میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اقتصاد آلمان بر لبه پرتگاه سقوط

بانک فدرال آلمان در گزارش ماهانه خود اعلام کرد که رشد اقتصادی آلمان در دو فصل آینده کاهش می‌یابد.
کد خبر: ۱۱۵۱۷۸۳
| |
3299 بازدید

به گزارش ایسنا به نقل از اکونومیک، بانک فدرال آلمان در گزارش خود اعلام کرد که انتظار می‌رود اقتصاد این کشور در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۲ کاهش یابد و وارد رکود شود.

بانک اظهار کرد که این کاهش همچنین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ مشاهده خواهد شد.

بانک فدرال تاکید کرد که «میزان رکود به شدت نامشخص است».

بر اساس این گزارش، عدم اطمینان در مورد عرضه انرژی همچنین قیمت بالای مصرف‌کننده بر اقتصاد تاثیر گذاشته است. با این حال، بانک فدرال آلمان اشاره کرد که احتمالا می‌توان از کمبود گاز جلوگیری کرد.

در این گزارش اشاره شد که تورم همچنان در حال افزایش است و هشدار داد که تورم دو رقمی در کشور ممکن است حتی تا سال جدید ادامه یابد.

بانک خاطرنشان کرد که نرخ تورم را می‌توان با ترمز قیمت گاز کاهش داد که در آن خانوارها سهمیه پایه ۸۰ درصدی مصرف گاز سال قبل خود را خواهند داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت