میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جاساز میلیاردی سیم و کابل‌های سرقتی در کامیون‌های حامل ضایعات

کد خبر: ۱۱۵۵۸۴۰
| |
4874 بازدید

دو کامیون حامل ضایعات با کشف انواع سیم و کابل سرقتی در شهرستان های شهربابک و زرند توقیف شد.

به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی شهربابک بیان کرد: به دنبال سرقت سیم و کابل های هوایی انتقال نیرو در این شهرستان و با بررسی های انجام شده مشخص شد سارقان کابل های سرقتی را برای ذوب به استان های مرکزی انتقال می دهند.

سرهنگ حسن عبدلی افزود:در ادامه نیروهای پلیس با افزایش تیم های ایست و بازرسی، از زیر بار ضایعات یک دستگاه کامیون عبوری در محور اصلی این شهرستان هزارو ۱۰۰کیلو انواع کابل مسی، ۲۲ عدد کلکتور اتصالات دستگاه های گرم کننده منازل و ۱۷عدد قطعات مربوط به حمل و نقل ریلی و دیگر اموال سرقتی را کشف کردند.

وی تصریح کرد: کارشناسان مربوط ارزش این اقلام سرقتی را که توسط تعدادی مالخر از سارقان خریداری و گردآوری شده بود،۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند که در این زمینه یک متهم دستگیر و پس از بازجویی و معرفی عوامل خرید اموال سرقتی ، تحویل مرجع قضایی شد.

بنابراین گزارش سرهنگ ترابی فرمانده انتظامی زرند کرمان هم از کشف یک تن سیم و کابل برق سرقتی از یک کامیون خبر داد که به صورت ماهرانه ای در بین مواد ضایعاتی جاساز شده بود و گفت:در این زمینه یک متهم دستگیرشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت
آخرین اخبار