ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شکسته شدن رکورد مصرف گاز خانگی

در شبانه روز گذشته نزدیک به ۸۴۸ میلیون مترمکعب گاز وارد شبکه گازرسانی کشور شده است و از این میزان بیش از ۸۰ درصد در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده مصرف و رکورد مصرف گاز در بخش خانگی شکسته شد.
کد خبر: ۱۱۵۹۳۱۸
| |
4132 بازدید
|
۲
شکسته شدن رکورد مصرف گاز خانگی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، ییلاقی در ارتباط با رسانه ملی گفت: با توجه به اینکه سرمای گسترده و کم سابقه‌ای که بیش از ۲۵ استان کشور را درگیر کرده است، تا به این لحظه شاهد پایداری شبکه گاز کشور هستیم و قطعی گاز در بخش خانگی نداشتیم و سوخت نیروگاه‌ها نیز تأمین شده است و نیروگاه‌ها برای تولید برق مشکلی نخواهند داشت.
 
وی افزود: در شبانه روز گذشته استان تهران با ۱۲۵ میلیون مترمکعب بیشترین مصرف گاز را داشت و بعد از آن استان خراسان رضوی با ۶۳ میلیون، استان اصفهان با ۴۵، استان آذربایجان شرقی با ۴۳ و استان مازندران با ۳۹ میلیون مترمکعب در رتبه‌های بعدی مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده قرار داشتند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
فقط کارکرد بخاری های ژاپنی با بخاری های داخلی را مقایسه کنید
با یک تعویض این بخاری ها و یا در اختیار گرفتن دانش فنی ساخت بخاری ژاپنی چقدر صرفه جویی برای کشور بدست می آید ؟؟؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
وقتی برای تبلیغات و شواف به دورافتاده ترین روستا هم لوله گاز میکشین نتیجش همین میشه. اگه به جای اون کار میومدین چنتا نیروگاه میساختین و گاز رو به نیروگاه میدادین و به مردم برق ثابت و پایدار میرسوندین هم خطر جانیش کمتر بود هم امروز به این التماس نمیفتادین.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟