میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نجات داور سرشناس ایران از مرگ حین بازی لیگ

کد خبر: ۱۱۵۸۲۴۵
| |
9830 بازدید
|
۲

محمدرضا ابوالفضلی کمک داور سرشناس فوتبال ایران که تجربه پرچم زدن در جام جهانی و رقابت‌های مهم بین‌المللی را دارد، در یک حادثه نزدیک بود جان خود را کنار زمین چمن و حین برگزاری مسابقه از دست بدهد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در جریان نیمه دوم دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور تبریز و استقلال در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال، محمدرضا ابوالفضلی کمک داور این بازی در برخورد بایکی از بازیکنان نیمکت‌نشین استقلال مصدوم و بازی برای دقایقی متوقف شد.

نجات داور سرشناس ایران از مرگ حین بازی لیگ

ابوالفضلی درباره این اتفاق گفت: زمانی که در حال استارت زدن بودم به یکی از بازیکنان استقلال که روی خط ایستاده بود برخورد کردم و دنده سمت راست بدنم آسیب دید. وقتی روی زمین افتادم، نفسم بالا نمی‌آمد و صورتم قرمز شده بود. در همان لحظه پزشک استقلال آمد و زیر کمرم را گرفتند تا نفسم بالا بیاید. مجبور شدم با درد به بازی ادامه بدهم.

وی افزود: پس از پایان بازی، همچنان درد داشتم و خوشبختانه پزشک پس از بررسی وضعیتم اعلام کرد دنده‌ام نشکسته و فقط ضرب‌دیدگی دارد. اگرچه بازیکن استقلال عذرخواهی کرد اما اوی نباید روی خط می‌ایستاد؛ در واقع او به جای گرم کردن، روی خط مشغول تماشای بازی بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
بايد مجازات نقدي شود اين بازيكن ناشي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
مرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت