صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر امور خارجه بحرین در پاسخ به «الشرق الاوسط»:

به احدی اجازه استفاده از خاکمان را برای حمله به ایران نخواهیم داد

«بن حمد» در پاسخ به این پرسش که آیا به مقامات ایرانی نیز اطمینان داده شده که بحرین پایگاهی برای حمله به ایران نخواهد بود، گفت: در سفرهای متعدد به تهران، بارها گفته ام که بحرین و خاک کشورمان، هیچگاه نمی توانند پایگاهی برای حمله به تهران تلقی شوند و این اطمینان را به تهران داده ایم...در سال 1984، پیمان های نظامی آمریکا و بحرین امضا شده و از آن تاریخ تا کنون، آمریکایی ها در این کشور کوچک عربی جاخوش کرده اند.
کد خبر: ۱۱۵۳۸۹
| |
12148 بازدید
سرویس بین الملل ـ «درست است که آمریکا و برخی دیگر کشورها در بحرین پایگاه نظامی دارند، این به معنای اجازه دادن به این کشورها برای حمله کشورهای دیگر از جمله نیست.»

به گزارش «تابناک»، «شیخ خالد بن حمد آل خلیفه»، وزیر امور خارجه بحرین، با بیان جملات بالا گفت: پیمان های نظامی با آمریکا، صرفا دفاعی است و نه هجومی و علاوه بر این، در این پایگاه ها، هیچ گونه سلاح تهاجی وجود ندارد تا برای حمله مورد بهره گیری قرار بگیرد.

«بن حمد» که این جملات را در پاسخ به پرسش های روزنامه «الشرق الاوسط» به زبان آورده است، در پاسخ به این پرسش که آیا به مقامات ایرانی نیز اطمینان داده شده که بحرین پایگاهی برای حمله به ایران نخواهد بود، گفت: در سفرهای متعدد به تهران، بارها گفته ام که بحرین و خاک کشورمان، هیچ گاه نمی تواند پایگاهی برای حمله به تهران تلقی شود و این اطمینان را به تهران داده ایم.

وی سپس از موضع یک مقام عربی در منطقه گفت: هیچ یک از دولت های عربی منطقه، آماده پذیرش یک جنگ جدید نیستند؛ بنابراین، سیاست کشورهای منطقه بر حفظ ثبات سیاسی و امنیتی است.

آمریکا هم اکنون در پایگاه دریایی «الجفیر» نزدیک منامه، پایتخت بحرین، حدود 3000 نفر نیروی دریایی دارد و در پایگاه هوایی «شیخ عیسی» و فرودگاه «المحرق» نیز نیروی نظامی مستقر کرده است. پیمان های نظامی آمریکا و بحرین در سال 1984 امضا شده و از آن تاریخ تا کنون، آمریکایی ها در این کشور کوچک عربی جاخوش کرده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
خوب است وگرامی
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
درست است که آمریکا و برخی دیگر کشورها در بحرین پایگاه نظامی دارند، این به معنای اجازه دادن به این کشورها برای حمله کشورهای دیگر از جمله نیست!

آخه گاگول! پس پایگاه دارند برای چی‌؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
ممنون از شما ولي موقعش برسه مي بينيم كه اجازه مي ديد يانه؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
چرا نگفته اجازه حمله به خاک ایران را نمیدهیم فقط از تهران نام برده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
ببينيم و تعريف كنيم
پوريا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
مرد باشين و رو حرفتون وايستين
محمد رضا قوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۰
نکنه الان اینو بگید ولی موقع عمل زیرش بزنیدو مثل جنگ با عراق تمام امکاناتتونو ضد ایران بسیج کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
آيا بهترنيست مسلمانان رابيش ازاين ازخودمان نرانيم به كامنت هانگاه كنيد وتوجه كنيد آنهاهم اين كامنت هاراميخوانند.
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
این حرف منو یاد یک قضیه تاریخی‌ میندازه، وقتی‌ متفقین ایران اشغال کردن ،کی‌ به حرف ما گوش میداد که میگفتیم بیترفیم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
زماني كه سند استقلال بحرين رو امضا كرديم يعني اونو به رسميت شناخته ايم و ديگر ادعايي نسبت به ان نداريم پس بحرين كشور دوست و همسايه ماست بهتر از سخنان با حصن نيت دوستان استقبال كرد دوستان بهتر است ينها خطاب به نظرات بينندگالن مي باشدمنطقي باشيم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟