صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراض مربیان به قضاوت ها در مسابقات جهانی تکواندو

مربیان حاضر در رقابت های تکواندو قهرمانی جهان در جلسه ای مشترک، مشکلات این دوره از رقابت‌ها را بررسی کردند.
کد خبر: ۱۱۵۱۰۸۸
| |
4426 بازدید

اعتراض مربیان به قضاوت ها در مسابقات جهانی تکواندو

به گزارش تاباک به نقل از ایلنا، بعد از مشکلاتی که در چند روز گذشته در جریان بیست و پنجمین رقابت های تکواندو قهرمانی جهان بخصوص در بخش داوری برای تکواندوکاران کشورهای مختلف ایجاد شد، عصر روز جمعه ۲۷ آبان ماه. بیش از ۵۰ مربی از کشورهای مختلف گردهم آمدند تا مشکلات فوق را بررسی کنند.

در پایان این جلسه مقرر شد ۵ مربی به نمایندگی از مربیان هر قاره به همراه مربی ایالات متحده آمریکا در جلسه مستقیم با رئیس فدراسیون مواردی که در همین جلسه جمع بندی شده بود را با «چو» مطرح کرده و خواهان اقدام جدی وی شوند.

بر همین اساس مواردی چون تثبیت قوانین تا پایان المپیک ۲۰۲۴،انتخاب یک هوگوی الکترونیکی از بین شرکت های سازنده مورد تائید WT ،حمایت از مربیان، قرعه کشی مسابقات بعد از وزنکشی از مهم ترین مواردی است که با «چو» مطرح شد.

شایان ذکر است اغلب کشورهای شرکت کننده به نحوه قضاوت داوران معترض هستند و این موضوع را به اطلاع رئیس فدراسیون جهانی خواهند رساندند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات