ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیکر دو سرنشین خودرو گرفتار در سیلاب هفتکل پیدا شد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان از تلاش هشت ساعته ۶ تیم عملیاتی برای جستجو و نجات، ۲ سرنشین خودروی سمند گرفتار شده در سیلاب خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۰۹۰۸
| |
3619 بازدید
پیکر دو سرنشین خودرو گرفتار در سیلاب هفتکل پیدا شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، امیر عباس نجفی صبح امروز جمعه در گفتگویی رسانه‌ای با اعلام جزئیات عملیات جستجو و نجات در روستای چمن لاله بخش مرکزی شهرستان هفتکل عنوان کرد: یک دستگاه خودرو سواری سمند با دو سرنشین حوالی ساعت ۲۳:۳۰ پنجشنبه در حین عبور از یک پل و بر اثر شدت جریان آب ناشی از بارندگی شدید کنترل خود را از دست داده و اسیر سیلاب شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان افزود: پس از کسب خبر بلافاصله تیم‌های عملیاتی به منطقه گسیل و علاوه بر چهار تیم عملیاتی این جمعیت از شعب هفتکل، رامهرمز و باغ‌ملک ۲ تیم واکنش سریع نیز از مرکز استان به محل حادثه اعزام و عملیات جستجو آغاز شد.

وی با اشاره به تلاش نجاتگران هلال احمر در طول بیش از هشت ساعت گذشته و جستجوی شبانه مداوم بیان کرد: سرانجام پیکر بی جان هر دو مفقودی در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری از محل حادثه حوالی ساعت ۷:۴۵ صبح امروز شناسایی و منتقل شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟