میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اظهارات نماینده سابق مجلس درباره زنان کم‌حجاب

محسن کوهکن گفت: اقلیت انگشت‌شماری با عملشان نشان می‌دهد که به حجاب اعتقادی ندارد. با این اقلیت خیلی خیلی انگشت‌شمار بازهم باید طبق قانون برخورد کنیم.
کد خبر: ۱۱۵۵۳۳۶
| |
5334 بازدید
|
۱
اظهارات نماینده سابق مجلس درباره زنان کم‌حجاب

به گزارش تابناک به نقل از رویداد ۲۴، محسن کوهکن گفت: اگر قبلا از کنار زنانی که موهایشان پیدا است، رد می‌شدیم، به ذهنمان خطور می‌کرد که او را ارشاد کنیم.

 وی افزود: اکنون وقتی از کنارشان رد می‌شویم به آن‌ها احسنت می‌گوییم، زیرا با وجود اینکه برخی کشف حجاب کرده‌اند، اما آن‌ها همین روسری را حفظ کرده‌اند.

این نشان از اعتقادشان به حجاب است. وقتی در شرایط فعلی این شال را برنداشته یعنی به حجاب اعتقاد دارد، اکثریت قاطع خانم‌های ما به پوشش پایبند هستند.

اقلیت انگشت‌شماری با عملشان نشان می‌دهد که به حجاب اعتقادی ندارد. با این اقلیت خیلی خیلی انگشت‌شمار بازهم باید طبق قانون برخورد کنیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۶
برادر شما چند تا انگشت داری؟ یا شمردن و حساب بلد نیستی یا معنی انگشت شمار را نمی دانی یا ده ها هزار انگشت داری؟!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات