صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

شارژر گوشی و لپ تاپ در هند یکسان سازی می‌شود

کد خبر: ۱۱۵۱۰۰۴
| |
4383 بازدید

دولت هند اعلام کرد ذی نفعان صنعت الکترونیک این کشور برای عرضه تدریجی پورت شارژ یکسان یو اس بی تایپ سی (USB-C) برای دستگاههایی شامل تلفنهای هوشمند و لپ تاپها، توافق کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، استفاده از کابلهای شارژ یو اس بی تایپ سی که توسط بسیاری از دستگاههای اندرویدی استفاده می‌شود، ضربه‌ای برای اپل خواهد بود که گوشی پرچمدارش آیفون با استفاده از کابل لایتنینگ شارژ می‌شود. این شرکت ناچار است شارژر آیفون را از پاییز سال ۲۰۲۴ در اتحادیه اروپا تغییر دهد تا به مقررات جدید این بلوک که استفاده از یک پورت شارژ یکسان را برای اکثر دستگاههای الکترونیکی الزامی کرده است، عمل کند.

پس از دیدار یک کارگروه دولتی با گروههای صنعتی نماینده شرکتهای تلفن هوشمند، وزارت امور مصرف کننده هند در بیانیه‌ای اعلام کرد توافق گسترده‌ای میان ذی نفعان درباره استفاده از یو اس بی تایپ سی به عنوان پورت شارژ استاندارد برای دستگاههای الکترونیک شکل گرفته است. ممکن است پورت شارژ متفاوتی برای تلفنهایی استفاده شود که فاقد امکانات پیشرفته تر تلفن هوشمند مانند امکان استفاده از وب برای دانلود اپلیکیشن هستند.

دولت هند اعلام کرد گروهی تشکیل می‌شود تا به بررسی انجام پذیر بودن استفاده از پورت شارژ یکسان برای دستگاههای پوشیدنی مانند ایرفون و ساعت هوشمند بپردازد.

بر اساس گزارش رویترز، در بیانیه دولت هند به شرکتهایی که در این جلسه شرکت کرده یا با پیشنهاد عرضه تدریجی پورت شارژ یکسان موافقت کردند، اشاره نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...