صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت رييس جمهوري با وام 30 ميليوني خبرنگاران

سيدمحمد حسيني ‌در گفت و گو با خبرنگاران اعلام كرد: تسهيلات ۳۰ ميليون توماني خريد مسكن براي خبرنگاران با موافقت رئيس جمهور بزودي در اختيار آن‌ها قرار مي‌گيرد.
کد خبر: ۱۱۵۹۰۱
| |
3031 بازدید

 

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر چرايي اظهار بي اطلاعي رييس كل بانك مركزي از تخصيص تسهيلات مسكن به خبرنگاران، اظهار داشت: رييس كل بانك مركزي در زمان اظهار نظر اطلاعي از اين تصميم نداشت زيرا هنوز به ايشان ابلاغ نشده و در حال سپري كردن امور اداري آن هستيم.

‌‌افكار نيوز - به گفته حسيني،‌ پس از موافقت رييس جمهور قرار بود اين امر در دولت مطرح شود اما رييس جمهور معتقد است نيازي به طرح آن در دولت نيست و تكليف اين تسهيلات در شوراي عالي مسكن نهايي و ابلاغ خواهد شد.

وي با بيان آنكه‌ دو هزار خبرنگار مشمول اين طرح براساس تقاضا و اولويت‌ها تعيين خواهند شد، ‌گفت: معتقديم هشت هزار خبرنگاري كه در زمان حاضر در كشور فعال هستند متقاضي اين تسهيلات نيستند.

هديه رييس جمهور به خبرنگاران
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: همزمان با روز خبرنگار براي خبرنگاران در سطح كشور، هديه اي از سوي رييس جمهور پيش بيني شده است.

وي با بيان آنكه اسامي هشت هزار و ۳۰۰ خبرنگار در بانك اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي وجود دارد،‌ گفت: با اين وجود مشخصات و تعداد خبرنگاران دوباره در حال دريافت است تا در آينده با مشكلي مواحه نشويم.

به گفته حسيني،‌ هديه رييس جمهور به مناسبت روز خبرنگار براي افراد متاهل چهارصد هزار تومان و براي خبرنگاران مجرد ۳۰۰ هزار تومان است.

وزير ارشاد گفت: هنوز اسامي خبرنگاران مشخص نشده و بعد از اين مرحله اطلاع رساني لازم صورت خواهد گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار