جریمه یک میلیون پوندی در انتظار رونالدو

اظهارات جنجالی رونالدو در گفت‌و‌گو با پیرس مورگان ممکن است برای او گران تمام شود.
کد خبر: ۱۱۵۰۳۳۹
| |
10189 بازدید
جریمه یک میلیون پوندی در انتظار رونالدو


به گزارش تابناک و به نقل از نشریه مترو، باشگاه منچستریونایتد قصد دارد کریستیانو رونالدو را به خاطر مصاحبه جنجالی اخیرش با پیرس مورگان یک میلیون پوند جریمه کند.

رونالدو در مصاحبه‌اش با روزنامه‌نگار نشریه سان، گفت که احساس می‌کند منچستریونایتد به او خیانت کرده است و بابت وضعیتش در این تیم و کلی مسائل دیگر ابراز نارضایتی کرد. وی در این مصاحبه از خجالت سرمربیان سابق و فعلی‌اش درآمد و گفت که برای اریک تن‌هاخ سرمربی حال حاضر شیاطین احترام قائل نیست. گویا اظهارات او به خصوص همین بخش آن خشم سرمربی هلندی و مدیران باشگاه را برانگیخته و آنها را مجاب کرده است که ستاره 37 ساله‌شان را مجازات کنند.

 

رونالدو تابستان امسال شدیداً درصدد جدایی از شیاطین سرخ بود و در نهایت به دلیل اینکه یک مشتری که حاضر به پرداخت حقوق او و غرامت فسخ قراردادش با من‌یونایتد شود، مجبور به ماندن در اولدترافورد شد.با این حال به نظر می‌رسد که او همچنان به دنبال تحقق این هدف است و اظهاراتی که درباره تیمش و عدم پیشرفت آن از زمان رفتن سرالکس فرگوسن مطرح کرد نیز گواه این موضوع است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت