قرارداد میلیاردی مترجم ساپینتو با استقلال زمان آجورلو

کد خبر: ۱۱۵۳۴۵۹
| |
3788 بازدید
|
۱

ماجرای اعداد عجیب و غریب بابت دستمزد افراد مختلف در دوره ریاست آجورلو در استقلال ادامه دارد و بعد از انتشار رقم قرارداد ماساژور باشگاه ، حالا نوبت به رونمایی از مترجم 1,050,000,000 تومانی رسیده است!

به گزارش تابناک ورزشی؛ به نوشته رسانه‌ها نام فرزاد نادری به دلیل ترجمه اشتباه صحبت‌های ریکاردو ساپینتو در ابتدای فصل مدتی سر زبان‌ها افتاد و از این حیث حواشی زیادی در رسانه‌ها برای او ایجاد شد.

جالب است که بدانید فرزاد نادری در زمان مدیرعاملی مصطفی آجورلو قرارداد عجیبی با استقلال امضا کرده است. او مبلغ 350 میلیون بابت ترجمه از استقلال پول دریافت می کند و 700 میلیون هم می گیرد تا به استقلال در راه اخذ پروانه حرفه ای کمک کند تا به نوعی زمینه بازگرداندن این تیم به آسیا را فراهم کند!

هنوز مشخص نیست که چقدر در این زمینه توفیق داشته اما فعلا رقم دستمزد او یکی از مشکلات مالی استقلال شده است که دلیل چنین تصمیمی مشخص نیست.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
حداقل بدن به دروازه بان سیدحسینی که شیش تا گل نمیخورد
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت