان در تاریخ سوم آذر ماه از شناسایی و بازداشت ۶۱ نفر در این رابطه که منجر به جان باختن ۷ نفر از شهروندان شده خبر داده بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ایذه با اشاره به اینکه روند رسیدگی و تحقیقات قضایی این پرونده در جریان است، اظهار کرد: در مراسم چهلمین روز درگذشت یکی از جانباختگان حادثه تروریستی ۲۵ آبان ماه شهرستان ایذه، خواهر متوفی اقدام به سر دادن شعار‌های ساختارشکنانه کرد که با توجه مشهود بودن جرم، پرونده قضایی در خصوص وی تشکیل و متهم مطابق با ضوابط قانونی جهت ادای توضیحات به دادسرای این شهرستان احضار شده است.

وی افزود: سایر افراد شرکت‌کننده در این مراسم که وی را همراهی می‌کردند نیز شناسایی و به دادسرا احضار شده‌اند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات