نزدیک شدن شناور‌های سپاه به کشتی‌های آمریکایی

فرماندهی مرکزی تروریست های آمریکایی مدعی شد که شناورهای سپاه پاسداران شامگاه دوشنبه ۵ دسامبر «یک اقدام غیرحرفه ای» را علیه کشتی های آمریکایی در تنگه هرمز انجام داده اند.
کد خبر: ۱۱۵۳۶۶۴
| |
10688 بازدید
نزدیک شدن شناور‌های سپاه به کشتی‌های آمریکایی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از الجزیره، فرماندهی مرکزی تروریست‌های آمریکایی مدعی شد که شناورهای سپاه پاسداران شامگاه دوشنبه ۵ دسامبر (۱۴ آذر) «یک اقدام غیرحرفه ای» را علیه کشتی‌های آمریکایی در تنگه هرمز انجام داده اند.

در بیانیه سنتکام ادعا شده است: کشتی‌های ایرانی با قرار گرفتن در مسیر کشتی‌های USS lewis و ناوشکن USS Sulivans به فاصله نزدیک ۱۵۰ یاردی این کشتی‌ها رسیدند و قصد اخلال در عملیات کشتی‌های ما با استفاده از نورافکن‌های خود را داشتند.

سنتکام در ادامه افزود که نیروهای آمریکایی در پاسخ با استفاده از ابزارهای بی خطر همچون هشدارهای صوتی و لیزر از نیروهای ایرانی خواستند فاصله ایمن خود را حفظ نمایند.

بر اساس این گزارش، ارتش آمریکا همچنین در این ادعا سپاه پاسداران را به آنچه «رفتار غیر ایمن و غیرحرفه ای» نامید، متهم کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت