40هزار تبعه افغاني غيرمجاز در خراسان رضوي
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي خراسان رضوي گفت: در حال حاضر حدود 40 هزار تبعه افغاني غير مجاز در خراسان رضوي زندگي ميکنند.
به گزارش خبرگزاري مهر، علي جعفرنژاد پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وجود اينکه خراسان رضوي مرز خروجي است و مرزها نيز به شدت کنترل ميشود، پيشبيني ميشود حدود ۴۰هزار تبعه افغاني غير مجاز در استان حضور داشته باشند.
وي تصريح کرد: حدود ۹۷درصد افغانيهاي غير مجاز از مرز سيستان و بلوچستان و تعداد اندکي نيز از از مرز خراسان رضوي وارد کشور ميشوند.
وي با اشاره به سختگيريها و کنترلهايي که در طول مسير انجام ميشود افزود: گروههاي زيادي از افغانيهاي غيرمجاز دستگير و خودروهاي آنها نيز توقيف شده است.
مديرکل امور اتباع و مهاجرين خارجي خراسان رضوي بيان داشت: از ابتداي سال جاري تاکنون حدود ۱۰هزار نفر از اتباع غير مجاز افغان از خراسان خارج شده اند که از اين تعداد هشت هزار و ۵۰۰نفر خودمعرف بوده و هزار و ۴۰۰ نفر نيز توسط ماموران انتظامي دستگير شده اند.
وي افزود: نيروي انتظامي برخورد با اتباع غيرمجاز خارجي را مسئوليت خود ميداند و اين افراد را دستگير و بازداشت کرده و براي خارج کردن از کشور به اردگاههاي در نظر گرفته شده منتقل ميکند.


