صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

حجم بارندگی ۲۴ ساعت گذشته تهران چقدر بود؟

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، طی ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه شمیرانات- اقدسیه به میزان ۲۳.۳ میلیمتر ثبت شد.
کد خبر: ۱۱۵۳۲۸۳
| |
31196 بازدید
حجم بارندگی ۲۴ ساعت گذشته تهران چقدر بود؟



به گزارش تابناک، در پی نفوذ سامانه بارشی به کشور و بارش برف وباران در تهران طی ۲۴ ساعت گذشته، اداره کل هواشناسی استان تهران گزارش از میزان بارندگی‌های ۲۴ ساعت گذشته ارائه کرد که بر اساس این آمار بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه شمیرانات- اقدسیه به میزان ۲۳.۳ میلیمتر ثبت شد.

همچنین در ایستگاه‌های لواسان ۱۹ میلیمتر، آبعلی ۱۶.۶ میلیمتر، ژئوفیزیک- تهران ۱۳.۶ میلیمتر، شهریار ۱۱.۴ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد ۱۱ میلیمتر بارندگی گزارش شد.

در ایستگاه‌های چیتگر با ۸.۴ میلیمتر، دماوند ۲.۱ میلیمتر، فرودگاه اما خمینی(ره) و فیروزکوه آلودگی- امین آباد با ۱.۲ میلیمتر و فیروزکوه و ورامین ۰.۳ میلیمتر بارش به ثبت رسید.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات