وزیر اطلاعات: ۲۰ نفر از اخلالگران بازار ارز دستگیر شدند

حجت‌الاسلام خطیب از دستگیری ۲۰ نفر از اخلالگران بازار ارز خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۷۴۹۹
| |
4308 بازدید
وزیر اطلاعات: ۲۰ نفر از اخلالگران بازار ارز دستگیر شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات با اشاره به جزئیاتی از دستگیری اخلالگران بازار ارز، گفت: همچنان که در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده بود و امروز هم اقداماتی از طرف این وزارت انجام شد که به زودی اطلاعیه جدید آن صادر می‌شود، با اشرافی که نسبت به متخلفین بازار ارز و کسانی که با عواملی از خارج کشور در ارتباط بودند و اقداماتی را انجام می‌دهند که اخلال در نظام اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: به عنوان یک وظیفه امنیتی در جهت حفظ و تعدیل وضعیت ارز، وزارت اطلاعات ورود کرده و با افرادی که خارج از بازار رسمی فعالیت دارند، برخورد کرده است.

وزیر اطلاعات گفت: تا امروز، از ۳۰۰ نفری که در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده، ۲۰ نفر دستگیر شده‌اند که این تعداد تا فردا بیشتر خواهد شد و این روند دستگیری ادامه‌دار خواهد بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت