میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سفر وزیر دفاع فرانسه به کی یف

وزیر دفاع فرانسه روز چهارشنبه در نخستین سفرش به کی یف، از تلاش در راستای رفع نیازهای نظامی اوکراین برای هفته های آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۶۹۳۵
| |
4917 بازدید
سفر وزیر دفاع فرانسه به کی یف

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، سباستین لوکورنو وزیر دفاع فرانسه روز چهارشنبه در نخستین سفرش به کی یف، از تلاش برای رفع نیازهای نظامی اوکراین جهت هفته‌های آینده خبر داد.

بر اساس این گزارش، وزیر دفاع فرانسه در نشست خبری مشترک با آلکسی ریزنیکوف وزیر دفاع اوکراین گفت: ولادیمیر زلنسکی و امانوئل ماکرون روسای جمهور دو کشور ارائه پیشنهاداتی را برای ماه ژانویه جهت تعیین اقدامات مشترک درباره حمایت‌های نظامی فرانسه خواستار شدند.

لوکورنو همچنین افزود که با همتای اوکراینی خود پیرامون اوضاع تاکتیکی و راهبردی و نیازهای ارتش اوکراین برای هفته‌های آینده رایزنی کرد.

وزیر دفاع فرانسه در سفر به کی یف همچنین با ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور فرانسه دیدار کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت