میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دورکاری برخی کارمندان ادارات البرز در روز دوشنبه

رئیس کارگروه کمیته اضطرار آلودگی هوای البرز گفت: روز دوشنبه برخی از کارمندان ادارات استان به علت آلودگی هوا دورکار شدند.
کد خبر: ۱۱۵۷۵۰۳
| |
5262 بازدید
دورکاری برخی کارمندان ادارات البرز در روز دوشنبه

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ افضلی گفت: بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت و تصویب کارگروه اضطرار آلودکی هوا بخشی از کارمندان گروه‌های حساس در استان البرز روز دوشنبه دورکار خواهند بود.

او می‌گوید: بر این اساس، خانم‌های باردار، کارمندان خانم که فرزند دبستانی و یا زیر شش سال سن دارند، کارمندانی که بالای ۵۰ سال سن دارند، کارمندانی که بیماری‌های قلبی، ریوی و تنفسی دارند و کارمندان مبتلا به بیماری دیابتی، رماتیسمی، فشار خون بالا و کارمندان سرطانی در روز دوشنبه، ۱۲ دی‌ماه دورکار خواهند بود.

رئیس کارگروه کمیته اضطرار آلودگی هوای البرز گفت: این تصمیم در پی آلودگی هوای استان البرز اتخاذ شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات