خبرهای تازه وزیر ارتباطات درباره ماهواره خیام و ناهید

وزیر ارتباطات درباره ماهواره ناهید گفت: این ماهواره به‌زودی پرتاب می‌شود و در تلاش هستیم پرتاب آن امسال انجام بگیرد.
کد خبر: ۱۱۵۱۱۸۳
|
۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳ 20 November 2022
|
3025 بازدید

به گزارش «تابناک»، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، درباره آخرین خبرها از ماهواره خیام اظهار داشت: این ماهواره فعال است و تصاویر آن هم دریافت می‌شود و با دستگاه‌هایی که به تصاویر آن نیاز دارند در تعامل هستیم.

وی افزود: مرکز دریافت تصاویر این ماهواره را در مهرماه افتتاح کردیم که اولین، بزرگترین و مجهزترین مرکز مدیریت و دریافت تصاویر ماهواره‌ای کشور در سازمان فضایی است.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سؤال که "ماهواره ناهید چه‌زمانی به فضا پرتاب خواهد شد؟"، بیان کرد: این ماهواره هم به‌زودی پرتاب می‌شود و در تلاش هستیم پرتاب آن امسال انجام بگیرد.

زارع‌پور درباره همکاری‌های فضایی با روسیه خاطرنشان کرد: تعاملات ما با روسیه در حوزه فضایی ادامه دارد و کارهای مشترکی تعریف کرده‌ایم؛ ماهواره خیام 2، 3 و 4 را با کمک همدیگر می‌سازیم و برنامه‌ی بلندمدت 4ساله با این کشور داریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت